Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינפלציה?

סכסוכים בינלאומיים?

התפרעויות על בסיס גזעי?

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך האינפלציה והסכסוכים הבינלאומיים קשורים לביידן? הוא זה שהדפיס כסף בלי חשבון בזמן כהונת טראמפ? 

והתפרעויות על בסיס גזעי מתרחשות בארה"ב על בסיס קבוע. מוזמן לבדוק מי היה הנשיא בזמן המהומות שהתרחשו אחרי מותו של ג'ורג' פלויד. 

פורסם

לא. רק רציתי להבין לפי איזה מדד המצב של ארה"ב היום הוא" זוועתי "לעומת התקופה של טראמפ. אני מבין שלאף אחד אין תשובה אמיתית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, nev כתב:

מה? בשיטה האמריקאית הנשיא הוא כמעט כל היכול. גם הפקידים הם מהמפלגה שלו.

מה?

הוא לא יכול לשלוט לבד, אתה יודע. והשלטון בארה"ב מסתמך על קואליציה רחבה (מאוד).

דווקא טראמפ ניסה לגרום להקטין את הקואליציה הדרושה, בדרכים הפחות כשרות (הגבלת הגירה), ודרכים עוד פחות כשרות, כשניסה לשדל אלקטורים לזייף תוצאות בחירות לטובתו.

זאת בדיוק הסיבה שטוב מאוד שהוא עף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 24 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא. רק רציתי להבין לפי איזה מדד המצב של ארה"ב היום הוא" זוועתי "לעומת התקופה של טראמפ. אני מבין שלאף אחד אין תשובה אמיתית. 

אינפלציה, מחירי דלק, מדיניות חוץ ופנים, התפרעויות ועוד.

לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

מה?

הוא לא יכול לשלוט לבד, אתה יודע. והשלטון בארה"ב מסתמך על קואליציה רחבה (מאוד).

דווקא טראמפ ניסה לגרום להקטין את הקואליציה הדרושה, בדרכים הפחות כשרות (הגבלת הגירה), ודרכים עוד פחות כשרות, כשניסה לשדל אלקטורים לזייף תוצאות בחירות לטובתו.

זאת בדיוק הסיבה שטוב מאוד שהוא עף.

לא הבנתי - לפרוץ את הגבול כדי להביא מצביעים פוטנציאלים (לא חוקיים!) זה בסדר אבל לאכוף את החוק זה לא כשר?

לגבי זיוף האלקטורים - סיפורי סבתא. כשהוא זכה הדמוקרטים קראו לאלקטורים הרפובליקניים להצביע להילארי... (ודווקא ההיפך קרה).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, nev כתב:

אינפלציה, מחירי דלק, מדיניות חוץ ופנים, התפרעויות ועוד.

אינפלציה ומחירי דלק זה היינו הך, וזה לא קשור לביידן. 

"מדיניות חוץ ופנים"? מה זה? כותרת במדור של וואלה חדשות? 

התפרעויות - כבר אמרתי שזה משהו שהתקיים תמיד בארה"ב, למה לחזור על זה? 

פורסם

אילפלציה ומחירי דלק הם ממש לא היינו הך. אפשר לטעון שיש קשר בינהם אבל הסיבות מגוונות די והותר.

לא זכור לי שאני צריך לתת לך דין וחשבון מפורט. אכן נתתי לך כותרת. עדיין מחכה שאתה תכתוב תוכן כלשהו.

"התקיים תמיד"? זה התירוץ שלך? יש משהו בכלל שאפשר לומר על נשיא מכהן או שהכל "התקיים תמיד"?

פורסם (נערך)

אין על הטבע האנושי חח, גרמה לכולם לשתף את העלבון כלפי ביידן בצורה ממש פשוטה חחח.

כניראה אין להם מספיק תאים במוח להבין שניצלו אותם להפצת המסר 🤦‍♂️

Image

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 23 שעות, MiniMiz3r כתב:

איך האינפלציה והסכסוכים הבינלאומיים קשורים לביידן? הוא זה שהדפיס כסף בלי חשבון בזמן כהונת טראמפ?

אני לא מבין. האינפלציה זה הממשל הקודם והסיכסוכים בזמנו לא קשורים אליו... אז על מה כן אחראי הממשל הנוכחי?!

אפשר להסכים שמדיניות הגירה זה כן עליו?

https://edition.cnn.com/2022/10/07/us/nyc-mayor-emergency-migrants/index.html

פורסם
לפני 47 דקות, falou כתב:

אני לא מבין. האינפלציה זה הממשל הקודם והסיכסוכים בזמנו לא קשורים אליו..

אני מנסה להבין את ההגיון שלך. אתה תוקף את ביידן על זה שהוא לא המציא מכונת זמן כדי לתקן את מה שטראמפ עשה? 

פורסם

אני מנסה להבין את ההגיון שלך. ממשל לעולם לא אחראי על שומדבר שקורה בכהונה שלו, הכל זה ״הממשלה הקודמת״?

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

לא. רק דברים שבאמת באשמת הממשלה הקודמת. 

לפי ההגיון העקום שלך נתניהו אשם בזה שסיני לא שייך לישראל. 

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

כלומר משבר המהגרים זה לא ממשל ביידן?

ואם מחירי הדלק זה גם לא קשור לביידן, אז למי זה קשור, לפוטין?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...