Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ קודם כל לגבי החלפים, מה הכי נחוץ להחליף מהרשימה?

האם יש חלקים שפחות חשובים להחליף?

אציין שבסה"כ הרכב נוסע מצוין חוץ מרעידות בעמידה ברמזור ומשיכה של ההגה ימינה לפעמים שזה מפריע קצת.

ודבר שני לגבי המחירים אני מודע לזה שהמחיר יקר למרות ההנחה של ה 45 אחוז השאלה היא האם יש פער גדול בין מוסך של מאזדה לסתם מוסך מורשה כי אני מעדיף לשלם קצת יותר בשביל השקט הנפשי ושאני יודע שהחלקים מקוריים של מאזדה מאשר ללכת למוסך שאני לא מכיר ולהסתכן.

תודה רבה!

הצעת מחיר לתיקו&#1.jpg

פורסם

אחרי הנחה מדובר בטיפול של כ-8,000 ש"ח לא כולל מע"מ ? זה לפחות החשבון הכולל הגס שעשיתי והרכב עצמו שווה אולי 30,000 ביום טוב.

מדוע נדרש להחליף את כל זרועות המתלה ? לא בדקתי אישית את הרכב אבל,רעידות במקום בהחלט מצריכות בדיקת תושבות מנוע/גיר והחלפתן לפי הצורך .

צריך לקחת את הרכב למוסך אחר (לאן דווקא מורשה מאזדה) או למכון שמתעסק בפרונטים ולשאול למעט התושבות,גומיה לציריה והבלמים (שבמחירים הללו כדאי להחליפם במוסך) אילו חלקי מתלה חייבים להחליף באמת ולא כי המוסך מנסה "לדחוף" לך בשיטת מצליח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה צודק זה יותר מדי השקעה בשביל רכב ששווה 30 אלף

מה גם שבכלל לא בטוח שצריך להחליף את כל הזרועות האלה כי הרכב נוסע מעולה ואני לא מרגיש איזה בעיה חוץ מההגה שהייתי שמח לתקן את הבעיה,יש קשר בין הזרועות להגה ? אולי אחת הזרועות כן קשורה לבעיה של ההגה?

פורסם

מחיר הזוי!

מחזק את המלצתו של colauti 9.

1. ייתכן שנדרשת החלפה של תושבת מנוע / גיר וכיוון פרונט בלבד.

2. לגבי רפידות הבלמים זה כבר סיפור אחר - תבדוק מתי הן הוחלפו ומה היה הק"מ.

האם שאלת את המוסך מה היה העובי שנמדד ? או שהמוסכניק פשוט הסתכל והחליט שצריך להחליף אותן ?

פורסם

נראה לי שאת התושבות הם רוצים להחליף בגלל הרעידות, אבל מה הקשר לכל הזרועות, נראה לי שהם החליטו על כיוון של בוא נחליף לו הכל וזהו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
נראה לי שאת התושבות הם רוצים להחליף בגלל הרעידות, אבל מה הקשר לכל הזרועות, נראה לי שהם החליטו על כיוון של בוא נחליף לו הכל וזהו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

גם אני חושב ככה

פורסם

עניין המשיכה צריך להיבדק תחילה ע"י מילוי אוויר בכל הגלגלים לפי לחץ האוויר המומלץ ע"י היצרן.אם ממשיכה משיכה או שיש שחיקה לא אחידה של הצמיגים ,יש לגשת לכיוון פרונט.

ד"א- כל מכון פרונטים יוכל להגיד לך אם זרועות ההגה והמחברים השונים שלהן תקינים או נחוצים החלפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסיון עם רכב זהה מודל 2007 בשעתו, גם שלי משך מעט ימינה. לא עזר כלום ניסיתי הכל. התשובה שלבסוף קיבלתי מפרונט התחיה שישנם מספר רכבים שיש להם משיכה מובנית ולא ניתן לתקן, כולל במרצדס. אני יודע שזה נשמע הזוי בתחילה, אבל כנראה שזה המצב. בכל אופן ממליץ שתמצה את כל הבדיקות האפשריות.

פורסם

אז איזה עוד בדיקה אני יכול לבצע בשביל למצות את הבדיקות?

בדיקה של הזרועות או שאין קשר?

שמעתי על מקרים כאלה.

עוד שאלה לגבי הרשימה

עזבו רגע את העניין של צריך לתקן או לא צריך

במידה וכן צריך לתקן המחירים של המוסך מאזדה פורד מוגזמים?

או ששווה להשקיע בשביל חלקים מקוריים?

• תוכן חדש...