Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכסוך שכנים בגלל על האש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה דרכים:

1. להיות עברין בדיוק כמוהו: תהיו יצרתיים.

2. להגיב תלונה ולשכנע את השוטר/חוקר שיש מצידך איומים להריגה. סלח לי, אבל ביצה ממספר קומות יכולות לגרום לפציעות בגוף.

3. לעבור דירה.

לצערי הרב, אני הייתי בוחר באפשרות הראשונה. בישראל, אם אתה לא משחק אותה עברין, אתה פשוט מכופף כלפי מטה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תשמע זה מטרד. הריח נספג בבגדים, במצעים, בכביסה, בוילונות, בריפודים בקיצור מהכל. אם היית עושה על האש בגינה פעם בחצי שנה ניחא, אבל אחת לחודש זה פשוט מטרד. אגב, יכול להיות שאתה מפריע לעוד שכנים, אבל הם שומרים על איפוק כי הם לא רוצים לריב איתך.

מי שיגיד לי לא לעשות על האש בבניין שלי, במרפסת שלי, בשטח שלי וללא מוזיקה או משהו שמפריע לשכנים יודע שגם בעזה ישמעו את הצעקות.

תגובה של ישראלי מצוי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

על האש צנוע (לא אירוע של 50 איש) פעם - פעמיים בחודש זה סביר בהחלט בעייני.

לפני שאתם עוברים לראש בראש הייתי ממליץ להטריד את המשטרה פעם אחר פעם בכל פעולה שלו ואולי אפילו להפגע מהביצה שהוא זרק מהחלון כולל פניה למיון ותביעה בהתאם.

אגב, משעשע שהוא אומר לכם שבשר זה רצח אבל זורק עליכם עוברים של תרנגולות.

גם תיעוד שלו יוצא עם סכין מטבח לכיוון ילדים משחקים כדי לפנצ'ר להם את הכדור יכול לעזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אז הוא חולה נפש ועם חולי נפש לא מדברים ולא מתעסקים פשוט מתעלמים\מערבים גורמים משטרתיים\נפשיים.

מי שיגיד לי לא לעשות על האש בבניין שלי, במרפסת שלי, בשטח שלי וללא מוזיקה או משהו שמפריע לשכנים יודע שגם בעזה ישמעו את הצעקות.

אתה יודע, אתה לא חי על אי בודד, אפשר גם להתחשב באנשים, ומוזיקה אפשר לשמוע גם בצורה מתחשבת שלא מפריעה לכל האנשים מסביב. תחשוב שיש מסביבך משפחות, אנשים שעובדים משמרות, תינוקות, ילדים קטנים.

אני לא אומר לא לשמוע מוזיקה בכלל, אבל אפשר להיות בן אדם מתחשב, להנות ולא לגרום לאחרים להתענות.

כשאני נוסע ברכב עם מוזיקה בעוצמות גבוהות וזה באיזור מגורים, בייחוד בשעות שעלולות להפריע למישהו, אני משתדל להנמיך ולסגור חלונות, לא משתיק לגמרי אבל צריך להיות בן אדם הגיוני ומתחשב.

יש לי רמקולים בחדר שמשאירים אבק לערכות הקריוקי המסכנות שאנשים קונים ואני עדיין לא מתחיל להפציץ בווליום, כי אני בדעה שלא כל הבניין/הרחוב שלי צריך לשמוע איתי את המוזיקה שלי. הלוואי והאנשים שמסביבי היו חושבים ככה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה גם ש-ChemGuy85 לא הבין, אולי תסביר את עצמך שוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התכוונתי שאני לא רואה שום בעיה לעשות על האש בשטח שלי - במרפסת שלי וללא מוזיקה " ערסייאדה". זה מסורת של המון שנים של אנשים שעושים על האש - אני לא חושב שיש למישהו בכלל זכות לאסור את זה. בבניין שלי עושים בחצר בדשא או במרפסות וזה בסדר גמור. כשאני נוסע עם מוסיקה כבדה ואני ברמזור מבין שזה מעיק לאנשים אז מנמיכים ברוב המקרים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם ותודה על התגובות.

הגינה היא פרטית צמודה לדירה בטאבו, ניסיונות בהתחלה לדבר עם השכן בהיגיון והגיע לעמק השווה לא הועילו בכלום, קיבלנו תקיפה מצידו ונקראנו רוצחים כי אנחנו אוכלים בשר.

פספסתם את העובדה שלדעתי מדובר בשכן טבעוני מהסוג הקיצוני (סטייל טל גלבוע) שמתעבים את כל אוכלי הבשר ועושים נזק למסעדות בשריות.

העשן לא מזיז לו, מה שמזיז לו זה מה שיש על הגריל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פעמיים בחודש זה סביר?

מבחינתי פעמיים בשבוע זה סביר

אם מישהו עושה על האש, הלוואי ויזמין אותי

מה לעשות גרים בסביבה משותפת, כמו בזוגיות צריכים להתפשר. אני לא עושה על האש כל יום, אבל לך אין זכות להגיד לי לא לעשות על האש בכלל, או לעשות פעם במתי שאתה תחליט שהוא סביר.

אם אתה לא אוהב בשר או לא אוהב את הריח של על האש, זה לא צריך למנוע ממני לחיות את החיים שלי.

ואם זה מרחק כמה קומות, או אפילו קומה, זה לא נדבק לשום דבר. כל כך מפריע לך? תגיע להסכמה עם השכן שהוא מודיע לך לפני שהוא מתחיל לעשות כדי שתוכל לסגור חלונות למשך שעה שהוא ממנגל, לא תמות מזה.

פורסם

עושה על האש.

ומחכה עם צינור גינה וסולם. שברגע שהוא יפתח אתן לו שטיפה לתוך הבית.

בפעם השניה . מחכה עם 10 חברים ו10 מגשי ביצים.

מכין שאריות בשר עם הרבה הרבה דם. ומניח בכניסה לבית שלו. תולה בכניסה לבית תמונות של סטייקים. צלעות. בשר. ועוד.

מתחיל לעשות כל יום על האש. בלי הרבה עשן !! אבל הרבה ריח.

וכו וכו. במידה ולא עוזר. 10 חברים ודופק לו בדלת להסבר קצר בנושא.

שכן שחושב שהוא יכול לגרום לי להפסיק לעשות משהוא כי הוא חושב שזה רצח לאכול חיות. יגיד תודה שאני לא עושה כל יום על האש 3 פעמים.

ולכל אלו שחושבים עכשיו שאני עבריין . וכו.

אני ממש לא. גם אני גר בבניין. ויש לי שכנים. והסיכוי שאני יבוא לשכן שלי וגיד שהוא מפריע לי. זה יהיה במקרה וזה יהיה חריג ביותר.

אבל מי שמשחק איתי באיומים עוד בגלל אוכל (אני שונא צמחונים / טבעונים) יקבל מלחמה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הבאה תצלם אותו, ואם הוא יוצא אל הילדים עם סכין קצבים, תדאג שאחד מהם יצלם. היום לכל ילד יש סמארטפון לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פעמיים בחודש זה סביר?

מבחינתי פעמיים בשבוע זה סביר

אם מישהו עושה על האש, הלוואי ויזמין אותי

מה לעשות גרים בסביבה משותפת, כמו בזוגיות צריכים להתפשר. אני לא עושה על האש כל יום, אבל לך אין זכות להגיד לי לא לעשות על האש בכלל, או לעשות פעם במתי שאתה תחליט שהוא סביר.

אם אתה לא אוהב בשר או לא אוהב את הריח של על האש, זה לא צריך למנוע ממני לחיות את החיים שלי.

ואם זה מרחק כמה קומות, או אפילו קומה, זה לא נדבק לשום דבר. כל כך מפריע לך? תגיע להסכמה עם השכן שהוא מודיע לך לפני שהוא מתחיל לעשות כדי שתוכל לסגור חלונות למשך שעה שהוא ממנגל, לא תמות מזה.

קודם כל אתה מניח שיש לך זכות לעשות על האש בסביבה מגורים. שנית, אני חושב שפעמיים בשבוע או אפילו פעמיים בחודש זה שימוש לא סביר. שלישית, אתה מוזמן לעשות כל יום על האש אצלך במטבח. אין לך זכות לפלוש למרחב האישי שלי.

וכן, ריח של עשן ועוד איך נדבק אפילו ממרחק כמה קומות. שכנים שלי מידי פעם עושים על האש במרפסת, אבל אני מבליג כי הם מדליקים מנגל פעם בשלושה - ארבעה חודשים, אבל פעם אחת בגללם נאלצתי לכבס מחדש סל כביסה. אני לא צריך לשבת בבית עם חלונות סגורים (ודרך אגב, ריח של עשן נכנס לבית גם כאשר החלונות סגורים) כי החלטת להיות אגואיסט.

• תוכן חדש...