Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פנציריות עובדות עם חברות ליסינג, השכרה, ויש אנשים רבים שאין להם ידע ומחפשים זול. העיקר שיהיה זול. לכן הסיכוי למצוא חברות מוכרות וטובות, הולך וקטן עם הזמן. תוסיפו לזה את מודעות הבטיחות ששואפת אצל הרבה ל-0, וזו התוצאה.

פורסם (נערך)
יש הבדל בין מישהו עם קליאו ספורט שמגיע לפנצ'ריה ומבקש מישלין פיילוט ספורט 3, לבין מישהו עם פולו רגילה שמגיע ומבקש "משהו טוב", שזה משהו שהרבה ישראלים שבסוף קונים סיני מבקשים.

אם עשית שיעורי בית היחס שונה.

במקרה באתי עם האלרו שלי שמרכיבה צמיגים סיניים בני 5 או מי יודע כמה. אף אחד לא הסתכל, ואני גם לא נראה יותר מ 22.

הבנתי שאתה מתכוון גם לשיעורי בית. ואני לא מבין מה חשב פות"ש שיציעו לו כשהוא מבקש משהו טוב, לא מכיר יותר מדי צמיגיול שחושבות שיש הבדל בין סיני לקונטיננטל,זוכר שכשליוויתי חברים להחלפת צמיגים המוכרים לא הבינו למה אני מתעקש על צמיג ממותג והסבירו מכל הלב (ורואים שהם אמיתיים לגמרי) שאין הבדל בין סיני למותג. סהכ גומי

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

אני הגעתי עם מיצובישי חבוטה, ביקשתי goodyear וקיבלתי. אף אחד באותה פנצ'ריה (סופר פרונט חדרה) לא ניסה להתווכח ולשכנע אותי לקחת צמיגי צ'ינג וואנג "כי זה כמו גודייר ועולה אותו דבר".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במקרה באתי עם האלרו שלי שמרכיבה צמיגים סיניים בני 5 או מי יודע כמה. אף אחד לא הסתכל, ואני גם לא נראה יותר מ 22.

הבנתי שאתה מתכוון גם לשיעורי בית. ואני לא מבין מה חשב פות"ש שיציעו לו כשהוא מבקש משהו טוב, לא מכיר יותר מדי צמיגיול שחושבות שיש הבדל בין סיני לקונטיננטל,זוכר שכשליוויתי חברים להחלפת צמיגים המוכרים לא הבינו למה אני מתעקש על צמיג ממותג והסבירו מכל הלב (ורואים שהם אמיתיים לגמרי) שאין הבדל בין סיני למותג. סהכ גומי

זה בדיוק העניין, הרי כל אחד רוצה את הכי טוב בהכי זול - ומבחינת הצמיגיות זה להציע משהו סיני.

מההכרות שלי רוב הישראלים רוצים או סיני או מישלין, והיות ומישלין יקרים (גם ביחס לגודייר/דאנלופ, גם אם אין סיבה) יגידו להם שהצמיגים הסיניים הם כמעט אותו דבר.

מי שבא עם דגם מוכן זה משהו שונה, אוטומאטית היחס אליו הוא לא כמו לממוצע שבא להחליף צמיגים.

פורסם

ליאור ברוך כתב פעם, בשירשור שיפוץ הדוק אטי המדהימה- ״יש צמיגאי ויש פנצ׳רמאכר״.

תבינו לבד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש מקומות מומלצים להחלפת צמיגים בצורה מקצועית ללא פגיעות/שריטות בג'אנטים?

איך check-up

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מה שמעניין בכל הסיפור שבסופו של דבר אתה נוסע על צמיג בן כמעט שנה ומרוצה. כלומר, עזוב רגע את עניין הצ'חצ'ח, פרסי קמצן או רוסי מסריח, עובדתית נאלצת להתגמש. כלומר כל העניין זה חויית שרות ולא הסחורה. זה הקטע כאן.

בכלל אני קצת לא מבין למה אתם מתפלאים. יש לכם דרישות, תבדקו מראש על מקומות שמוכנים להתמודד איתם, אבל תהיו גם מוכנים לשלם על זה. כי כולם רוצים מישלן פיילוט סופר ספורט בקוטר 20 אינצ' ב500 שקל לצמיג ומתעצבנים שזה לא מסתדר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

קודם כל אני מוכן לשלם על משהו טוב... לא הגעתי לחנות ואמרתי תן לי משהו טוב בזול, לא מאמין בזה. ונכון בסוף לקחתי את מה שקיבלתי בהתחלה וזאת לאחר שהוסבר לי בצורה הגיונית למה אין צמיגים כאלו חדשים יותר( המידה של הצמיג לא נפוצה בעיקר ה H88 ) ולכן כשהבנתי זאת ולא דיברו אלי בצורה מזלזלת קיבלתי את הסחורה בהבנה. לזה קוראים שרות!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

,,,כלומר, כלומר כל העניין זה חויית שרות ולא הסחורה. זה הקטע כאן. ...

בכלל אני קצת לא מבין למה אתם מתפלאים. יש לכם דרישות, תבדקו מראש על מקומות שמוכנים להתמודד איתם, אבל תהיו גם מוכנים לשלם על זה. כי כולם רוצים מישלן פיילוט סופר ספורט בקוטר 20 אינצ' ב500 שקל לצמיג ומתעצבנים שזה לא מסתדר.

התגובה שלך ממש לא במקום, מדוע אתה מחפש להאשים את הצרכנים.

במידה והעסק של הצמיגים היה אומר: אין לנו, ולא יורדים לרמת העלבה או שקר, לא היו מתלוננים.

אבל להצדיק את הגישה שלהם, ולהאשים את הצרכן כי הוא האשם - כאן הגזמתה.

הצרכן מבקש שלא יספרו לו סיפורים, או יעליבו אותו.

וזכותו המלאה לחפש הצעה במחיר סביר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זאת גם פרשנות. אבל התכוונתי לקיצוניות השניה. לא אמרתי שלא בסדר לדעת מה אתה רוצה ולדרוש את זה. ההיפך. פשוט לא בכל מקום ניתן לקבל את זה. צריך מראש למנוע מעצמך עוגמת הנפש ולהיות מוכן לשלם על זה. כי כולם מסתפקים בסיניים. זה עיקר הביזנס, כפי שכבר אמרו כאן.

פורסם
קודם כל אני מוכן לשלם על משהו טוב... לא הגעתי לחנות ואמרתי תן לי משהו טוב בזול, לא מאמין בזה. ונכון בסוף לקחתי את מה שקיבלתי בהתחלה וזאת לאחר שהוסבר לי בצורה הגיונית למה אין צמיגים כאלו חדשים יותר( המידה של הצמיג לא נפוצה בעיקר ה H88 ) ולכן כשהבנתי זאת ולא דיברו אלי בצורה מזלזלת קיבלתי את הסחורה בהבנה. לזה קוראים שרות!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

נו. למה לא ביררתי על מקום מומלץ וישר הלכת אליו? למה היו כל הייסורים האלה? זה מה ששאלתי.

פורסם

כי לא הכל אנו יודעים.

(האם אצלך במשפחה כאשר יהיה נזק בצמיג ויצטרכו להחליף, ואתה כרגע לא בארץ.

הייתה רוצה שידברו כך או ישקרו את אחותך / אמא אבא)

הבסיס למערכת אנושית תקינה, היא אמירת אמת ויחס נחמד..

וגם אם אין לנו מידע מלא, לא להיכנס בנו ולהאשים.

לפי הגישה שלך, מותר לנסות לומר אי-אמת, ולדבר מגעיל אל הצרכנים.

וזו אמורה להיות הגישה.

כולם ישקרו אותנו כבסיס - חברות הסלולר, משרדי הממשלה, המוסכים.

הבנקים.. ועוד.

הגישה שהצגתה / תומך - כי כולם בעצם שקרנים.

וזה המצב הנורמלי שידפקו אותנו, אז בבקשה לא להתלונן :grin:. תהנו

תודה.. אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...