Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שונא את ההשתלבות הזו מ22, דרך אגב מותר שם70

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ככה נראה הרכב שלו אחרי, באמת שיש לו מזל גדול שסטיתי שמאלה, אחרת פגיעה כזאת בדלת שמאל שלו, ברכב כזה קטן ומסוכן - היה נגמר ממש לא טוב בשבילו.

IMG_4877.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה גם היה במקום שבו הוא כלל לא מוגן. אין כרית. רק דלת גקה שמפרידה בינו לבין הפוקוס שלך שנעה במהירות עם הרבה אנרגיה.

הוא היה צריך להגיד לך תודה 1000 פעמים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא אם היית סוטה ימינה כנראה היית פוגע לו ב"תחת" או אולי אפילו לא פוגע כלל ובעצם גם מונע את הכניסה במדרגות.

מנגד אני מאמין שאינסטינקט ראשוני של הרוב פה הוא לברוח שמאלה.

השיירה הימנית נוסעת לאט מאחר והיא יורדת מגשר בעל פנייה ונתיב השתלבות בסופו, לי אישית כמעט ולא יצא להיתקל באדם שנוסע פחות מ70 במסלול בו נסע בעל הפוקוס.

פורסם

אינסטינקט של כל נהג באשר הוא יהיה לשבור שמאלה. נסיון הישרדות פשוט.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בתוך סביבת מגורים,או עיר תמיד אחשוב על הולכי רגל או תושבים

שאני עלול לסכן,במיוחד מצבים כאלה של חוסר יכולת לשלוט על נסיעתו של אחר.

מהירות נמוכה עוזרת,תמיד אחשוב על בני אדם שאני עלול לסכן.

מהירות נמוכה עלולה להציל חיים,נקודה.

זו חובתי האישית שאני נוהג ברכב בסביבת מגורים או אזורי בילו אחרים.

לנהוג לאט כשצריך.

פורסם
ככה נראה הרכב שלו אחרי, באמת שיש לו מזל גדול שסטיתי שמאלה, אחרת פגיעה כזאת בדלת שמאל שלו, ברכב כזה קטן ומסוכן - היה נגמר ממש לא טוב בשבילו.

[ATTACH=CONFIG]478153[/ATTACH]

במקרה הזה אתה צודק, אבל לידיעה כללית - בלא מעט מקרים פגיעה בהיסט תהיה מסוכנת יותר מפגיעה "מלאה", כי עוצמת הפגיעה תתפזר על חלק קטן יותר מאזור הקריסה ותחדור אותו כמו "סכין". ע"ע המבחן החזיתי ב"חפיפה קטנה" במבחני הריסוק האמריקניים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נראה לי נורא טבעי באמת לנסות ולברוח שמאלה, וכמעט ובלתי אפשרי לחשוב בזמן אמת על עקיפה מימין (שגם הייתה מצליחה רק אם המהירויות היו מתאימות).

לא מזמן הייתה לי כמעט - תאונה כזו גם, בירידה מאיילון בארלוזורב, רק ששם אני פניתי ימינה והנהג שבר שמאלה מאיילון אל תוךהנתיב הכי ימני לכיוון ת״א. הגבתי בצורה מאוד דומה והספקתי לבלום אל תוך השול - מה שכנראה מנע את התאונה.

כמובן, גם במקרה שלי, אם הייתי על 50 קמש - לא הייתי נדרש לבלום. זה נכון שעם נהגים שטועים מהירות נמוכה נותנת לך מרווח בטחון גדול יותר, אבל גם, עד גבול מאוד מסוים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כתב האדון שסטה שמאלה כדי לתת לתייר להשתלב בנתיב הימני

אבל זה התעקש לחתוך גם את הנתיב השמאלי, אז לא הייתה ברירה אלא לשבור שמאלה.

יצאו כולם בנס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט מזל גדול לכולם(לפות"ש על זה שהמדרכה הייתה רייקה מאדם וגם הרכב היה תקין במלואו מבחינת בטיחות) וגם לתיירים העפיפונים שחוקי תנוע בסיסיים עבורם בגדר המלצה.

למען האמת היה לי מקרה דיי דומה אך עם מהירות נמוכה יותר(60קמ"ש) אוטומטית שברתי שמאלה ואז ימינה סך הכל נגמר בצפירות וקללות מהחלון על ערס במרצדס של אבא שלו והכביש של אמא שלו ועוד כמה ק"מ של סיבוב כי נכנסתי לפניה ימינה במקום לצרפת את התחת של המרצדס.

לפעמים רואים סירטונים ואנשים על הכביש שחושבים שגם אלוהים לא יכול לעזור להם ואתה מתפלא איך הם שרדו עד עכשיו :puzzled:

פורסם

ספיציפית המהירות היתה גבוהה לתנאי הדרך. אפילו המהירות המותרת (70) גבוהה מדי לתנאי הדרך בגלל הפרש המהירות בין הנתיבים באותו הרגע.

ברור שזו אשמת התייר שנכנס במקום אסור, אבל מהירות נמוכה יותר *כנראה* היתה מונעת את התאונה, כמו שפותח השרשור אמר.

כשהנתיב הימני שם ריק, אפשר כנראה לנסוע 90 די בבטחון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האמת שאני לא לגמרי זוכר למה התחלתי לעבור לנתיב השמאלי ביותר, אם זה בגלל שראיתי אותו מאותת, או בגלל האינסטינקט הטבעי שלי להתרחק ככל האפשר מהנתיב האיטי יותר כשאני מהיר ממנו, אבל כבר מהרגע שאני מגיע לתחילת ההתמזגות שלהם אני מתחיל לעבור שמאלה. זה משהו שאני תמיד עושה באופן טבעי, לתת לעצמי כמה שיותר מרחב תמרון וזמן תגובה מול כל מיני 'מפתיעים', אז זה היה מספיק כדי להמנע ממגע עם כל אחד שהיה עובר נתיב אחד שמאלה בלי לאותת, אבל הוא ממש הצליח להפתיע ולחתוך לרוחב הכביש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...