Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות ידועות בפג'ו-סיטרואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה מקומית אחת יכולה ליצור שלל תקלות מגוונות אם היא נעשית בחאפריות, ולמרבה הצער זה הסטנדרט של רוב ההתקנות המקומיות. אם באפשרותך לבטל את ההתקנות המקומיות (למשל אם הקודן לא הכרחי), הייתי דורש מהמוסך "לנקות" את הרכב מכל מה שאינו מקורי. אישית (והייתי בסיטואציה הזו), הייתי עושה את זה אצל בעל מקצוע דוגמת יוסי אלפיין בשביל הראש השקט, אפילו אם זה היה על חשבוני.

פורסם

בהחלט עלה החשד לקודן. למיטב ידיעתי זו ההתקנה המקומית היחידה ברכב

לצערי אני תלוי בחברת הליסינג שדורשת קודן והלוואי ויכולתי להעיף אותו

פורסם

במקרה כזה אני חוזר על ההמלצה - לגשת לאיש מקצוע מטעמך שיתקין אותו כמו שצריך עם חיווט תקין, כי את הליסינג ממש לא מעניין לשמור על איכות התקנה. התקלות הללו היו קורות לך בכל רכב בו ההתקנה חאפרית, השאלה היא לא האם יהיו תקלות - אלא רק מתי.

פורסם

מסכים עם רועי בכל מילה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...