Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איו כמו ההרגשה של חניה פרטית. עולם אחר.

אני זוכר שפתחת שרשור בנושא אבל אני אשאל כאן: מהיכן הזמנת את הכתוביות שעל המכסה מנוע? אני מעוניין להזמין אותו דבר ללנד קרוזר ולא מצאתי משהו בגודל הזה באיביי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

העתקתי את הכיתוב (של הפריט) מתוך אתר רשמי של מיצובישי, וחיפשתי בגוגל. ככה מצאתי אתר שהיה מוכן לשלוח לישראל את הכיתוב המקורי של מיצובישי. יש לי חברים שקנו בעלי אקספרס, לי זה עלה 100 דולר ולהם זה עלה 20 דולר. נראה די דומה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ואלה רק עכשיו אחרי שכתבתם שמתי לב לכתוביות על מכסה מנוע. תגיד, בדקת במנהרת רוח אם זה לא מוריד מאירודינמיקה של הרכב?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

למה לא השקעת ככה בדייהוו?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן חלום. יצא לך יפה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יצא יפה מאוד. יופי של עבודה.

רק נותר לך להזמין אותי ולעשות לי דיטיילינג יפה לרכב שלי כמו שעשית לשלך. הרי עכשיו יש לך מקום מקצועי לעשות זאת :)

פורסם

אתה מוזמן תמיד....

תודה רבה לכל הנשמות הטהורות שפרגנו מכל הלב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...