Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד היה לי חלום על חניה פרטית ושער חשמלי מתרומם, רק שאני אוהב את הבית שלי, ובבית שלי לא היה מקום עבור זה. חשבתי על זה המון. בסופו של דבר נפל לי רעיון, להרוס את החצר האחורית ולבנות אותה מחדש, עם שער חשמלי ומקום לחניה. לא ידעתי איך זה יהיה בסופו של דבר, ולקחתי הימור של 45,000 שקל, אבל ההימור התברר כמשתלם ביותר.

בשלב הראשון הרסו לי את כל החצר שהיתה לי, גינות קטנות בצדדים וריצוף קרמיקה באמצע, ועקרו לי משטח בטון גדול. היה סיפור רציני. העלות: 5,000 שקל כולל מכולות פינוי.

בשלב השני עשו לי ריצוף בטון מוטבע (בומנייט) שנראה כמו דקים מעץ (פרקט שעושים בחצר). זה השילוב המושלם עבור חניה: גם מראה מדהים וגם חוזק ועמידות של בטון. אחרי הביצוע עשו שכבה של סילר, ואחרי שבועיים שוב שתי שכבות של סילר. העבודה היתה מדהימה, הם עשו שיפוע מצויין והגיעו עד תחתית הדלת שלי. העלות: 16,000 שקל.

בשלב השלישי התקינו לי שער חשמלי מתרומם מאלומיניום בשילוב זכוכית, וגם שער להולכי רגל וגדרות משני הצדדים. העבודה יצאה מדהימה, לפי הסקיצה שהכנתי להם, והשער מתרומם בשקט ועובד מעולה. העלות: 19,000 שקל.

בשלב הרביעי הבאתי אנשי מקצוע שעשו לי תיקונים בקירות, כל מה שקשור מסביב. שליכט צבעוני לכל הקירות וגימור בטון לקיר שהיה צריך להמשיך אותו עוד קצת. עוד מנורת לד עוצמתית שתתן תאורה מהבית. העלות: 5,000 שקל.

בסיום העבודה, החצר האחורית שלי השתנתה לגמרי, והחלום התגשם: אני מגיע לבית עם הג'יפ החדש, לוחץ על השלט שהדבקתי ברכב במקום נוח מתחת לדשבורד, נכנס ברוורס ומתיישר. השער נסגר, הצופים מתפזרים :)

כמה חודשים טובים מאז שקניתי את הרכב, הייתי לחוץ מכל רעש שעשו חוליגנים ליד החצר האחורית שלי. לא ידעתי מאיפה תבוא השריטה, בעיקרון הרי כל ילד שעבר ברחוב עם חפץ חד ביד, יכל לשרוט את הרכב מתוך שעמום או חוסר מחשבה. הייתי תלוי לחלוטין בחסדיהם של ילדי השכונה.

עכשיו הרכב נח בחניה, 2 מטר מהסלון, והראש שלי שקט מדאגות (לפחות בלילה, ובחלק מהיום שהוא בבית). אין כמו להתענג על חמין טוב בשבת, להתרווח על כורסה של אמריקן קומפורט ולהסתכל על הרכב שאני אוהב כשהוא מוגן ושמור. פשוט חלום. אז תודה לאלוהים על הרעיון המדהים והצלחת הביצוע...

מאז שעשיתי את החניה, היו לי הרבה הזדמנויות לפנק את הרכב בשקט, כמו שאני אוהב, אז הנה כמה תמונות של לפני ואחרי, ותוך כדי ביצוע של הווקס המצויין של כימיקל גייז.

לפני כל העבודה:

[ATTACH=CONFIG]478820[/ATTACH]

אחרי כל העבודה:

[ATTACH=CONFIG]478821[/ATTACH]

מיקוד על ריצוף הבטון, לפני התקנת השער והשליכט בקירות:

[ATTACH=CONFIG]478822[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]478823[/ATTACH]

הרכב בחניה, לאחר ביצוע ווקס:

[ATTACH=CONFIG]478824[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]478825[/ATTACH]

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יצא יפה מאוד, אבל מיקום השער אינו מאפשר להיכנס ברוורס לא?

או שאני לא מבין נכון את התמונה.. זה נראה כאילו צד הרכב חונה במקביל לשער (במקום הפנים של הרכב)

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

בגלל זה הוא רשם שהוא ״מתיישר״ בחניה. הוא נכנס ברוורס ופונה 90 מעלות.

תתחדש, נראה מצויין.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מה עם רישוי של כל העסק מול העירייה? מי דאג לזה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חלום. הייתי מוסיף גג עם תאורה מתאימה לצרכי הדטיילינג

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
שווה כל שקל,יפה מאוד.

למה לא עשית פנלים?

אני עדיין מתלבט, איזה פנלים לעשות אם בכלל.

יצא יפה מאוד, אבל מיקום השער אינו מאפשר להיכנס ברוורס לא?

או שאני לא מבין נכון את התמונה.. זה נראה כאילו צד הרכב חונה במקביל לשער (במקום הפנים של הרכב)

אני נכנס באלכסון, ואז מתיישר.

יותר מכל אני מתלהב מאיך שהרכב מבריק!

איך גורמים לרכב לבן להראות גם ככה?!

ציפוי אופטי-קוט, מעליו אוטם צבע של מנזרנה, מעליו ווקס פיץ' 53 של כימיקל גייז, ואחר כך באפינג עם ריסוס קליל של ONR בצבע ירוק עם ווקס.

נראה טוב. החניה מקורה?

עדיין לא, אני מתלבט כי זה יחשיך לי חלק מהבית. גם ככה יש רק שעתיים שלוש של שמש ישירה על הרכב.

רעיון מעולה וביצוע מרשים. תתחדש!

תודה רבה, לך ולכל המפרגנים האחרים....

פורסם

וואו באמת מרשים תתחדש ותהנה .

הרווחת שתי דברים שינה טובה בלילה ורכב שלם כל יום :-D .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

נראה טוב. עם איזה דבק הדבקת את השלט ברכב? אני פעם ניסיתי עם דבק 3M הדו צדדי הזה ובגלל החום זה נמס ולא החזיק אחרי תקופה.

פורסם

פס דבק דו צידי שקניתי בחנות חומרי בנין, מחזיק מעמד לא רע ונכנס בדיוק בכוך נסתר באמצע הדשבורד. זה לא אמור להיות דבוק לנצח, כי בשלב מסויים צריך להחליף בטריה.

20161225_161411.jpg

• תוכן חדש...