Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שאלה החלפתי את הנורות מאחורה בלוחית רישוי ללד לאחר החלפה כל הזמן דולקת לי המנורה של נורה שרופה. מישהו מכיר יודע איך אפשר לבטל את הנורה שדולקת?

פורסם
להחליף אותה(הנורה לא הרכב)

אומר מניסיון עם פיאט פנדה אחרי שהחלפתי את נורות ה"DRL"

אבל..

הנורה עובדת כמו שצריך למה שאני יחליף

פורסם

אם אתהצכל כך חפץ בנורות לד, אתה צריך לרכוש נורות לד error free.

בכל רכב עם מערכת זיהוי נורה שרופה, ברגע ששמים נורה בהספק נמוך, הרכב מזהה את המצב כנורה שרופה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הנורה תעבוד, פשוט הלד בעל התנגדות נמוכה יותר מהאלוגן סטאנדרטי לכן קופצת נורה חיווי לנורה שרופה, להבא תצתרך להזמין נורת קנבאס, לגבי הנורה הזו ככל הנראה תצתרך להוסיף נגד כדי להוריד חיווי

פורסם
הנורה תעבוד, פשוט הלד בעל התנגדות נמוכה יותר מהאלוגן סטאנדרטי לכן קופצת נורה חיווי לנורה שרופה, להבא תצתרך להזמין נורת קנבאס, לגבי הנורה הזו ככל הנראה תצתרך להוסיף נגד כדי להוריד חיווי

..

אבל זו נורת קנבאס נורה רגילה בכלל לא עבדה

פורסם

לא יודע להגיד על טיב המוצר, אבל לפי המחיר שלו יתכן שיגרום לצרות כאלה או אחרות, אני מעדיף להשקיע קצת בחיפוש ולשלם נגיד 30-40 שקל ליחידה אך שהיא תשרת אותי לאורך זמן(פנסי חניה אצלי הינם T10 עם לדים של CREE וגם כן הנורה הינה קאנבס נקנתה לפני 9 חודשים,עדיין עובדות כמו שצריך והמחיר שלהם היה 70 שקל לזוג באיביי, בארץ היו גובים בכיף את ה100+.

אם תרצה קישור למוכר נורמלי ולמוצר אצרף לך בכיף

• תוכן חדש...