Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROAD RAGE+לקח קטן

amit94
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי סיפור דומה שקרה לי לפני 5 שנים כשהייתי נהג חדש וחסר ניסיון, נסעתי בנתיב השתלבות לכביש עירוני שנוסעים בו בפועל 60-70 קמ"ש.

לא הסתכלתי לכיוון הכביש שהשתלבתי אליו וכנראה לא נתתי זכות קדימה ויכלה להגרם תאונה, לאחר מכן הבחור שחתכתי בלי לדעת שחתכתי אותו (לא הבנתי מה הוא רוצה ממני עד שנפל לי האסימון אחרי כמה שעות) פשוט התחיל לחסום לי את הדרך ולא נתן לי לנסוע, האיץ מלפני והחל להאט וכשעברתי נתיב עשה זאת שוב, ברגע הזה הבנתי שהוא כנראה מנסה לעצור אותי ונעלתי את הדלתות והרמתי חלונות, כשהגענו לרמזור אדום הבחור המגודל והמיוזע יצא מהאוטו שלו וניסה לפתוח לי את הדלת, ראה שנעול והחל לתת אגרופים לחלון, הייתי בטוח שהוא עוד שניה יצליח לשבור את החלון וכשהבנתי שזה לא יקרה הוצאתי את הפלאפון והתחלתי לצלם וידאו, אחרי כמה שניות הוא קלט וחזר בעצבים לאוטו, מן הסתם שהייתה לי הרבה אשמה אבל ללא כל כוונה כי הייתי נהג חדש ולא ראיתי אותו, התגובה שלו הייתה מאוד מוגזמת במיוחד כשרואים "ילד" באוטו, אולי כי זה היה במאזדה 3 ספיריט אדומה חדשה של אבא שלי מאותה תקופה שהייתה נראית קצת "פוזה" וחשב שאני איזה ערס שמשתולל בכביש.

מאז יש לי גז מדמיע קבוע באוטו, למקרה שאני או אשתי נתקל בגורילה כזו שוב.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

הטעות הגדולה שלך שהחלטת להכניס ולערב ב"מרדף" הזה עוד אנשים שאיתך ברכב. רק תתאר לעצמך לאיזה מצב לא נעים הקטנה נכנסה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

יש היום בכל טלפון מצלמה, ויש תקשורת מהירה עם המשטרה.

מדווחים, ואם אפשר מצלמים - לא לוקחים את החוק לידיים ובטח לא לחנך אנשים זרים.

ומאוד כדאי - מצלמת דש-בורד קטנה המצלמת את הדרך והסביבה.

יש כבר תחקירים יפים בפורום, וגילוי עברייני כביש.

כגו סיפורי הבלש חוקר icon_lol.gif אדי האיום.

ומנגד - כאשר יש מקרה חירום לעזרה.

מגישים את העזרה האפשרית, עד להגעת אנשים ושרותי חירום מוסמכים.

להיזהר מאוד מרכבים עוברים, לחנות בזהירות ובמקום בטוח.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תכניס משפט שילך איתך לכל מקום: "אל תהיה צודק, תהיה חכם.."

החיים ילמדו את הערסים למיניהם את הלקח עם הזמן, ,הראש אצלהם הוא רק להמחשה, הוא ריק מתוכן, אתה דע להתרחק מהם.

פורסם
גם אם זה ילד בן 19 שחותך עם אייל גולן בפול ווליום, אני אומר לעצמי שאולי הוא רק נראה בן 19, אשתו עדיין כורעת ללדת, ואייל גולן בפול ווליום זה הדבר היחידי שמרגיע אותה.

אולי, בהנחה ואייל גולן הוא בעצמו האבא.

העיקר שלמדת את הלקח ותודה על השיתוף.

פורסם

בתמונה אחת:

never-argue-with-stupid-people-mark-twain.jpg

תכלס צריך ליישם את זה יותר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עמית, גם לי כבר די נשבר מהנהגים בארץ, אבל הבנתי שאני לא אחנך אותם. אם ההורים שלהם לא חינכו אותם ורשויות החוק לא דואגות לכך, אני לא אצליח לעשות את זה.

פה ושם אני באמת רואה ניצנים של אנשים שנוהגים כמו שצריך, לא נדחפים, מאותתים, מנצלים נתיב האצה ולא נדחפים ישר לנתיב השמאלי וכו', מצד שני על כל אחד כזה יש איזה 100-200 נהגים שנוהגים איך שבא להם.

פשוט הפסקתי להעיר כל עוד זה לא קריטי, מן הסתם אם נהג סוטה לנתיב שלי ואין לי כבר לאן לזוז או מישהו מנסה לחתוך ואין לי לאן לזוז אני אצפור, אבל אם הוא כבר נדחף אין מה לצפור, הוא נדחף וזהו. במילא אתה לא יודע היום עם מי אתה מתעסק, אז אני מעדיף להימנע מהערות לנהגים בכל צורה שהיא. משחקים? לא על הכביש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברגע שאמרת שהוא חתך אותך ואז אחרי כמה דקות חתך אותך שוב, כבר שם היית צריך להבין שהוא אידיוט ולא יצא מזה שום דבר. הרי אם לפחות הוא היה יודע לחתוך אנשים כמו שצריך הוא חותך ונעלם לעבר האופק אחרי פעם אחת. על אנשים כמו הבבון שלך אני פשוט אוהב להסתכל, ולהנות מתחושת הנעלות האבולוציונית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הזכרת לי שלפני איזה 15 שנה נסעתי עם 4 חברים נוספים באוטו של אחד מהם ונסענו במקביל לאיזה ערס עם שני חברים שלו. הוא נהג טיפה בפראות אז הסתכלנו לכיוונו בזמן שאנחנו מדברים עליו בינינו ומצביעים. אני באמת לא זוכר אם הנהג שלנו עשה משהו מעבר לזה, אבל אני חושב שלא. הערס התעצבן, חסם אותנו ויצא לעברנו באופן מאיים. אני זוכר שבאותה התקופה הרשים אותי שהוא ראה שיש 5 צעירים באוטו ועדיין חשב שזה הגיוני שהוא יבוא לצעוק עלינו. אחד מהחברים שלי, עם גנים... תוניסאיים, כבר היה מוכן לצאת החוצה ולהפליא בו את מכותיו (אני מניח שהוא היה פשוט "מפוצץ לו ת'ראש" אבל בתור אשכנזי אני אשתמש במונח הסטרילי יותר :lol: ). במזל שני חברים נוספים הרגיעו את הרוחות. אבל מוסר ההשכל שלי מאותו הסיפור היה שמדהים כמה אנשים מסוימים פשוט מחפשים את העימות. הוא לא היה צריך שום אינסנטיב מעבר למבט ותנועת יד בשביל לבצע עבירת תנועה ולאיים באלימות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא בסך הכל רצה לשאול אתכם בנעימות אם אמא'שכם לא לימדה אתכם שזה מאוד לא מנומס להצביע ושאנשים עלולים להיעלב?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הזכרת לי שלפני איזה 15 שנה נסעתי עם 4 חברים נוספים באוטו של אחד מהם ונסענו במקביל לאיזה ערס עם שני חברים שלו. הוא נהג טיפה בפראות אז הסתכלנו לכיוונו בזמן שאנחנו מדברים עליו בינינו ומצביעים. אני באמת לא זוכר אם הנהג שלנו עשה משהו מעבר לזה, אבל אני חושב שלא. הערס התעצבן, חסם אותנו ויצא לעברנו באופן מאיים. אני זוכר שבאותה התקופה הרשים אותי שהוא ראה שיש 5 צעירים באוטו ועדיין חשב שזה הגיוני שהוא יבוא לצעוק עלינו. אחד מהחברים שלי, עם גנים... תוניסאיים, כבר היה מוכן לצאת החוצה ולהפליא בו את מכותיו (אני מניח שהוא היה פשוט "מפוצץ לו ת'ראש" אבל בתור אשכנזי אני אשתמש במונח הסטרילי יותר :lol: ). במזל שני חברים נוספים הרגיעו את הרוחות. אבל מוסר ההשכל שלי מאותו הסיפור היה שמדהים כמה אנשים מסוימים פשוט מחפשים את העימות. הוא לא היה צריך שום אינסנטיב מעבר למבט ותנועת יד בשביל לבצע עבירת תנועה ולאיים באלימות.

נתת לו את האינסנטיב האולטימטיבי.

אם היית צועק מקלל או עושה לו תנועות מגונות מהחלון לא היה קורה כלום כנראה.

אבל בחרתם לדרוך לו על מה שכל חייו מפריע לו,באופן לגמרי לא מודע כמובן, וזה חוסר הביטחון הפנימי שלו שהוא שווה ערך לאחרים במדינתו.

אגב, זה המקור להתנהגויות רבות, במרחבים ציבוריים בישראל. לדעתי כמובן ואני מכונאי ופחח של מכוניות עתיקות- לא פסיכולוג.

פורסם

אגב, מבט אילם וממושך מתוך הרכב (אפילו דרך המראה) הוא אמצעי תקשורת עוצמתי מאוד.

אני תוקע כזה לנהגים חסרי סבלנות שנתקעים מאחורי. עובד יותר טוב מכל אמצעי איתות שקיים ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה הכל מתחיל ובא מאכיפה שלא קיימת. אני יכול להבין את פותח השרשור מבחינה רגשית - באיזה שהוא מקום, כבר נמאס מכל אלו שעוקפים ונדחפים כאילו אין בני אדם אחרים לידם בכביש. מזכיר לי סרטון מוכר ביוטיוב שאיזה צעיר ערבי יוצא עם מוט לתת מכות לאיזה נהג ואז הנהג, שהיה לו אקדח ברישיון (אדם מבוגר), יצא אליו והשכיב אותו על הרצפה יפה ובשקט עד שבאה המשטרה. תמיד אפשר להיתקל באידיוטים אבל באיזה שהוא מקום, אנשים לא באמת מאמינים שאנשים יצאו מהרכב, כאילו אנשים בתוך הרכב חושבים שהם מוגנים מהכל - משני הצדדים. צריך לעשות רישיון לאקדח רק בגלל כל המאותגרים שכלית האלו על הכביש, שירגעו ויחזרו לחור שממנו באו אלו שחושבים שמגיע להם הכל.

פורסם (נערך)

לא צריך אקדח. הרכב עצמו הוא הגנה לא רעה ואלא אם כן אתה מתעקש לעצור צמוד מאוד לרכב שלפניך - מהר מאוד אפשר להמשיך לנסוע ולהשאיר את הבריון עומד באמצע הכביש.

אני כן בעד לסמן לנהגים אחרים שהבריונות או החפזון שלהם אינם במקום, אבל בשביל זה לא צריך לריב איתם. נטו סימון קצר באורות או מבט נוקב וממושך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...