Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא יודע אם פינדר עשה את זה בכוונה

איכשהו מכל האנשים פה, רק אתה הצלחת להבין משהו שונה ממה שהתכוונתי. אז במיוחד בשבילך הוספתי הבהרות. למה להמשיך לחפור?

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מי אלו השמרנים, מה היה הגבול הברור?

למען השם, אני כותב בקארספורום. לא מנסח חוו"ד משפטית. אני מניח שאנשים פה לא טיפשים (אולי אני אופטימי מדי) ושמה שאני כותב הוא המשך לשיחה שמתקיימת פה.

אז אני אנסח שוב, עם פירושי רש"י:

שמרנים: שופטי הרוב בביהמ"ש העליון ומי שמינה אותם.

גבול ברור: הראתי כבר ש92% מההפלות מבוצעות לפני שבוע 13 ו99% לפני שבוע 21. אז בפועל יש גבול ברור מאוד. אף אחד לא דיבר על הפלות בשבוע 39.

כל הפלה היא לא חוקית: בחלק מהמדינות הרפובליקניות, כמו שהראתי ברשימה שצירפתי. רשימה שאמורה לגדול אגב.

זהו?

אפשר להניח לזה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

איכשהו מכל האנשים פה, רק אתה הצלחת להבין משהו שונה ממה שהתכוונתי. אז במיוחד בשבילך הוספתי הבהרות. למה להמשיך לחפור?

הם חופרים, מבחינתי ההבהרה שלך סגרה את הפינה 👍

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

למען השם, אני כותב בקארספורום. לא מנסח חוו"ד משפטית. אני מניח שאנשים פה לא טיפשים (אולי אני אופטימי מדי) ושמה שאני כותב הוא המשך לשיחה שמתקיימת פה.

אז אני אנסח שוב, עם פירושי רש"י:

שמרנים: שופטי הרוב בביהמ"ש העליון ומי שמינה אותם.

גבול ברור: הראתי כבר ש92% מההפלות מבוצעות לפני שבוע 13 ו99% לפני שבוע 21. אז בפועל יש גבול ברור מאוד. אף אחד לא דיבר על הפלות בשבוע 39.

כל הפלה היא לא חוקית: בחלק מהמדינות הרפובליקניות, כמו שהראתי ברשימה שצירפתי. רשימה שאמורה לגדול אגב.

זהו?

אפשר להניח לזה?

"נטפלתי" למה שכתבת כי מה שאתה כתבת נכתב בהרבה מקומות שונים, ונאמר בהרבה מקומות שונים.

בניגוד אליך הם אמרו "הכל" וגם התכוונו ל"הכל".

אני אגב לא ידעתי בזמן אמת אם באמת התכוונת להכל או שלא, ואני שמח לדעת שלא. ולכן נצמדתי לפירוש המילולי.

אגב אתה לא צריך לנסח חוו"ד משפטית, מספיק שהייתה כותב "כל ההפלות במדינות מסוימות" או "לאסור הפלות לחלוטין בחלק מהמדינות השמרניות".

מבחינתי אפשר להניח לזה. אני סופר-מרוצה מההבהרה שלך.

@David32 @flytomars זה תלוי בכם

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וזה לא טעות, כמה כאן חושבים שזה בסדר להפיל דקה לפני הלידה?

אתה האדם היחיד עם חיבור לאינטרנט בעולם שבאותו עמוד בפורום אינטרנטי יכול להגחיך מישהו על שימוש בהכללה ואז להסביר שההכללה שלך היא דווקא בסדר כי "כמה כאן כבר חושבים?". וזו כן טעות. עוד אחת ארוכה ברשימת הטעויות. ההבדל בין "כולנו נגד" לבין "חלקנו בעד עם הגבלות, חלקנו בעד בלי הגבלות וחלקנו נגד" די גדול. גם עקרונית וגם מבחינת נקודת המוצא. הקומון גראונד בין כל מי שנגד לבין כל מי שבעד הוא כנראה די שונה.

כשמישהו אחר לא מדייק ככה  אתה הופך את זה לאוננות של שבוע לפחות. אז אולי לא תעשה את זה? :) 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אתה האדם היחיד עם חיבור לאינטרנט בעולם שבאותו עמוד בפורום אינטרנטי יכול להגחיך מישהו על שימוש בהכללה ואז להסביר שההכללה שלך היא דווקא בסדר כי "כמה כאן כבר חושבים?". וזו כן טעות. עוד אחת ארוכה ברשימת הטעויות.

לא קשור להכללה, אני לא הכללתי (ואפילו החרגתי את מי שבמפורש כתב אחרת - @oryo ושמתי בסימן שאלה את מי שלא היה ברור מההודעות שלו - @פינדר).

אז איך זה הכללה?

והרי גם אתה הבנת בעצמך שזה לא הכללה, כי כתבת ככה:  

לפני 21 שעות, יבגניפ כתב:

מתנגדים ורוצים להגביל זה קצת שונה. תרשום אותי בצד של פינד ואור.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

ההבדל בין "כולנו נגד" לבין "חלקנו בעד עם הגבלות, חלקנו בעד בלי הגבלות וחלקנו נגד" די גדול.

במה הוא בא לידי ביטוי בדיוק? התוצאה היא שלמעט אור ואולי פינדר, כולם מתרכזים סביב זה שהפלות זה בסדר עד שבוע X כש-X נע בין נראה לי 14 ל-24. +-.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

גם עקרונית וגם מבחינת נקודת המוצא. הקומון גראונד בין כל מי שנגד לבין כל מי שבעד הוא כנראה די שונה.

מסכים ב-1000%, לא ב-100%, אני רק אומר שאין לזה בסוף משמעות מבחינת התוצאה.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

כשמישהו אחר לא מדייק ככה  אתה הופך את זה לאוננות של שבוע לפחות. אז אולי לא תעשה את זה? :) 

[ציניות] הייתי מציע לך לאונן ביחד, אבל עוד תחשיב את זה כהטרדה מינית, [/ציניות] ולא בא לי טוב חקירות של פבל עכשיו 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מבחינתי אפשר להניח לזה. אני סופר-מרוצה מההבהרה שלך.

@David32 @flytomars זה תלוי בכם

אם אתה מרוצה אני מרוצה

פורסם
לפני 39 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז איך זה הכללה?

"כולנו״. מי אמר לך שרוב המגיבים יותר דומים אליך בגישה ולא לאור או פינדר?

לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

והרי גם אתה הבנת בעצמך שזה לא הכללה, כי כתבת ככה:  

אני הבנתי שהכללת והסברתי למה זה עקום. מה שצטטת אומר שאני לא בצד שלך של ההכללה.

לפני 42 דקות, m3x7r3m3 כתב:

במה הוא בא לידי ביטוי בדיוק

בדיוק במה שיש משפט מתחת. מפתיע שאתה לא מבין למה ניסוחים יכולים להיות חשובים גם לתוצאה.

שוב מפנה לפוסט של ניקו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

אם אתה מרוצה אני מרוצה

אני לפעמים יותר מרוצה ולפעמים פחות מרוצה, אבל תמיד מרוצה ברמה כלשהי 🤣

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

"כולנו״. מי אמר לך שרוב המגיבים יותר דומים אליך בגישה ולא לאור או פינדר?

אם אתה כמוני, מסתכל על התוצאה, אז מי ש"אמר לי" זה ספירה פשוטה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני הבנתי שהכללת והסברתי למה זה עקום. מה שצטטת אומר שאני לא בצד שלך של ההכללה.

מאיפה אתה יודע? מבחינה תוצאתית דעתך ודעתי קרובות מאוד בנושא הזה.

מבחינת נקודת המוצא זה יותר מסובך, אני גם פה וגם שם, נקודת המוצא שלי היא שעד שבוע מסוים (ואני גם לא קשיח במספר השבוע) כמו נקודת המוצא שלכם, היתר גורף ומוחלט. החל משבוע מסוים נקודת המוצא שלי הפוכה, רק למקרים של סכנה פיזית או נפשית לאם.

ולגבי האבא? הוא צריך להיות מעורב, איך? אין לי מושג, כמו שכתבתי כבר קודם בנושא הזה הדעה שלי מאוד לא חדה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בדיוק במה שיש משפט מתחת. מפתיע שאתה לא מבין למה ניסוחים יכולים להיות חשובים גם לתוצאה.

הם יכולים, כאמור אני גם מסכים איתך שיהיה הבדלים בנקודת המוצא, וגם הבדל בעיקרון המנחה, אני פשוט לא רואה איך זה מתורגם בקצה להבדל מעשי.

כלומר נקודות המוצא יכולות להיות קוטביות, וההיתרים / איסורים הפוכים כמובן, ובסופו של דבר להערכתי זה מתכנס לאותו איזור אם לא אותה נקודה ממש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה שוק? מחנה יהודה או שוק הכרמל?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שוק אלברט קאופ

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

רחוק מדי בשבילי, בשביל דויד עוד הייתי הולך לשוק הכרמל

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

צחוק בצד, אני מבין על בסיס הכהונה של ביידן שכנראה נשיא בארה״ב זה תפקיד בובה בסיסי. אבל בכל זאת אין שם איזה קו אדום לגבי זה? כי זה כבר נראה מפחיד…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Giant_TA כתב:

צחוק בצד, אני מבין על בסיס הכהונה של ביידן שכנראה נשיא בארה״ב זה תפקיד בובה בסיסי. אבל בכל זאת אין שם איזה קו אדום לגבי זה? כי זה כבר נראה מפחיד…

IMG_4176.MOV 7.17 \u05de\"\u05d1 · 1 download

מה פספסתי?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

כנראה שלא.

אפשר להקביל את זה לאיך יאיר לפיד התקמבן להיות ראש ממשלה? תשאל כל אדם לפני שנה\שנתיים\כל זמן אחר אם זה אפשרי ויגחכו.

היום זה פשוט,כל אדם יכול להגיע לכל תפקיד,בכל מקום (כנראה,סוג של..)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • משעמם 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...