Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב גבוה מדי באגרת רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 5 שנת 2011 (קבוצת רישוי 5). כל שנה אני מקבל לשלם אגרת רכב בסביבות 2000 שח. היום הסתכלתי באתר משרד הרישוי וראיתי שהסכום שאני אמור לשלם זה 1496 שח פלוס 153 שח אגרת רדיו. סה"כ 1649 שח. בערך 350 שח פחות ממה שאני משלם כבר כמה שנים. ניסיתי לברר מה הסיבה לחיוב הגבוה במוקד הטלפוני של משרד התחבורה והמוקדנית אמרה שהיא לא יכולה לבדוק, ושאני צריך לגשת פיזית למשרד התחבורה.

לפני שאני ניגש למשרד התחבורה ומבלה שם בוקר, רציתי לבדוק אם מישהו כאן יכול להסביר לי מה הסיבה לחיוב הגבוה.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

לכאורה נראה שאתה משלם לפי תאריך עליה של 2012-2014 (ניחוש שלי).

תוכל להעלות לכאן תמונה של הרשיון הנוכחי שלך (בהסתרת הפרטים האישיים)?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני קניתי את הרכב מחברת הליסינג בשנת 2013 שזה מתאים למה שכתבת. יכול להיות שרכב עם 7 מקומות משלם אגרה גבוהה יותר מרכב רגיל, או שזה רק עניין של שנה וקבוצת רכב?

אני כרגע לא יכול להעלות תמונה של הרשיון כי אני ללא גישה למחשב כרגע. (מקליד בטלפון).

פורסם (נערך)

זה רק שנה וקבוצת רכב.

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/licence/fees

מתי בפעם האחרונה שילמת אגרת רישוי?

השנה הסכום אמור לרדת לעומת השנה שעברה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מיקה, נראה שאת צודקת. לפי הטבלא של שנתונים 2012 - 2014 יוצא 1966 שזה בדיוק מה שחייבו אותי. הרכב עלה לכביש בנובמבר 2011. יכול להיות שמחייבים אותי בטעות לפי התאריך שקניתי, מאי 2013, ולא לפי התאריך הנכון.

פורסם
זה רק שנה וקבוצת רכב.

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/licence/fees

מתי בפעם האחרונה שילמת אגרת רישוי?

השנה הסכום אמור לרדת לעומת השנה שעברה.

ממש עכשיו שילמתי. הטסט בנובמבר. חבל שלא בדקתי שבוע קודם. ייתכן שבשנים הקודמות חייבו אותי סכום נכון ? כי באמת השנה ירד הסכום לפי הטבלא.

פורסם

אין שום טעות בחיוב, בשנה הבאה תשלם אגרה מופחתת.

הטבלה בקישור לא מדוייקת, היא כוללת כבר את שנת 2017 שעוד לא התחילה לכן קח את כל המספרים שנה אחורה. קטגוריה שמופיעה שם כ 2012-2104 צריכה להופיע כ 2011-2013.

פורסם
אין שום טעות בחיוב, בשנה הבאה תשלם אגרה מופחתת.

הטבלה בקישור לא מדוייקת, היא כוללת כבר את שנת 2017 שעוד לא התחילה לכן קח את כל המספרים שנה אחורה. קטגוריה שמופיעה שם כ 2012-2104 צריכה להופיע כ 2011-2013.

כן, אני רואה למה אתה מתכוון. אבל מצד שני כתוב בטבלא שהיא מתייחסת לאגרות החל מאוקטובר 2016, והאגרה שלי היא עבור נובמבר, אז אולי היא כן מדוייקת? לא ברור.

• תוכן חדש...