Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם הוא היה אומר שבזמנו הפנוי הוא בודק שיהודים לא גונבים לו את הכסף, ואז היה אומר שהוא רק ציטט סרט של וודי אלן?

איך אמורות להרגיש נשים שעובדות תחת בן אדם שיש לו כ״כ הרבה כח, כשעכשיו הן יודעות שהוא רק רוצה לחפון אותן?

כמו שנאמר: עם כח רב מגיעה אחריות רבה.

סגן נשיא בכיר של חברה כ״כ גדולה, שלא הפנים את המציאות של 2022, יכיר את המציאות בדרך הקשה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

ואם הוא היה אומר שבזמנו הפנוי הוא בודק שיהודים לא גונבים לו את הכסף, ואז היה אומר שהוא רק ציטט סרט של וודי אלן?

נו ומה היה קורה?   השמיים היו נופלים?

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

איך אמורות להרגיש נשים שעובדות תחת בן אדם שיש לו כ״כ הרבה כח, כשעכשיו הן יודעות שהוא רק רוצה לחפון אותן?

על זה בדיוק אני מדבר - רק לחפש ממה להיעלב.

הוא אמר את זה בצחוק. אתה כבר הסקת שהוא רק רוצה לחפון את כל הנשים שבעולם.

לפי אותה לוגיקה צריך גם לשלול לו את הרשיון, כי הוא אמר שהוא מתחרה במירוצי מכוניות.

פורסם

שורה תחתונה:

סגן מנהל בכיר ששוגה בקריאת המציאות בצורה כזו (מוצדק או לא מוצדק, זו המציאות) שיחפש עבודה אחרת.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

נו ומה היה קורה?   השמיים היו נופלים?

וואלה, אני עובד בחברה אמריקאית גדולה (פחות גדולה מאפל). אם סגן מנהל בכיר יגיד משהו שרומז שלדעתו יהודים הם גנבים, אני ארצה שעבודתו בחברה תופסק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הדבר היחיד שזה עושה, זה ללמד את המנכלים מה לא להגיד. לאט לאט הם לומדים את הבלופרינט של מה מותר ומה אסור להגיד, נראה לך שזה משנה למישהו את החיווט? המחשבות כבר לא אותן מחשבות? עכשיו מה שעשית זה שכולם מפחדים לדבר - אין דיון פתוח - אין אפשרות להגיע לעמק השווה. נעלבנו - תפוטר.

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה שמנהלים בכירים יחשבו פעמיים לפני שהם אומרים דברים גזעניים, מיזוגנים או סתם פוגענים כלפי חלק מהאוכלוסיה.

איזה דיון פתוח צריך לקיים על ״חפינת שדיים״?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היה צריך להיות אינקלוסיב ולהגיד שהוא אוהב לחפון שדיים מכול הצורות, גדלים וצבעים.

אני גם לא רואה פה איזה משהו אקסטרימי, אבל מצחיק. 20 ומשהו שנה נתן עבודה טובה באפל, ופוטר כי הוא אמר שהוא אוהב לחפון שדיים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אין לי שום בעיה עם זה שמנהלים בכירים יחשבו פעמיים לפני שהם אומרים דברים גזעניים, מיזוגנים או סתם פוגענים כלפי חלק מהאוכלוסיה.

איזה דיון פתוח צריך לקיים על ״חפינת שדיים״?

הדברים שאתה אומר היום יהיו פוגענים יום אחד. פוגענים זה גם תלוי בבן אדם ואנחנו נהיים יותר ויותר קלים להעלבה

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל הוא שמדברים אפשר לבחור אם להיפגע, ממעשים לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנחנו כחברה קברנו את הביטוי stick and stones may break my bones but words can never hurt me בערך ב2014 לדעתי.
גם לימדו אותי לא לשים תגיות (Labels) על אנשים, היום אם אתה לא שם על עצמך תווית אתה כלום. כל משפט שני מתחיל ב as a..

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, David32 כתב:

היה צריך להיות אינקלוסיב ולהגיד שהוא אוהב לחפון שדיים מכול הצורות, גדלים וצבעים.

אני גם לא רואה פה איזה משהו אקסטרימי, אבל מצחיק. 20 ומשהו שנה נתן עבודה טובה באפל, ופוטר כי הוא אמר שהוא אוהב לחפון שדיים.

זאת בדיוק הבעיה עם הגישה הזאת של אובר-צדקנות וטהרנות. אתה יכול להיות ישר כמו סרגל, עובד מעולה, אבל סיפרת בדיחה אחת לא במקום?   זהו, דינך נחרץ.

זה או שחור או לבן. אין אפור באמצע.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כמו שנאמר: עם כח רב מגיעה אחריות רבה.

סגן נשיא בכיר של חברה כ״כ גדולה, שלא הפנים את המציאות של 2022, יכיר את המציאות בדרך הקשה.

LeBron James apologises for 'Jewish money' Instagram post - BBC News

הנה, אחד הכוכבים הכי גדולים בעולם ציטט שיר נגד "כסף יהודי".
כשזה התפרסם וחבר שלח לי את זה אמרתי לו "ביצים שלי", כי זה לא מעניין אותי. אני לא נפגע מזה שאיזה מישהו חושב שיהודים משתלטים על העולם.
ארה"ב הפכה למדינה של מטומטמים בדיוק כמו שהיא מאפשרת לאנשים להכנס לחנויות של אותה אפל ולגנוב להם מכשירים בשקט כי הם "אנשים מוחלשים".

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

נגיד שסמנכל תנובה, אחרי עשרים שנה מוצלחות, היה אומר באירוע פרטי, שלדעתו האישית החרדים הם עלוקות ונטל על החברה הישראלית.

בתגובה החרדים היו מכריזים חרם על מוצרי תנובה.

מפטר את הסמנכל או לא?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתה מערבב פה בשר וחלב (סטגדיש).

הוא סיפר בדיחה/התלוצץ. הוא לא אמר שום דבר על אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אני לא נפגע מזה שאיזה מישהו חושב שיהודים משתלטים על העולם.

אתה לא נפגע מזה אז הכל בסדר?

שאל יהודים חרדים שחטפו מכות משחורים, ברחובות ברוקלין בשנים האחרונות, אם הם נפגעים מזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

נגיד שסמנכל תנובה, אחרי עשרים שנה מוצלחות, היה אומר באירוע פרטי, שלדעתו האישית החרדים הם עלוקות ונטל על החברה הישראלית.

בתגובה החרדים היו מכריזים חרם על מוצרי תנובה.

מפטר את הסמנכל או לא?

עוד שיטה שתרבות הPC הטמיעה בך כדי לשתף פעולה עם השטויות האלה, תראה איזה הקבלה משכת. הוא אמר שנשים הן ככה וככה וככה? one liner מעפן באמצע אירוע מכוניות שמישהו רנדומלי צילם. קשה מאוד לנטר את המילים שלנו ברמה כזו, 24/7

• תוכן חדש...