Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי יונדאי i30 שנת 2013 לבדיקה שיצאה תקינה אולם כאשר נהגתי על הרכב כל ההילוכים אכן עוברים חלק ללא בעיה אך ברברס נשמעת דפיקה ממש חזקה.

שמתי לב שאם אני לוחץ ממש חזק על הברקס אז אין את הדפיקה הזו כשאני מכניס לרברס.

ממה זה יכול לנבוע והאם זו תקלה בגיר?

פורסם

אם זו תושבת זה לא מסובך לתיקון אם כי ישנם תושבות שהגישה אליהם מצריכה מעט פירוק מיכלולים מסביב והמחיר בהתאם. מבחינת לנסוע כך - לא בריא לגיר,לציריות ולשאר התושבות!

פורסם

אני די מתלבט, זה היום הראשון שאני נוהג ברכב.

לקחתי אותו לבדיקה שיצאה תקינה וגם בבדיקת הסוכנות יצא תקין, לכן אני לא יודע איך לדרוש מהסוכנות לתקן את זה לפני רכישה משום שבלחיצה הגונה על דוושת הבלם והעברה לרוורס ההעברה מתבצעת חלק ואילו בלחיצה פחות חזקה יש דפיקה מאוד חזקה לכן אני תוהה מה לעשות מאחר ותוצאות הבדיקות יצאו תקינות.

פורסם

דפיקה רק כשאני לא לוחץ לחיצה הגונה על הבלמים.

ברגע שאני לוחץ חזק ומעביר הילוך זה נכנס נקי וחלק ומיד.

אין השהיה זה נכנס להילוך מיד גם בdrive.

פורסם

80,000 ק"מ היו לרכב ככל שאני זוכר ולטעמי,זה דווקא עניין,שמחייב רענון לפחות חלקי של שמן הגיר .

אם שמן הגיר כהה או שחור זה הכיוון אחרת ,תושבת קרועה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לקחתי יונדאי i30 שנת 2013 לבדיקה שיצאה תקינה אולם כאשר נהגתי על הרכב כל ההילוכים אכן עוברים חלק ללא בעיה אך ברברס נשמעת דפיקה ממש חזקה.

שמתי לב שאם אני לוחץ ממש חזק על הברקס אז אין את הדפיקה הזו כשאני מכניס לרברס.

ממה זה יכול לנבוע והאם זו תקלה בגיר?

בבדיקה לא שמו לב זה?

פורסם

כנראה שלא שמו לב בשתי הבדיקות, יש מצב שבבדיקה לחצו חזק על הבלם.

רק שאני לוחץ לחיצה סבירה הוא דופק אחרת בלחיצה חזקה אין דפיקה.

פורסם (נערך)

פרסמת שרשור בפורום ייעוץ ברכישת רכב וביקשת חוות דעת על הבדיקה או שאני מתבלבל עם מישהו אחר ?

בכל אופן אם קנית את הרכב תתחדש ...

לגבי הטיפול בבעיה- אם זה קורה כאשר הרכב קר בלבד ובטורים גבוהים המכה נורמלית ואולי אין בכלל תקלה.

אם זה קורה כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה,צריך לבדוק ראשית תושבות ואם תוכל להציץ ולומר לנו מנה צבע שמן הגיר אז נוכל לדעת כמה המצב נורא יותר או פחות.

בכל מקרה אני מניח,שקיבלת אחריות על מנוע וגיר שתוכל לממש.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פרסמת שרשור בפורום ייעוץ ברכישת רכב וביקשת חוות דעת על הבדיקה או שאני מתבלבל עם מישהו אחר ?

כן זה הייתי אני, רק לא שמתי לב שפורסם הק"מ בבדיקה. ותודה רבה, אכן רכשתי את הרכב וזה קורה רק כאשר אני לא לוחץ מספיק חזק על הבלמים. היכן נמצא מפלס שמן הגיר ביודנאי ואיך אני בודק אותו? (לא נראית בדיקה טיפוסית כמו שמן מנוע) יש לי אחריות לשנתיים מאוויס רק אני תוהה האם להפעיל אחריות או לגשת למורשה לבדיקה של הגיר?

• תוכן חדש...