Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת סמל"ת, הכשלונות הכי גדולים שלהם הם הטיפו, ובמקרה הזה זה ממש לא באשמתם, והפנדה, שפשוט לא נמכרת, למרות שמדובר במיני חביבה שאפילו מתומחרת נכון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חייבים להבין שלא מדובר בדו"ח מכירות כי אם בדו"ח רישויים.

כלומר, רכבי מבחן, תקינה ורכבים שהתיישנו וחייבים ברישוי מופיעים בדו"ח.

כמו כן, מופיעים בדו"ח רכבים שנמכרו בשנה שעברה בנוב' ודצמ' ועלו על הכביש השנה עם רישוי ינואר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא מזמן באתר של קרסו מכרו ניסאן פולסר ידניות שהובאו ככל הנראה לתקינה.

אחת מתוך שתי יחידות שהגיעו ב-2015.

די החמצה של קרסו לא להביא את הדגם הזה במקביל לסנטרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עניין אותי לראות נתונים של סונטה וסופרב, כי אני רואה הרבה כאלה בכבישים לאחרונה ובאמת נתוני מכירות יפים יחסית לסגמנט שהוכרז כמת.

פורסם
מבחינת סמל"ת, הכשלונות הכי גדולים שלהם הם הטיפו, ובמקרה הזה זה ממש לא באשמתם, והפנדה, שפשוט לא נמכרת, למרות שמדובר במיני חביבה שאפילו מתומחרת נכון.

לדעתי גם ה-500X דיי נכשל.

נכון שכל סגמנט הג'יפונים הקטנים סובל ממכירות נמוכות יחסית לגדולים בגלל ענייני תמורה למחיר אבל מפיאט, אחרי שראו כבר מה מחיר הולם עשה ל-500 הרגילה, ציפיתי שישכילו לחזור על זה גם בדגמים הבאים.

הבאתם רכב, תמחרתם, ראיתם שלא הולך, מה עושים? ממשיכים לדשדש?

מצד שני, אופל חתכו לא מעט ממחיר המוקה מאז שהגיע ועדיין הוא נמכר בכמויות קטנות.

פורסם

עם ה 500 לקח כמה שנים עד שחתכו מחירים, אז נראה שכך גם יהיה עם ה x. לדעתי בכלל יעצרו את השיווק שלה בארץ במוקדם או במאוחר.

פורסם
חייבים להבין שלא מדובר בדו"ח מכירות כי אם בדו"ח רישויים.

כלומר, רכבי מבחן, תקינה ורכבים שהתיישנו וחייבים ברישוי מופיעים בדו"ח.

כמו כן, מופיעים בדו"ח רכבים שנמכרו בשנה שעברה בנוב' ודצמ' ועלו על הכביש השנה עם רישוי ינואר.

עידן

אצל חברת Avis יש עדיין מלאי רכבים כנראה מ2015 של הונדה סיווק ועוד רכבים אחרים.

אני כל יום בודק וכבר כמה זמן יש עדיין רכבים שלא נמכרו.

פורסם

אבל אלה רכבים שכבר קיבלו מספר רישוי ומבחינת משרד הרישוי הם עלו לכביש ונספרו כבר.

אגב באוטודיל עומדת 508 סטיישן עם 0 ק"מ מ-2014.

פורסם
טוב לדעת. בטח הרכבים האלו נמכרים בסוף למקורבים, אף פעם לא יצא לי להיתקל ברכב תקינה למכירה. מזכיר לי שראיתי לפני כמה שנים מיצובישי קולט חדשה על הכביש, ולא הבנתי מאיפה הגיעה...ואז הבנתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לרוב רכבי התקינה זהים מכנית לרכבים שבסוף מביאים לשיווק ובמידה ורמת הגימור (אבזור) שלהם זהה למה שמשווקים לציבור אז הם משמשים כרכבי הדגמה. במידה והמכניקה או רמת הגימור לא מתאימה לשימוש כרכב הדגמה המכוניות האלו עושות לרוב שימוש פנימי של היבואן (הצמדה לאחד העובדים) ולאחר כמה שנים נמכרות הלאה למקורבים או לציבור הרחב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
10 קיה נירו כבר עלו לכביש!

במחיר הנכון, זה הלהיט הבא בשוק המקומי.

על פניו, יש בו כל מה שמשפחה ממוצעת צריכה.

אני שוקל ברצינות לקנות את הקיה ניר חדשה. ממה שאני ראיתי קראתי עליה היא באמת נשמעת אחלה. מה לדעתך הופך אותה לפוטמציאל להיט הבא?

• תוכן חדש...