Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשתף אותכם בחוויה עגומה של מסע מרתק להחלפת צמיגים לרכב. נתחיל בזה שאת הבחירה של הצמיג עשיתי והחלטתי ולכן זה לא הנושא כאן. אני גר בדרום ויש פה מספר פנצריות ככה שיש לאן ללכת ולבדוק. בהתחלה לא היתי סגור בדיוק מה אני רוצה אבל אני רוצה משהו טוב ומוכן לשלם על זה. כל פנצריה שהגעתי ישר דחפו לי צמיג סיני מעולה שהוא חברת בת של איזה דגם ידוע. אמרתי שאני רוצה חברה ידוע וטובה ואחרי שאמרתי את זה ישר דחפו לי את "הקלבר" בטענה שהוא ממש טוב( יכול להיות אבל אני רוצה טוב יותר) שאלתי על בריג'סטון, דאנלופ, מישלין, קונטיננטל, ופירלי, צמיגים כאלו הם לא מחזיקים. המשכתי במסע וניכנסתי לפנצריות עם שלט ענק של בריג'סטון ומישלין והפלא ופלא אין להם מלאי... הזמנה מיוחדת. אז למה השלט הענק? הקיצר החלטתי על מישלין - אין וצריך להזמין יקח יום. הזמנתי ושילמתי מקדמה ודיברנו על זה שיביא צמיג לא לפני שנה אלא ככה אמצע 2016... אמר בסדר וזהו. היום אני מגיע ורואה צמיג התחלה של 2016, שאלתי מה זה ואמרו לי זה מה יש רוצה כן לא אז ביי( בנימה מעליבה ומזלזלת). התעצבנתי על היחס ולקחתי המקדמה ועזבתי. מקום אחר ביקשתי מישלין אמצע 2016 אמר שאני מבזבז לו הזמן מילמל משהוא על העדה שלי וצבע העור שלי וזה. נעלבתי ועזבתי. מקום אחר באתי מוכן והבחור הסביר לי שהמידה לא נפוצה ולכן אין חדשים כאלו ויש רק התחלה של 2016... לאחר שהסביר כל כך יפה הזמנתי אצלו. שורה תחתונה הגענו למצב שכולם מוכרים לרוב סינים אין אופציה לטוב יותר רק בהזמנה מיוחדת, ושהמוכרים מתנהגים בצורה מעליבה לקונים שמוכנים לשלם הרבה כסף.

מצטער על החפירה אבל זה ממש הציק לי המסע הזה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מה המקום שמלמל משהו על צבע העור?

ספר את שמו, שגם את נתקע בדרום בלי גלגל רזרזבי וכיוון לגמל לא נלך לפנצ'רייה שלו.

ואני בתור צרכן 'מעצבן' שורף מקומות שלא מכבדים ומעריכים את הכסף שלי.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)

לפני כמה חודשים בסיטואציה דומה, חיפשתי צמיגים בטיירס יד 2

http://tires.yad2.co.il/

עשיתי השוואת מחיר בין הפנצריות באזור שלי, בחרתי את המחיר הטוב ביותר, הזמנתי טלפונית צמיגי קוניטננטל (במלאי כולם מחזיקים רק זבל סיני)

אחרי 4 שעות טלפון חוזר: הצמיגים הגיעו.

למחרת על הבוקר בדרך לעבודה עברתי דרכו, החליף את הצמיגים במחיר המוסכם לשביעות רצוני המלאה

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

מצב מוכר, כנ"ל באיזור שלי,היה צריך להלחם במר בחור שיתן לי לא חברות בת שקר כלשהו או דגם סופר פרמיום כלשהו.

יומיים לקח לי לסגור איתו שהוא יביא לי את הדגם של קונטי שביקשתי מרבעון שני של 16...בסוף קיבלתי רביעייה של קונטי מאמצע מרץ-תחילת אפריל(לא זוכר בדיוק). כמו כן אחרי שהפסיקו לדחוף חברות בת זולות התחילו לדחוף דגמים הכי יקרים של חברות מובילות...

פורסם

דרך אגב דובר פה בעבר על מכירת צמיגים והגיל שלו שהם היו על המדף לפני המכירה. מישהו יכול להאיר מה מותר ומה אסור או שהכל הולך? , גם צמיג בן שנתיים?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בתקופה שחיפשתי מישלין PS3, עברתי בכמה פנצ'ריות שמוכרות כמו כולם צמיגים סיניים בכמויות, בכולם קיבלתי האמת שירות מצויין,הלכו ובדקו והתקשרו כדי לתת לי מחיר, אף אחד לא ניסה לדחוף לי משהו אחר וכולם הבינו שכשהבאתי להם דגם מדוייק שאני יודע על מה אני מדבר ומה אני רוצה.

יכול להיות שנפלת סתם על כמה לא טובות, אמנם אצל רוב הפנצ'ריות שאני מכיר העבודה לא מקצועית,אבל לתת שירות רובם בסדר גמור .

Miata ND2

פורסם
בתקופה שחיפשתי מישלין PS3, עברתי בכמה פנצ'ריות שמוכרות כמו כולם צמיגים סיניים בכמויות, בכולם קיבלתי האמת שירות מצויין,הלכו ובדקו והתקשרו כדי לתת לי מחיר, אף אחד לא ניסה לדחוף לי משהו אחר וכולם הבינו שכשהבאתי להם דגם מדוייק שאני יודע על מה אני מדבר ומה אני רוצה.

יכול להיות שנפלת סתם על כמה לא טובות, אמנם אצל רוב הפנצ'ריות שאני מכיר העבודה לא מקצועית,אבל לתת שירות רובם בסדר גמור .

לצערי הרב זו התרבות בדרום הארץ (או לפחות בב"ש). רמת הידע בתחום המטורי, הוא בערך הרמה שהייתה לי בעת קניה הרכב הראשון שלי.

העיקר למכור למכור למכור.

מי שרוצה משהו מיוחד: שילך לת"א. זו הגישה.

פורסם
שלום לכולם

רציתי לשתף אותכם בחוויה עגומה של מסע מרתק להחלפת צמיגים לרכב. נתחיל בזה שאת הבחירה של הצמיג עשיתי והחלטתי ולכן זה לא הנושא כאן. אני גר בדרום ויש פה מספר פנצריות ככה שיש לאן ללכת ולבדוק. בהתחלה לא היתי סגור בדיוק מה אני רוצה אבל אני רוצה משהו טוב ומוכן לשלם על זה. כל פנצריה שהגעתי ישר דחפו לי צמיג סיני מעולה שהוא חברת בת של איזה דגם ידוע. אמרתי שאני רוצה חברה ידוע וטובה ואחרי שאמרתי את זה ישר דחפו לי את "הקלבר" בטענה שהוא ממש טוב( יכול להיות אבל אני רוצה טוב יותר) שאלתי על בריג'סטון, דאנלופ, מישלין, קונטיננטל, ופירלי, צמיגים כאלו הם לא מחזיקים. המשכתי במסע וניכנסתי לפנצריות עם שלט ענק של בריג'סטון ומישלין והפלא ופלא אין להם מלאי... הזמנה מיוחדת. אז למה השלט הענק? הקיצר החלטתי על מישלין - אין וצריך להזמין יקח יום. הזמנתי ושילמתי מקדמה ודיברנו על זה שיביא צמיג לא לפני שנה אלא ככה אמצע 2016... אמר בסדר וזהו. היום אני מגיע ורואה צמיג התחלה של 2016, שאלתי מה זה ואמרו לי זה מה יש רוצה כן לא אז ביי( בנימה מעליבה ומזלזלת). התעצבנתי על היחס ולקחתי המקדמה ועזבתי. מקום אחר ביקשתי מישלין אמצע 2016 אמר שאני מבזבז לו הזמן מילמל משהוא על העדה שלי וצבע העור שלי וזה. נעלבתי ועזבתי. מקום אחר באתי מוכן והבחור הסביר לי שהמידה לא נפוצה ולכן אין חדשים כאלו ויש רק התחלה של 2016... לאחר שהסביר כל כך יפה הזמנתי אצלו. שורה תחתונה הגענו למצב שכולם מוכרים לרוב סינים אין אופציה לטוב יותר רק בהזמנה מיוחדת, ושהמוכרים מתנהגים בצורה מעליבה לקונים שמוכנים לשלם הרבה כסף.

מצטער על החפירה אבל זה ממש הציק לי המסע הזה.

אתה אכן צודק, אך לא כל הצמיגיות/פנצריות מציעות סינים או דברים עלומי שם.

יש עדיין שכן מחזיקים מלאי של צמיגים מחברות ידועות (יש צדיקים) שחושבים על הנהג ולא על הרווח ולמכור משהו מסכן חיים

קובי

:-)

פורסם

שירות גרוע קיבלתי רק באוטודיפו ובדיעבד היה טעות להיכנס לשם.

בפנצ'ריה הקבועה שלי אני מקבל יחס מעולה ומזמינים לי איזה צמיג שאני בוחר.

לדעתי העניין של הצמיגים מתחילת 2016 היה קצת מיותר מצידך. כמובן שהוא יכל להסביר בצורה מסודרת וסביר להניח שאם זה היה קורה גם היית קונה ממנו את הצמיגים אבל מהבחינה הזאת אני איתך, נותני שירות לא מעטים בענף הרכב עדיין לא למדו ששירות נאות זה בייסיק וגם אני לא הייתי שם את הכסף שלי במקום שלא מתייחסים אליי כמו שצריך.

פורסם

אז כמו שחשבתי הצמיגים שהגיעו היום לחנות הראשונה הועברו לחנות שממנה התקנתי עכשו הצמיג. לא איכפת לי, כשמסבירים בצורה נאותה את המצב אני יכול להבין. הצמיגים כבר על הרכב ויצאתי בהרגשה טובה מהחנות. כיף לנסוע עם צמיגים חדשים!

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תתחדש :)

גם לי ניסו לדחוף צמיגים של חברות-בת אסיאתיות במחירים מופקעים, ולקרוא לי מפגר שאני לא רוצה.

בסוף באמת נסעתי למרכז.

פורסם

השיטה הכי טובה לקנות צמיגים היום היא לעשות את המחקר באינטרנט לפני, ביקורות מחו"ל והתייעצות פה בפורום, בחירת הדגם שאתם רוצים או צמצום לרשימה קטנה ואז חיפוש במוסכים השונים אחר הצמיג. כשאתם באים נעולים על דגם צמיג מסויים, אתם מראים שעשיתם מחקר מקדים ולא באתם סתם ככה. להכנס למוסך ולבקש "דאנלופ או מישלן" זה כללי מדי.

לכולנו יש זיקה לתחום, הגישה לאינטרנט והיכולת לבחור בעצמנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אך לצערנו 99% מעם ישראל לא נמצא בפורום ולכן הפנצ'ריות מלאות בסיניים זולים ש"עומדים בתקן הישראלי".

כשחיפשתי מישלין לניסאן מיקרה אמר לי אחד : "זה אוטו זול. למה אתה מחפש מישלין?"

פורסם

יש הבדל בין מישהו עם קליאו ספורט שמגיע לפנצ'ריה ומבקש מישלין פיילוט ספורט 3, לבין מישהו עם פולו רגילה שמגיע ומבקש "משהו טוב", שזה משהו שהרבה ישראלים שבסוף קונים סיני מבקשים.

אם עשית שיעורי בית היחס שונה.

• תוכן חדש...