Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני פחות משנה (פג'ו 108 ). מהר מאוד הבנתי שאני צריך רכב גדול יותר ועליי להחליף. אני כבר זמן מה מפרסם את הרכב בכל מקום אפשרי אבל עושה רושם שהוא עדיין לא מספיק אטרקטיבי. למעלה מ1,000 חשיפות ואפילו לא שיחת טלפון אחת!

כמובן שהבעיה היא המחיר. אני דורש 6 אלף פחות מהמחירון ואני מוכן להתגמש במעמד המכירה, אבל מסתבר שזה לא מספיק זול. קניתי את הרכב לפני פחות משנה ב70 אלף בגלל כל התוספות, ועכשיו כל מגרשי ה0 ק"מ למיניהם מציעים את אותו הרכב ב57-58 אלף! וזה מקשה מאוד על המכירה.

מה דעתכם? מה אפשר לעשות בשביל למכור את הרכב במחיר נורמאלי בלי להפסיד כמעט 20 אלף ש"ח? האם מגרשי רכב יכולים להציע עסקה נורמאלית?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דרך קסמים. קניית רכב חדש משמעותה הרבה פעמים איבוד של 20-25% בשנה הראשונה. אם מדובר ברכב כנ"ל שמוצע בהרבה מגרשי ליסינג המצב אפילו קשה יותר. אתה צריך להבין שאם קונה פוטנציאלי יכול להוסיף כמה אלפים ולקנות רכב חדש מליסינג - הוא יעשה את זה, ויקבל אחריות וכו'.

אם הרכב מוצע ב 57 במגרשי ליסינג כחדש, הייתי אומר שיהיה לך מזל אם תקבל עליו 50 כיד שנייה בן שנה.

פורסם

עושה רושם שזה המחיר שקונים מצפים לו כנראה. האם לדעתך עדיף להמתין עוד שנה-שנתיים או שזה כבר לא משנה מהרגע שקניתי אותו? הכוונה שלי היא האם אורך הזמן "יירכך" את ההפסדה או שזו סתם אשלייה

פורסם

למה שמישהו יקנה ממך רכב משומש, עם כל הסיכון שמגולם בקניית רכב משומש שנמכר מהר (אולי עשית איתו תאונה, אולי היו לו הרבה בעיות) במחיר שלא נמוך משמעותית ממחיר רכב זהה חדש מהשקית, ועוד שנת מודל אחת גבוהה יותר, עם יותר אחריות ועם מילת הקסם היום: מימון?

מסכים עם לוציפר, 50 נשמע לי מחיר סביר, במקרה הטוב. לצערך. לא רואה איך תצליח להוציא משמעותית יותר מזה. זה המחיר של קניית רכב חדש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם אני מנסה למכור סקודה ייטי בת שנתיים שלדעתי אין הרבה במגרשי ליסינג וגם אין טלפונים...

כנראה שאנשים מעדיפים לקנות חדש מליסינג עם מימון מאשר לקנות יד שניה

פורסם

דבר נוסף: אני לא ממש מעודכן בשוק הזה אבל היה דיבור על רכב מיני ידני, חדש ב 49,000 או משהו כזה, לא?

לדוגמה הציעו לי פיאט פנדה, בת שנתיים וחצי עם ק"מ טיפה גבוהה מהממוצע ב 27,000₪ - וגם אז המוכר בקושי הצליח למכור.

האמת - אני לא רואה איך תצליח לקבל אפילו 50 על ה 108.

לדעתי האישית תפרסם ב 50 - אבל אם מישהו מסכים לבוא לקחת עם כסף ביד, גם בפחות - תקפוץ על המציאה

פורסם
עושה רושם שזה המחיר שקונים מצפים לו כנראה. האם לדעתך עדיף להמתין עוד שנה-שנתיים או שזה כבר לא משנה מהרגע שקניתי אותו? הכוונה שלי היא האם אורך הזמן "יירכך" את ההפסדה או שזו סתם אשלייה

ככל שתחזיק את הרכב יותר, ההפסד פר שנה יהיה נמוך יותר (אבל ברור שההפסד הכולל יהיה גבוה יותר). אחרת רכב בן 3.5 יהיה שווה בדיוק אפס, וזה בטח לא המצב.

תצטרך להחליט אם עדיף לך לספוג את ירידת הערך הזו או להסתפק ברכב קטן.

אני מסכים איתך

פורסם

בוא נשים את זה ככה - אתה מציע מוצר פחות אטרקטיבי ממה שאפשר לקבל תמורת הסכום שאתה דורש (או כמה אלפים מעל, שאפשר להוסיף ותקבל אוטו חדש שלא הפליצו על המושבים שלו, ולא ניגבו את החנונה מהאף על קלפי הדלתות שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
ככל שתחזיק את הרכב יותר, ההפסד פר שנה יהיה נמוך יותר (אבל ברור שההפסד הכולל יהיה גבוה יותר). אחרת רכב בן 3.5 יהיה שווה בדיוק אפס, וזה בטח לא המצב.

תצטרך להחליט אם עדיף לך לספוג את ירידת הערך הזו או להסתפק ברכב קטן.

תודה.

תעשה טרייד אין ותחסוך הרבה כאבי ראש ! אם תעשה את זה אצל אותו היבואן והרכב באמת במצב חדש גם תקבל הצעה יפה .

טרייד אין משמע שאני חייב לקנות מהם רכב חדש יותר, לא? ומאין לך לדעת את זה? האם יצא לך להכיר מקרים כאלו? פשוט קשה לי להאמין שהם יתנו לי הצעה לא משפילה.

יש לך ניסיון עם לובינסקי טרייד?

עריכה: כולכם הזכרתם שאם קונים חדש יש אחריות - כשאני מוכר את הרכב זה מבטל את האחריות בשביל הקונה? אני באמת לא יודע

עריכה אחרונה על ידי iSystem

פורסם
תעשה טרייד אין ותחסוך הרבה כאבי ראש ! אם תעשה את זה אצל אותו היבואן והרכב באמת במצב חדש גם תקבל הצעה יפה .

אתה שם לב שאתה מציע לו לעשות את אותה "טעות", רק בגדול יותר (על רכב חדש יותר), ובנוסף לשלם גם את העמלה על הטרייד-אין? אף אחד לא עובד בחינם, גם לא אנשי הטרייד-אין.

המומחיות של אנשי מכירות בטרייד-אין היא להציג לך את המספרים בצורה שנח לך לראות אותם. הם לא קוסמים, אף אחד לא יכול להעלים את ירידת הערך של רכב חדש.

לדעתי, אם הבנת שאתה לא יכול / לא רוצה לשלם ירידת ערך על רכב חדש, תמכור בכמה שאתה מצליח, תרשום את ההפסד כשכר לימוד, ותקנה את הרכב הגדול יותר שאתה רוצה, משומש. גם אם תישאר עם הרכב הנוכחי, את ירידת הערך של השנה הראשונה כבר שילמת למעשה (עלויות שקועות). עדיף למכור בזול ולקנות רכב מתאים יד שניה ישן יותר שירידת הערך שלו לא תהיה גבוהה משמעותית ממה שכבר יש לך, ושיתאים לצרכיך.

אם אתה כבר בלובינסקי, שים לב ש-308 חדשה מהשקית (מודל 2016, ובכל זאת), נמכרת ב-95 במוטודיל. כדי לקבל פרופורציות על ירידת הערך הצפויה.

אני מסכים איתך

פורסם
גם אני מנסה למכור סקודה ייטי בת שנתיים שלדעתי אין הרבה במגרשי ליסינג וגם אין טלפונים...

כנראה שאנשים מעדיפים לקנות חדש מליסינג עם מימון מאשר לקנות יד שניה

לאנשים אין הרבה כסף זמין, לפחות לרובם. אחת הסיבות שקניתי רכב חדש זה בגלל שבשביל הון מזומן, הייתי צריך לחסוך עוד חודשים רבים. הלוואה ישירה מהבנק היא מאוד לא כדאית לרוב האנשים, לכן עסקאות מימון עדיפות. אין ספק שבסוף משלמים הרבה יותר כסף, אבל כן מקבלים רכב חדש עם אחריות וגם אפשרות הפריסה עם ריבית נמוכה מאפשרת את המיידיות של העניין.

פורסם

ההייפ בשנים האחרונות זה בהחלט הסכמי מימון מלאים, ריביות נמוכות עד מאוד (בחיי, אלפי שקלים לאחר X שנים זה לא משהו שמטריד קונים כשהם רוצים כאן ועכשיו ולמעשה? זאת לא מכה גדולה).

הרבה עסקאות מימון מלאות מאפשרות למעשה לכל חייל שהשתחרר, שרוצה פיקנטו או רכב קטן, לגשת למגרש ולקנות ולשלם מחיר ז**ת עליו ולמי זה משנה באמת?

לא יודע אם שמתם לב הכבישים ב 3 השנים האחרונות התפוצצו פשוט מכמות כלי הרכב, למעשה אנחנו שוברים שיאים מדי שנה של מאות אלפי כלי רכב חדשים על הכביש.

אז כן, רכב לצערי זאת לא השקעה, מאבדים על הרכב המון כסף והכסף הזה לעולם לא יחזור אלה אם כן זה אקזמפלר מיוחד.

או שתמכור בהפסד, או שתמשוך עם הרכב זמן מה ותנסה להבין מה גורם לך לא לאהוב אותו אלה אם כן יש בעיה אחרת ואתה צריך מזומנים או שאין לך צורך ברכב בגלל סיבות כאלו ואחרות.

• תוכן חדש...