Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

תקרא לי... "אלוהים", או "יש אלוהים אחד ויש ליאור אחד" 🤣

🤣

תאמין או לא, אתה לא הראשון שמבקש :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 3.10.2022 בשעה 14:39, פינדר כתב:

אם אתה כותב דברים טרנסופובים, אני אקרא לך טרנסופוב. או שאתה רוצה שאני אמציא איזה ביטוי PC כדי שלא תעלב לנו, כמו איזה פתית שלג שברירי?

לציין עובדות זה עכשיו טרנספוביה? 

פורסם

איזה עובדות?

ש*פעם* טראנסים היו מוכרים כחולי נפש?

להשוות ניתוח להתאמה מגדרית לכריתת יד?

כן. ט ר נ ס ו פ ו ב י ה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ג׳נדר דיספוריה זו הפרעה נפשית. 

ניתוח שינוי מגדר, שכולל כריתת איברים, אין סיבה שלא להשוות לכריתת יד.

יש מצב נפשי/נוירולוגי בו אדם רואה באיבר מגופו איבר זר וממש חש שהוא חיצוני לו.

פתרון אפשרי לזה הוא אכן כריתה של האיבר, וגם את זה עושים.

יש אנלוגיה בין שני המצבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
בתאריך 4.10.2022 בשעה 18:30, פינדר כתב:

איזה עובדות?

כן. ט ר נ ס ו פ ו ב י ה.

אבל לפני שנים בודדות זה אכן היה מוגדר כמחלת נפש (וזה מה שכתבתי), אז איפה פה בדיוק הטרנסופוביה?

זה שתכתוב את זה עם רווחים או עם 20 סימני קריאה לא יעשה אותך צודק.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

לפני שנים בודדות

אז איך זה קשור להיום?

טוב שלא ציינת שעד לפני שנים רופאים חשבו שהיסטריה היא תופעה שקשורה לרחם (זו המילה היוונית לרחם).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה עדיין מוגדר כהפרעה, עד מחלה, תלוי בחומרה.

גם אנשים שנוטים להתקפי חרדה או התפרצויות זעם או כל התנהגות לא נורמטיבית אחרת, סובלים מהפרעה כזו או אחרת. נורמלי, זה לא. פשוט סטטיסטית הסימפטומים של מה שקראו לו ״היסטריה״ יותר נפוצים אצל נשים.

אולי הדוגמא שאתה מחפש היא של חד-מיניים, שפעם זו נחשבה כמחלת נפש. אבל בניגוד לאנשים שסובלים מחוסר הלימה בין התפיסה המגדרית שלהם את עצמם לבין המין שלהם, חד מיניות היא פתירה לחלוטין. אתה מאפשר לאנשים חד מיניים להיות עם אנשים דומים להם בנטייה, ו...הופה. אין בעיה. הם מבסוטים חלאס.

זה לא דומה למצב בו אדם חי בקונפליקט פנימי.

• אהבתי 1

פורסם

ההשענות על מגדריות לא ברורה כחלק מתרבות ״הנגד״ היא לא עניין חדש. אפשר למצוא את זה בקברטים של ברלין בשנות ה-20׳ העליזות, אצל ריצ׳ארד הקטן, זיגי (בואי), בוי ג׳ורג׳, הקיור ועוד וכהנה וכהנה. 

פרטים עם ג׳נדר דיספורייה יש מעט. מעט מאוד. רב אלו שסובלים ממנה בגיל ההתבגרות מתגבשים לרב לחד מיניים בבגרות. ההבדל העיקרי הוא שתרבות ״הנגד״ העשווית היא לא מתריסה, היא בכיינית ועוברת פוליטיזציה, במקביל לאופנתיות של להיות ״טרנסג׳נדר״. זה בסדר, פעם היו היפים. לפני זה היו ביטניקים. אחרי זה ולפני זה היו כל מיני דברים אחרים.

הדבר המשותף לכולם - לא מסוגלים לקום בבוקר, ואלו שכן, לא מסוגלים לנהל פיצוציה. 

ברגע שהם יכולים, זה עובר להם.

זה לא יעבור לאלו שההורים שלהם נתנו להם לעבור השחתה פיסית בגיל צעיר, וחבל. אבל כל אחד נדפק עם ההורים שקיבל. זה מה יש. הרופאים שמאפשרים את זה, אני מניח שההיסטוריה תבוא איתם חשבון, כמו עם חובבי הלבוטימי.

נ.ב. פעם גם האמינו שאפשר לגדל ילדים בנפרד מההורים בגני ילדים, כי המשפחתיות היא תפיסה אידיאולוגית בורגנית (וגם כי היה הכרח. החיים היו קשים וכולם היו צריכים לעבוד). היום יודעים שזה לא כדאי.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

פורסם
בתאריך 4.10.2022 בשעה 17:30, פינדר כתב:

איזה עובדות?

להשוות ניתוח להתאמה מגדרית לכריתת יד?

כן. ט ר נ ס ו פ ו ב י ה.

נראה לי שאתה לא יודע בכלל מה זה טרנספוביה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

נאום קצר (וקולע) של חבר קונגרס אמריקאי לגבי הצביעות של חלק מהמעורבים בנושא הכשירות של הנשיא המכהן.

כל אלה שכל כך דאגו לגבי הכשירות הנפשית/מנטלית של טראמפ, פתאום ממלאים פיהם מים כשמדובר בביידן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם

להפך.

גם כשנרקסיסט כמו טראמפ היה נשיא, המדינה לא קרסה, וגם עם הנשיא הלא-מי-יודע-מה כשיר, המדינה לא קורסת.

השיטה האמריקאית מווסתת כוח באופן מאוד יעיל. אולי יותר מדי יעיל, עם העויינות הגדלה בין דמוקרטים לרפובליקנים, שמובילה לכך שהנציגים פחות מייצגים את הבוחרים הישירים ויותר נאמנים למפלגה, אבל זה דיון אחר.

עדיין, ביזור הסמכויות והכח מייצרים מספיק יכולת תפקוד לרסן, מצד אחד, ולדאוג שהמכונה תמשיך לרוץ, מצד שני.

פורסם

מה? בשיטה האמריקאית הנשיא הוא כמעט כל היכול. גם הפקידים הם מהמפלגה שלו. נשארו רק הבתים שגם (כרגע) בהם הדמוקרטים שולטים.

אתה יכול לקרוא לטראמםפ נרקיסיסט עד מחר אבל המצב של ארה"ב היום הוא זוועתי לעומת המצב בתקופתו.

פורסם
Just now, nev כתב:

מה? בשיטה האמריקאית הנשיא הוא כמעט כל היכול.

ממש ממש לא, בטח לא בכל הקשור לניהול פנים. 

לפני 6 דקות, nev כתב:

אתה יכול לקרוא לטראמםפ נרקיסיסט עד מחר

וזה יהיה נכון מחר כמו זה נכון אתמול. זה שאני חושב שהוא נשיא טוב מביידן, לא מבטל את זה שהוא נרקסיסט.

• תוכן חדש...