Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה, כאשר אני מניע את הרכב לאחר שעמד זמן רב, נשמעים תקתוקים של השסתומים שנעלמים כדקה לאחר התחלת הנסיעה.

כיוון שתופעה זו לא התרחשה בעבר אני מוצא לנכון לנסות לטפל בה בדרכים לא פולשניות.

הרכב מטופל כמו שעון,

עומד על 80 אלף ק"מ,

שמן סינטטי מלא של יורול (10w-40),

ופילטר שמן של MANN.

לעניות דעתי, יש מקום לנסות להחליף את הפילטר שמן, למקורי של VAG ולרדת מעט בצמיגות (מזמן רציתי לעשות זאת, לעבור ל-5w-40).

ניסיתי את התוסף של ליקווי-מולי (גולד-לייבל), אך זה באמת הרגיש כמו כוסות רוח למת.. אולי כדאי לנסות התוסף של BG, ה-44K?

תודה,

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

שרשרת תזמון יכולה לתקתק בהנעה קרה? איך בודקים ומה הדרך פעולה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

במנוע זה נמצאת רצועה ולא שרשרת (CGGB).

הרכב עבר טיפול גדול באדיבותו של רון, שכלל החלפת טיימינג ומשאבה..

פורסם

היה לי אותו רכב עד לא ממזמן רק שנתון 2013. מנוע אמין מאוד, לדעתי אין לך מה לדאוג, תעבור ל 5W40 - אין קשר למסנן השמן - במקרה שלך MANN הם גם ה OEM. אני השתמשתי ב 5W30 ועדיין בהנעה קרה מאוד תמיד היה רעש של שנייה אחת עד שתי שניות ונעלם גם כשהרכב היה חדש. אפשרי לעושת טיפול אינפוזיה עם 44K ולדעתי הלא מאוששת ע"י בדיקה ובהסתמך על היכרותי עם הרכב זה אמור לפתור את הבעיה שכנראה נוצרה מקצת פיח על השסתומים. בכל מקרה 10W 40 זה לא השמן הכי מומלץ למנוע הזה אבל אם הקפדת על טיפולים כל שנה או 10 אלף ק"מ זה יכול להיות בסדר. אם הלכת על כל 15 אלף ק"מ יכול להיות שיש קצת בוצה למרות המנוע הזה אינו ידוע כאחד שמפתח בוצה מהר. מאוד תלוי בסגנון השימוש ברכב. אם אתה גם ככה מטפל אצל רון הכי טוב שבטיפול הבא או לפני תיגש אליו שיבדוק את הנושא.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אם יש מרימים הידראוליים הם יכולים לדפוק בלי שתהיה בעיה עם הצמיגות או ההגעה של השמן.

אם לא - תתחיל מהכרורגי הפשוט ותבדוק מרווחי שסתומים,מרווח ייתר יכול לגרום לזה.

פורסם

אני אתקן את עצמי כיוון שלא שמתי לב שרשמתי זאת.

אני משתמש בשמן 5-40 ורציתי לעבור ל-5-30. זו הייתה הכוונה, לרדת מעט בצמיגות...

ככל הנראה מדובר פשוט בימים מאוד מאוד קרים ולכן התופעה הזו מתרחשת.. אני אעקוב ואעדכן :)

אם יש רעיונות יצירתיים נוספים, אשמח לשמוע.

פורסם

אני אתקן את עצמי כיוון שלא שמתי לב שרשמתי זאת.

אני משתמש בשמן 5-40 ורציתי לעבור ל-5-30. זו הייתה הכוונה, לרדת מעט בצמיגות...

ככל הנראה מדובר פשוט בימים מאוד מאוד קרים ולכן התופעה הזו מתרחשת.. אני אעקוב ואעדכן :)

אם יש רעיונות יצירתיים נוספים, אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...