Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אני מפריד.

הבעיה שלי היא עם טרנסופובים שממציאים מקרי קצה כדי לפסול כל דרישה לגיטימית של אנשים עם בעיות אמיתיות.

או שמנצלים כל מני הטרלות, כדי ״להוכיח״ שכל הבקשות של הטרנסים הן מגוכחות.

הבעיה שלך שאתה מכנה בשמות כל מי שלא מסכים איתך. מבדיחה על חפינת שדיים כבר קפצנו לטרנסופובים. מישהו לא מסכים איתך או עם תרבות ה-pc?   ישר הוא טרנסופוב, מיזוגן ותומך טראמפ.

וכל נושא הטרנסג'נדרים זה כבר מקרה קצה. לגיטימי או לא זה כבר בעיני המתבונן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, Mech Morphix כתב:

הם באמת אנשים עם בעיות אמיתיות וליבי איתם, אבל כשבן אדם אומר לך שהוא מרגיש שהזרוע שלו אינה חלק מאיך שהוא תופס את גופו, ועליו לכרות אותה כדי להרגיש שלם, שולחים אותו לפסיכיאטר. לא מורידים את היד ואומרים לו שהוא אמיץ ויפה יותר ככה.

אתה משווה ניתוחים להתאמה מגדרית לכריתת יד?

אתה חלק מהבעיה שדיברתי עליה..

לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

ותומך טראמפ

אתה לא תומך טראמפ?

• רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

אני מבין שזה הפך להיות המקום שבו כל הטרנסופובים נאספים כדי לשפוך את הרפש שלהם?

שיטת הפעולה הרגילה - ממציאים מונח (עדיף עם "פוב" בסוף) ואוטמטית מי שמתנגד מוקצה. 

מדובר על אנשים עם בעיות נפשיות. במקום לעזור להם מוחאים להם כפיים ומעמיקים את הבעיות שלהם. 

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אתה משווה ניתוחים להתאמה מגדרית לכריתת יד?

כן. כן ועוד פעם כן. אנחנו הנורמליים. אתה הבעיה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

הבעיה שלך שאתה מכנה בשמות כל מי שלא מסכים איתך

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

I rest my case.

או שאתה שחור או שאתה לבן. אין אפור באמצע.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

הבעיה שלך שאתה מכנה בשמות כל מי שלא מסכים איתך.

כותב זה שפתח את הנושא, תוך שהוא מתייחס למי שלא מסכים איתו כטהרנים, פמיניסטיות, אנטי טראמפ וצעירים מתוסכלים:

בתאריך 2.10.2022 בשעה 08:41, gadik6 כתב:

טהרנים למיניהם (בין אם זה פמיניסטיות, אנטי-טראמפ ועוד), רואים בדיוק את הביטוי של התופעה - צעירים מתוסכלים שלא מסוגלים להכיל ולהתמודד עם ביקורת או עם דעות מנוגדות למה שהם רגילים או רוצים לשמוע. 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, Mech Morphix כתב:

הם באמת אנשים עם בעיות אמיתיות וליבי איתם, אבל כשבן אדם אומר לך שהוא מרגיש שהזרוע שלו אינה חלק מאיך שהוא תופס את גופו, ועליו לכרות אותה כדי להרגיש שלם, שולחים אותו לפסיכיאטר. לא מורידים את היד ואומרים לו שהוא אמיץ ויפה יותר ככה.

אני לא מסכים עם האנלוגיה שלך. אני לא חושב שמדובר במחלה נפשית. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 דקות, nev כתב:

מדובר על אנשים עם בעיות נפשיות. במקום לעזור להם מוחאים להם כפיים ומעמיקים את הבעיות שלהם. 

אתה פסיכיאטר? 

ניכר שאין לך מושג מה זו מחלה נפשית. 

Just now, Mech Morphix כתב:

BIID?

להרגיש שאתה יותר מתראים להיות אישה מאשר גבר. לא הכריתה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אתה רואה הבדל בין כריתה להוספה (נניח שדיים) או לקיחת הורמונים? הכל זה התערבות כירורגית או תרופתית כדי לשנות מצב גוף נתון

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

צודק, ואתה הפיתרון הסופי

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בהחלט הבדל מהותי. 

מחלה נפשית לרוב צריכה לגרום לפגיעה תפקודית. 

אמנם יש ב-DSM ג'נדר דיספוריה, אך זו עדיין לא מחלה ובוודאי לא שינוי שאדם רוצה לעבור. 

אני חושב שזה ממש לגיטימי שאדם מרגיש שהוא במגדר הלא נכון, וחלק מכך הוא עניין תרבותי גם. אולי, אם לא היינו מסתכלים עקום על גברים בעלי התנהגות נשית או נשים בעלי התנהגות גברית, כלל לא היה צורך להגדיר אותם. אבל זו סוגיה ודיון ארוכים שלא בא לי לפתוח עכשיו. 

פורסם

שמע, לפי הנתונים של התאבדויות הן pre/post op, חרטות של אחרי ניתוחים באחוזים לא מבוטלים. לא ניתן להסיק שאולי יש כאן בעיה יותר עמוקה מאשר "נולדתי גבר ואני אישה"?

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

כותב זה שפתח את הנושא, תוך שהוא מתייחס למי שלא מסכים איתו כטהרנים, פמיניסטיות, אנטי טראמפ וצעירים מתוסכלים:

הקפיצות הלוגיות שלך זה משהו.

אני דיברתי על תופעה קיימת - אובר טהרנות/צדקנות של אנשים ותסכול של אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ביקורת או דעות מנוגדות.

אתה החלטת שמי שלא מסכים איתך פה, או חלקם, הם טרנסופובים.

לפני 18 דקות, ניקו פ. כתב:

אני לא מסכים עם האנלוגיה שלך. אני לא חושב שמדובר במחלה נפשית. 

אתה אולי לא חושב, אבל עד לא מזמן זה כן הוגדר כמחלת נפש, ובשנים האחרונות משנים את זה ל"דיספוריה", שזה בוא נגיד בתחום האפור.

גם הקביעה שלך לגבי ההשוואה בפגיעה בתפקוד אינה נכונה. ידוע שאנשים טרנסים כן סובלים מתסמיני/"תופעות לוואי" שכן מביאות לפגיעה בתפקוד (בין אם זה נגרם מעצם היות הפריט טרנס או כסט של בעיות).

פורסם (נערך)

לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

אתה אולי לא חושב, אבל עד לא מזמן זה כן הוגדר כמחלת נפש, ובשנים האחרונות משנים את זה ל"דיספוריה", שזה בוא נגיד בתחום האפור.

עד לא מזמן בספרי הרפואה המובילים באירופה היה נכתב שאתה בתור יהודי מפיץ מחלות. 

בוא נגיד תודה שהעולם מתקדם וכך גם איכות המדע והמסקנות שניתן לגזור ממנו. 

לפני 6 דקות, Mech Morphix כתב:

שמע, לפי הנתונים של התאבדויות הן pre/post op, חרטות של אחרי ניתוחים באחוזים לא מבוטלים. לא ניתן להסיק שאולי יש כאן בעיה יותר עמוקה מאשר "נולדתי גבר ואני אישה"?

מאוד ייתכן, אבל קשה יהיה להצביע על בעיה מוחית כשיש ערפלן עצום כמו העניין התרבותי/חברתי. ניתן להשוות שיעורי התאבדות בין טראנסים בסביבה תומכת ולכאלו שלא ואז להשוות סיכונים יחסיים ולראות פעריים. 

גם רופאי שיניים מתאבדים בכמויות ואף אחד לא ממהר לומר שזה בגלל בעיה מוחית. כי יש פה חתיכת ערפלן, המקצוע שלהם. כמו שלטראנסים יש את עניין הסביבה שעלולה להוביל לדיכאון מג'ורי שהוא כאמור ידוע כגורם מהותי להתאבדות. 

בקיצור, אם לחזור לרמה הפרקטית, אני דווקא לא רואה בעיה בלתת סביבה תומכת לאדם שהוא טראנס, כי לא כואב לי לפנות לגבר בתור אישה אם הוא יבקש ממני, אבל אני לא הולך עכשיו לאפשר לפלוייד מייוות'ר לעבור לאגרוף נשים :)

מה שנקרא כל מקרה לגופו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, ניקו פ. כתב:

כי לא כואב לי לפנות לגבר בתור אישה אם הוא יבקש ממני, אבל אני לא הולך עכשיו לאפשר לפלוייד מייוות'ר לעבור לאגרוף נשים :)

מסכים עם הנקודה הזאת, גם אני פונה לטראנסים בפרונאון שהם החליטו כי אני לא חי את היום יום במלחמה עם אנשים על הדימוי העצמי שלהם, אבל בליבי (ומי שמוכן להקשיב) אני חושב שיש כאן משהו עמוק יותר, שמוסווה

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, ניקו פ. כתב:

עד לא מזמן בספרי הרפואה המובילים באירופה היה נכתב שאתה בתור יהודי מפיץ מחלות. 

בוא נגיד תודה שהעולם מתקדם וכך גם איכות המדע והמסקנות שניתן לגזור ממנו. 

גם רופאי שיניים מתאבדים בכמויות ואף אחד לא ממהר לומר שזה בגלל בעיה מוחית.

חשבתי שהאשמות בטרנסופוביה זה הכי נמוך שנגיע אליו, אבל מסתבר שיש יותר נמוך מזה.

בוא נערבב ויכוח "מדעי"/רפואי לגיטימי עם תעמולה נאצית ועלילות דם.

וגם רופאי שיניים לא בהכרח מתאבדים "בכמויות". 

image.jpeg.dfad7cd831be6b5ac66df186c99b8984.jpeg

• תוכן חדש...