Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכסוך שכנים בגלל על האש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגלל זה אנחנו חיים בסיר לחץ. אין התחשבות במרחב אישי ואין התחשבות בזולת. רק לחץ, עצבים וצעקות.

במדינות מתורבתות יותר אנשים מבשלים גם בלי קולט אדים, ועושים על האש בגינה, ומעשנים בחלון. והשכנים שלהם לא מתערבים להם בעניינים ולא מציבים דרישות מוזרות ("חובתך להתקין קולט אדים" המשפט האהוב עליי בשרשור).

במדינות רבות ישנם חוקים מאוד נוקשים בנוגע למפגעי רעש ושמירה על מרחב אישי. אי אפשר לרצות לחיות כמו אירופאים ולהמשיך להתנהג כמו ערבים. זה לא עובד ככה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שכנים שעושים על האש מדי פעם במרפסת. הריח שבא מהמנגל שלהם זה כאילו הם מבעירים בו צמיגים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בגלל זה אנחנו חיים בסיר לחץ. אין התחשבות במרחב אישי ואין התחשבות בזולת. רק לחץ, עצבים וצעקות.

במדינות רבות ישנם חוקים מאוד נוקשים בנוגע למפגעי רעש ושמירה על מרחב אישי. אי אפשר לרצות לחיות כמו אירופאים ולהמשיך להתנהג כמו ערבים. זה לא עובד ככה.

כמו שנאמר בשיר :אנחנו "אמריקאים עם כבוד של ערבים".

פורסם
במדינות מתורבתות יותר אנשים מבשלים גם בלי קולט אדים, ועושים על האש בגינה, ומעשנים בחלון. והשכנים שלהם לא מתערבים להם בעניינים ולא מציבים דרישות מוזרות ("חובתך להתקין קולט אדים" המשפט האהוב עליי בשרשור).

הצחקת את אדולף. בגרמניה יש מקומות שוועד השכונה מחליט לך איזה פרחים אתה יכול לשתול בגינה ואיזה לא.

פורסם (נערך)

קראתי הכל, השרשור התגלגל לנקודה מעניינת.

בכל מקרה, אני חושב שלתת מדינות אחרות בתור השוואה זאת לא דוגמא, להגיד שיש מדינה ששם יש חוק מוחלט שאוסר לעשות על האש בגינה פרטית זה לא כל כך יכול להועיל לדיון, מי שנתן את הדוגמא הזאת אני מאמין שהוא נגד שכנים שעושים על האש במידה וזה מפריע למישהו והוא לקח את זה כנקודה חיובית באותה נקודה, אבל בואו לא נשכח שלכל מדינה שאתם נותנים בתור השוואה יש גם נקודות שליליות מנקודת מבט שלנו. מה שאני מנסה לומר שכל מדינה והחוקים והמדיניות שלה, לטוב ולרע.

השכן המקסים שלנו יכל לבקש בצורה מנומסת, שהעשן מפריע, לבקש להודיע לפני כדי שיסגור חלון, או לבקש לנסות לעשות בפינה שממנה העשן לא יעלה למעלה לאיזור החלון שלו (למרות שאנחנו קומה ראשונה והוא שלישית, מפרידות בנינו 2 קומות).

כשאני חושב על זה לעומק תדירות העל האש שלנו היא אחת לחודש בממוצע, בטח שלא כמות שאמורה לגרום למישהו לסבול, ואם הוא סובל יש דרך להתמודד עם זה. אני מודה שההתנהגות של השכן, אחרי ניסיונות לנסות לסגור את הפרשה בצורה נחמדה, גרמה לאבא שלי להפעיל את "הישראלי המכוער" ולהגיב עם אגו. אבא שלי לא מוכן לוותר ופעם הבאה אם ירצה לעשות על האש סביר להניח שהוא יעשה על האש, רק שהפעם זה יהיה מצולם. חפרתי שעות למצוא חוק ייבש שאומר שאסור לי לעשות על האש בגינה הפרטית שלי ולא מצאתי, רק מצאתי סעיפים של "על גבול הסביר" מבחינתי בהשוואה לשכנים מסביבנו אחת לחודש זה בהחלט סביר. כשמשהו ממש הפריע לנו הזמנו שוטרים, לא זרקנו לו אבנים לבית, כשמישהו מהשכנים שלכם עושה קריוקי או מגזים עם המוזיקה בגלל חגיגות לכבוד הילד שקיבל ציון עובר במתמטיקה, אני מאמין שאף ממכם לא מפעיל עליו זרנוק מים אלה לחילופן מזעיק שוטרים ואם אלו שכנים נחמדים אז מגיע אליו באופן אישי לבקש שינמיך.

מי שהציע לנסות לתפוס את השכן דוקר כדור לילדים ויוצא עם סכין זה קצת בלתי אפשרי כי מאז שהוא עשה את זה פעמיים-שלוש ילדים יותר לא משחקים שם כי הם מפחדים.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

נמסיס - נשבע לך שאמא שלי הציעה את זה, הבעיה שההורים פה לא כל כך יתמכו ברעיון. כרגע יש לנו בשכונה כ 4-5 ילדים וללא אישור ההורים לא נעשה דבר כזה, ההורים פוחדים שהוא יצא ובאמת ידקור איזה ילד בסוף, אז הרעיון הזה ירד.

ללכת לחפש סתם ילדים משכונה אחרת זה טרחה ויתכן ובסופו של דבר יסתכם בבזבוז שקלים, אז וויתרנו.

• תוכן חדש...