Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אשמח לעזרה בפיקוס:

כללי:

האצ'בק או סטיישן או ג'יפון/קרוס בתקציב של 65K שנת 2012 ומעלה וקילומטראז' נמוך

הרכב מיועד לנסיעה לעבודה (50 ק"מ מהבית) בכבישים פתוחים ולפעמים כרכב שני בבית (יש ילדים) ונסיעות בינעירוניות.

דרישות (לפי סדר חשיבות יורד) :

* אמינות (חשוב מאוד)

* חסכון (חשוב)

* בטיחות (די חשוב)

* עדיפות לרכב גבוה

* חווית נהיגה. (חשוב אבל פחות)

* עיצוב (לא מת על פרונטים קצרים ו/או כל מיני קופסאות קטנות כדוגמת ספלאש)

הערה : אני מודע לכך שזה הרבה מאוד עניין של העדפות ונטייה אישית ,אבל אשמח בכל זאת לקבל המלצות

מבעלי ידע ונסיון, או בעלי שימוש דומה או סתם מביני עניין.

גם סתם רשימה של 3 העדפות מושכלות ראשונות תורמת.

אוסיף ואומר שכרגע סימנתי כאופציות : I30CW 2013 , מגאן סטיישן דיזל 2013 , פוקוס סטיישן דיזל 2013

סקודה יטי , קשקאי (קצת חורג מהתקציב), קיה סיד סטיישן (קשה למצוא) ,

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי oferam
פורסם

סליחה על הניג'וס.

אני לא מאוד מנוסה כאן במערכת, אולי אני עושה איזו טעות, אבל מוזר לי שאין אפילו התייחסות אחת,

אז מכיוון שהעניין מאוד דחוף לי-

מבקש את עזרת הציבור...

אשמח לכמה שיותר דיעות.

פורסם
תתרכז בקיה סיד סטיישן והמגאן סטיישן. שתיהן יתנו את התמורה הטובה ביותר.

מחזק את דניאל.

מה הסיבה שקיה סיד ורנו מגאן נפסלות על הסף?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

סיד ממש לא נפסלה על הסף.

הייתי בשמחה קונה מחר סיד דיזל- אבל כמעט ואין.

המגאן גם אופציה- אבל עם חשש בסעיף אמינות.

מחזק את דניאל.

מה הסיבה שקיה סיד ורנו מגאן נפסלות על הסף?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

לא רואה סיבה לחשוש מהרנו, זאת של ההורים שלי נושקת לגיל 4 ומציגה אמינות מופתית. לי הייתה קליאו III שגם הציגה אמינות טובה מאוד. מה אם אני אגיד לך שברכב הבא ארכוש שוב צרפתי, ירגיע אותך? :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן. סוג של. :lol:

בשביל זה אני כאן.

בסופו של דבר הסטטיסטיקה מנצחת ולכן אני גם עוצר עכשיו נהגים ושואל- כי זו הדרך כנראה.

בכל מקרה מאוד מאוד קשה למצוא את המגאן סטיישן.

אם יווצר לחץ זמן- פשוט אסע לגלילות ואגוד את ה CEED הכי אטרקטיבית שאמצא שם.

לא רואה סיבה לחשוש מהרנו, זאת של ההורים שלי נושקת לגיל 4 ומציגה אמינות מופתית. לי הייתה קליאו III שגם הציגה אמינות טובה מאוד. מה אם אני אגיד לך שברכב הבא ארכוש שוב צרפתי, ירגיע אותך? :)
פורסם

איזו סטטיסטיקה? אם כבר לפי הסטטיסטיקה של השנים האחרונות - הרכבים הכי לא אמינים הם מתוצרת VW. אתה חושב שזה מזיז למישהו? לא. בגלל שאיפשהו בשנות ה 90 הצרפתים ייצרו כמה רכבים ספציפיים עם בעיות, ועד עכשיו לאנשים קשה להשתחרר מזה. עדיין מבחינתם VW זה מופת להנדסה גרמנית, ואם הפח עבה - זה הרבה יותר בטיחותי.

כל רכב יש לבחון לגופו. הפלואנס והמגאן מציגות עליות אחזקה נמוכות, יחד עם חיסכון ניכר בדלק בדגמי הדיזל וגם אמינות טובה.

פורסם

אני איתך.

דיברתי על הסטטיסטיקה כאן, של מגיבים בעלי נסיון ושל בעלי רנו על הכביש.

בסוף ככה לומדים באופן הכי אותנטי.

ואני אכן די משתכנע.

אם אצליח "להגריל" בגלילות במגרשים מגאן עם פחות מ 100K - אשקול בחיוב.

אגב- מבחינת עלויות טיפול היא בכל זאת תהיה יותר יקרה מהקוראניות, לא ?

איזו סטטיסטיקה? אם כבר לפי הסטטיסטיקה של השנים האחרונות - הרכבים הכי לא אמינים הם מתוצרת VW. אתה חושב שזה מזיז למישהו? לא. בגלל שאיפשהו בשנות ה 90 הצרפתים ייצרו כמה רכבים ספציפיים עם בעיות, ועד עכשיו לאנשים קשה להשתחרר מזה. עדיין מבחינתם VW זה מופת להנדסה גרמנית, ואם הפח עבה - זה הרבה יותר בטיחותי.

כל רכב יש לבחון לגופו. הפלואנס והמגאן מציגות עליות אחזקה נמוכות, יחד עם חיסכון ניכר בדלק בדגמי הדיזל וגם אמינות טובה.

פורסם

סטטיסטיקה של מה? להורים שלי אמרו שהטויוטה קורולה מכונית אמינה וסחירה בטירוף, והיא הציגה את האמינות הכי פחות טובה מבין המכוניות שהיו להם בשנים האחרונות וגם נמכרה בעשירייה מתחת למחירון למרות שהייתה ללא תאונות ועם ק"מ מתחת לממוצע.

התחזוקה במגאן III סבירה לחלוטין, אולי למעט טיפול טיימינג שיהיה יקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עופר אני מסכים איתך לגבי הקושי למצוא.

אני חיפשתי במשך חודש ורק שבוע שעבר מצאתי רנו מגאן 2013 סטיישן עם 46 אלף ק"מ.

אם זה חשוב לך תפנה אליי בפרטי ואני אקשר אותך עם אנשים בקרסו שיעזרו לך למצוא.

פורסם

זה נכון, אבל האאוריס תהיה קצת מעל התקציב לדעתי.

הוספתי לאופציות את ה SX4 רגיל או הקרוסאובר של סוזוקי -

אם למישהו יש דיעה...

אאוריס סטיישן תתן אחלה מענה לבקשצכם, 100 ק"מ ביום זה לא בשמיים גם בנזין חסכוני יתן תמורה מלאה לכסף בחסכונות יחסית.
פורסם

בתקציב הזה אוכל גם לרדת שנתיים ל 2011 ולמצוא קשקאי.

תגובות ?

ח'ברה- אני מזהיר

אם לא יהיה INPUT מחברי הפורום- אני אקנה משהו על דעת עצמי- ואז תגידו "למה לא שאלת?"

• תוכן חדש...