Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות ידועות בפג'ו-סיטרואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק למעט מידע בנוגע לתקלות נפוצות שאולי חלקכם (בעלי PSI) עברתם עם הרכב

1. קרה לי פעמיים עד כה שמערכת הסטופ-סטארט כיבתה את הרכב כצפוי אבל אז נדלקה נורת מנוע

"engine fault repair needed", היו כמה ציפצופים והיא כבתה אבל מאז ועד שדוממתי את הרכב באופן יזום - מערכת הסטופ סטארט סירבה לעבוד. מישהו מכיר? רוצים לאשפז את הרכב במוסך לכמה ימים ולא נראה לי הגיוני שרכב עם כ-100 ק"מ חוטף כזאת תקלה.

2. לפעמים בסיום שיחה בדיבורית BT המובנית - בזמן הניתוק אני מקבל התראה של חיישני החניה הקדמיים לרגע, כאילו שיש רכב או עצם כלשהו לפני, למרות שאין.

3. מערכת הסטופ-סטארט מתלהבת על יתר המידה ואני מעוניין לרסן אותה (אם יש דרך), כמות הפעמים שהיא מדוממת את הרכב בפקק היא לא הגיונית, מה גם שבכבישים משופעים ברגע שאני עוזב את הבלם ועד שהרכב מניע, הוא מדרדר במנוע כבוי כמטר בערך (ללא הידראוליקה-בלמים,הגה וכו') - אין מערכת שמחזיקה את הרכב בבלימה מספר שניות עד להנעה?

תודה!

פורסם

לגבי 1 ו 2 אין לי מושג. (1 לא קרה לי מעולם, אבל אם צריך לאשפז - לוודא שמקבלים רכב חלופי ראוי, ו 2 אין לי חיישנים קדמיים)

לגבי 3 - בפקקים אני פשוט מכבה את המערכת. מטריף אותי הכיבוי שלה כל עצירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1.אם אכן יש תקלה יתכן שהיא נגרמה גם מהתקנה כלשהי,בכל מקרה צריך לחבר סורק.

2.החיישנים מקוריים או התקנה מקומי?.

3.מערכת אכן מעצבנת,תלחץ על הכפתור שרשום עליו ECO בהתחלת נסיעה,זה ינטרל את המערכת.

פורסם
1.אם אכן יש תקלה יתכן שהיא נגרמה גם מהתקנה כלשהי,בכל מקרה צריך לחבר סורק.

2.החיישנים מקוריים או התקנה מקומי?.

3.מערכת אכן מעצבנת,תלחץ על הכפתור שרשום עליו ECO בהתחלת נסיעה,זה ינטרל את המערכת.

מערכת מקורית

הדבר היחיד שאינו מקורי ברכב הוא הקודן, למיטב ידיעתי אין עוד התקנות מקומיות

המערכת SS סופר מעצבנת, מעולם לא פגשתי מימוש כ"כ גרוע שלה. היא מסוגלת לדומם את הרכב 5 פעמים בדקה בפקק ובהנעה ישנה קפיצה קדימה מה שעוד יותר מוציא אותי משלוותי

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אכן נשמע כרכב די תקול, אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

לגבי מערכת הStop & Start , לא יודע מה לגבי הרכב שלך, אך אצלח ב301 אפשר לנטרל אותה באופן זמני לפני כל נסיעה,או קבוע בכלל, לא זוכר איך בדיוק, אך אבדוק לך בספר רכב אם תרצה.

פורסם (נערך)
אכן נשמע כרכב די תקול, אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

לגבי מערכת הStop & Start , לא יודע מה לגבי הרכב שלך, אך אצלח ב301 אפשר לנטרל אותה באופן זמני לפני כל נסיעה,או קבוע בכלל, לא זוכר איך בדיוק, אך אבדוק לך בספר רכב אם תרצה.

308 פרמיום

יש לי כפתור ביטול זמני של ה S/S

אבל הייתי רוצה לדעת אם יש דרך במוסך להשאיר את זה פועל, אבל שלא ידומם כמו מטורף

לגבי נורת המנוע והבעיה בS/S - חיפוש באינטרנט הניב שככל הנראה ישנה איזשהי בעיה עם המערכת שיושבת באיזור הרגליים של הנוסע שלצד הנהג. לפעמים זה חיישן ולפעמים סוללה או מצבר משני שלא תקינים... הנורה כבתה אחרי חצי דקה שדלקה ואני ממש מקווה שבמוסך יצליחו לאתר את הבעיה. הצרה היא שהם רוצים את הרכב לכמה ימים, אפילו שהצרות החלו לפני 100 ק"מ!!

עריכה אחרונה על ידי Matan g
פורסם

לאבא שלי היתה בc4 תקלה במתג אור בלם, שגרמה להידרדרות בעזיבה של דוושת הבלם ולבעיות עם הסטארט סטופ.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אז אתמול הרכב כבה בנסיעה של 100 קמ"ש - מערכת החשמל ברכב קרסה עד לרמה שהתא מטען לא נפתח (חשמלי) והאיתותים לא מן הסתם לא עבדו.

חייב לציין שזה קרה בצומת סואן בשעות הערב (ביל"ו, מוצ"ש). כשעה לאחר שכמעט קיפחתי את חיי ביחד עם נוסעי הרכב

החשמל חזר והרכב הניע. בהתייעצות זריזה עם שירותי הדרך הוחלט לחזור הביתה בנסיעה איטית

והיום בבוקר הרכב אושפז לזמן לא ידוע עם 1700 ק"מ על המד אוץ.

יש לציין שלאחר שהניע נדלקה נורת סרוויס עם מספר של תקלות שונות שנעלמו וחזרו לסירוגין.

אם תשאלו אותי - הרכב מאוד נוח ומפנק, אך הרצון לרכב מפנק הכניס אותי להרפתקאה שסופה אינו ידוע ולכן דעתי בעניין היא להתרחק

מהדגם. הורי שרצו 208 השתכנעו גם כן לרכוש רכב יפני סטנדרטי

15211757_10211836303009323_1810479368_n (1).jpg

פורסם

בחייאת מתן תקלות כאלו קורות גם ביפניות, רוב המכוניות המודרניות מגיעות עם מערכות חשמל מסובכות ומשוכללות, ואם עשו התקנה מקומית פה בארץ של איזה קודן או איתוראן אז זו יכולה להיות אחלה סיבה שאיזה מתקין "מקצועי" התלבש על מתח של מערכת חשמל רגישה כלשהי נגיד canbus רק בשביל להתקין את הקודן ולגמור עם ההתקנה כמה שיותר מהר ולעבור לרכב הבא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מכיוון שתקלה דומה קרתה לי בטויוטה חדשה לחלוטין (כשל בהיגוי וכיבוי הרכב בדרך בינעירונית), הייתי ממתין עם המסקנות הנחרצות.

הכשל בהיגוי הופיע רק לאחר שהרכב הניע בשנית

התקלה המרכזית הייתה שהרכב כבה באמצע נסיעה, החשמל מת לחלוטין (ברמה שמישהו ניתק את המצבר) - נתקעתי בנתיב אמצעי בכביש מהיר בלי יכולת להדליק ווינקרים או לפתוח את התא מטען, שם אוחסנו הווסט הצהוב והמשולש.

סה"כ הכשלים שהופיעו ברכב החל מ70 ק"מ על מד האוץ:

כשל מערכת S/S

כיבוי מלא של הרכב, כולל מערכת החשמל שצריכה לקבל חשמל (נעילה מרכזית וכו)

כשל במערכת ההיגוי

כשל חשמלי כללי (שגיאה גנרית)

יכול להיות שהקודן שהליסינג התקינו דפק את הכל, אבל לי זה נשמע כאילו היו כאן יותר מידי תקלות

מוזרות שלא היו אמורות לקרות גם אם הקודן הותקן בחאפריות.

פורסם

כל התקלות הללו יכולות להיות קשורות ליחידת בקרת טעינה של המצבר שיושבת על המצבר ואם איזה מתקין "מקצועי" לא התקין קודן כנדרש זה יכול לגרום לבעיות מהסוג הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...