Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, ezuf כתב:

אפשר להקביל את זה לאיך יאיר לפיד התקמבן להיות ראש ממשלה? תשאל כל אדם לפני שנה\שנתיים\כל זמן אחר אם זה אפשרי ויגחכו.

הוא לקח קומבינה שחוקק ביבי ואיפשרה לראש המפלגה השנייה בגודלה בכנסת, פוליטיקאי שמוביל מפלגה גדולה (במושגים ישראלים) כבר עשור, להיות ראש ממשלה. לא כזה צירוף מקרים חריג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Giant_TA כתב:

צחוק בצד, אני מבין על בסיס הכהונה של ביידן שכנראה נשיא בארה״ב זה תפקיד בובה בסיסי. אבל בכל זאת אין שם איזה קו אדום לגבי זה? כי זה כבר נראה מפחיד…

IMG_4176.MOV 7.17 \u05de\"\u05d1 · 4 downloads

גם אתה נפלת בתעמולה

בבקשה הסרטון באיכות נורמלית:

image.thumb.png.7b3fac9e662fba5dfd55d15fe322a30b.png

עריכה אחרונה על ידי Stav132
  • אהבתי 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

הוא לקח קומבינה שחוקק ביבי ואיפשרה לראש המפלגה השנייה בגודלה בכנסת, פוליטיקאי שמוביל מפלגה גדולה (במושגים ישראלים) כבר עשור, להיות ראש ממשלה. לא כזה צירוף מקרים חריג.

הקומבינה היא ממשלת החילופים, אבל שראש המפלגה השנייה בגודלה בכנסת יהיה ראש ממשלה, זה לא חדש, אפילו ביבי בעצמו היה ראש ממשלה בלי להיות המפלגה הגדולה ביותר (מול לבני)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

טרי מהתנור 🤣

זה גם פייק? שואל רציני לגמרי… אני כבר לא מבין מה אמיתי איתו ומה לא

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

שהוא קורא את הטקסט ליטרלי כמו בוט. כולל ההוראות ״תחזור על השורה״ וכול זה בלייב? 

אני מודה, לא צופה הרבה בנשיאים, אבל ככה זה עובד?

פורסם

נגיד אם נשווה את זה לטראמפ. זה יותר או פחות טוב לדעתך?

מבחינתי אגב הוא לא ראוי, וצריך להפסיק עם נשיאים זקנים - אבל אף אחד לא שואל אותי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הטענות לטראמפ היו ממקום של אידאולוגיה, כמה הוא מתאים לתפקיד, והאישיות שלו. ביידן לדעתי בליגה אחרת כי זה כבר לא קשור לפוליטיקה, ומי הוא(היה) כאדם ופוליטיקאי בקריירה שלו. הוא פשוט נראה לא במצב בריאותי לתפקד, המצב כל כך חמור שגם כשברור שמישהו מקבל את ההחלטות במקומו, הוא אפילו לא מסוגל לשחק את המשחק מול המצלמות…

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

נראה שאפילו אבו מאזן בן ה-90 צריך לעזור לרובוקופ להתמצא בסביבה. מטורף, האיש נראה בסלו מושן תמידי…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
בתאריך 8.7.2022 בשעה 20:39, David32 כתב:

מבחינתי אגב הוא לא ראוי, וצריך להפסיק עם נשיאים זקנים - אבל אף אחד לא שואל אותי.

טראמפ לא כזה יותר צעיר ממנו (76 מול 79).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 15.7.2022 בשעה 19:44, vadim6385 כתב:

טראמפ לא כזה יותר צעיר ממנו (76 מול 79).

לפחות הסמים שנותנים להם כדי לתפקד היו יעילים על טראמפ, ביידן בקושי מחזיק את הפיפי בשלפוחית

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז מחר (רביעי) צריכה להתפרסם החלטת הפד לגבי גובה הריבית - אבל כל העיניים מופנות ליום חמישי, שבו נדע האם הכלכלה האמריקנית התכווצה גם ברבעון השני של 2022.

כידוע שני רבעונים רצופים של התכווצות כלכלית מצביעים על מיתון - או לפחות כך כולם חשבו עד אתמול, שהבית הלבן הוציא הודעה שככה לא מודדים מיתון 😝

1285429395_WhatsAppImage2022-07-26at7_00_49PM.thumb.jpeg.a33789b69c0247db9879b5b03c668589.jpeg

No worries 8)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לא בדיוק טראמפ מול ביידן, אבל באותו נושא.

אפל פיטרה לאחרונה עובד בכיר (או ככה לפחות פורסם), אשר אמר בסרטון טיקטוק שהוא "משחק גולף וחופן נשים עם חזה גדול למחייתו", לאחר שנשאל על ידי הצלם מה הוא עושה בחיים (כחלק מטרנד של לשאול אנשים עם רכב מפואר/מיוחד מה הם עושים בחיים).

המשפט, צריך לציין, לקוח מהסרט ארתור שיצא ב-1981.

האם זאת אמירה "לגיטימית"?   נניח שלא, גם אם היא נאמרה בהומור.

אבל האם זאת אמורה להיות עילה לפיטורים, לאור העובדה שהוא לא ציין בכלל שהוא עובד באפל ולא עשה זאת במהלך או במסגרת עבודתו?

ופה בדיוק טמונה הבעיה של תרבות ה-PC. במקום להתמודד עם בעיות, למשל על ידי דרישה שיתנצל בפני עובדי/עובדות חברה שנפגעו, שיוציא הודעה לעובדים וכדומה, הם בחרו "לברוח" מהבעיה ופשוט לפטר אותו.

למרות שהתרבות כביכול מקדשת מגוון או גוון (אפילו יש עכשיו VP Diversity בחברות, לא פחות), גם של דעות, בפועל זה מקדם תרבות של השתקה ופחד (שחלילה לא אגיד משהו שאיכשהו יפגע במישהו). הם גם תומכים ב"מרחב בטוח", כל עוד אתה לא תומך טראמפ למשל.

כל הגישה הזאת של להיות פוליטיקלי קורקט מקדשת שטחיות ודואגת רק ל"מעטפת", תוך התעלמות מוחלטת ממה שקורה בפנים. הכי חשוב להתבטא באופן תקין ו"נעים", ולא משנה מה אנחנו מרגישים בפנים.

כשמסתכלים על סרטוני "meltdown" של טהרנים למיניהם (בין אם זה פמיניסטיות, אנטי-טראמפ ועוד), רואים בדיוק את הביטוי של התופעה - צעירים מתוסכלים שלא מסוגלים להכיל ולהתמודד עם ביקורת או עם דעות מנוגדות למה שהם רגילים או רוצים לשמוע. 

בסופו של דבר, במקום להוביל אותנו להיות חברה טובה יותר, תרבות ה-PC רק מגבירה את מידת הסבל והתסכול של הפריטים בחברה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...