Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שיש ויכוח על זה שהמצב כרגע בארה"ב לא אידאלי, .

אבל במגמת שיפור מתמיד...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
להבדיל ממה שמראים בסרטים במציאות היה הרבה יותר קשה להרוג עם חרב/סכין/גרזן.

קודם כל זה דורש הרבה כוח פיזי. שנית, שיריון מאוד אפקטיבי בעצירת רוב המכות. שלישית אחרי 10 דקות של הנפת חרב במשקל 2.5 ק"ג אין כוח לעמוד.

תעשה 10 דקות קרוספיט עם שיריון מלא על הגוף ונראה מה ישאר ממך.

הנה בחור עשוי ללא חת שהתגבר על הקשיים האובייקטיביים והרג עם חרב:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5565818,00.html

מה חבל שהקורבן לא היה עטוי שיריון.

הכתבה עלתה היום, אבל כבר לפני כמה ימים שלחו ראיתי את הסרטון. זה מזעזע ברמות אחרות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אוי באסה... אקדח נעול בכספת בוודאי היה מציל אותו. לא נעים.

אם אתה מתעניין בלוחמת ימי הביניים תצפה בערוץ הזה:

אחלה הפקה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

האקדח בכספת כשהוא בבית. כשאני בחוץ, האקדח בחוץ. לכן מכיוון שהרצח היה באמצע הרחוב, אקדח שמצוי על מישהו מעוברי האורח הדי רבים שהיו שם היה מציל אותו.

אתה מדבר בבטחון מלא על סמך אמונות שגויות וחצאי השערות בדברים שאין לך מושג קלוש בהם. וממשיך לעשות את זה. במיוחד כשמעמתים אותך עם עובדות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד יש עוד דרכים לנטרל בן אדם חוץ מנשק. גם לבנה בראש הייתה מנטרלת אותו. גם בקבוק בירה בראש היה מנטרל אותו. גם כיסא בר היה מנטרל אותו.

ומי מבטיח שעובר אורח לא היה מכניס כדור בעובר אורח אחר? מה לגבי לחץ, בלבול, בהלה, אנדרנלין זורם?

להוציא אקדח ולירות על מטרה חייה זה לא לרוקן מחסנית במטווח סטרילי על מטרה נייחת.

אתה מתעלם מתופעות פיזיולוגיות ופסיכולוגיות שמתרחשות אצל כל בן אדם ופשוט מוכיח כל פעם מחדש שאין לך ניסיון בתנאי אמת.

סלח לי על הביטוי אבל זה כמו ללמוד **** מסרט פורנו. זה פשוט לא עובד.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

כל מה שאמרת נכון גם ללבנה ובקבוק בירה, חוץ מזה שכדי להשתמש בהם צריך להתקרב לבן אדם אחוז אמוק עם להב באורך מטר. לגבי ירי, מטרות נעות והכל - הכל נכון, רק שבנסיבות העניין זה הפתרון המיטבי. אף אחד לא מבטיח שלא היו נפגעי צד ג', אבל מה שיש כרגע זה אדם חף מפשע מת שאפשר היה לפחות לנסות למנוע את המוות שלו. אדם חמוש בנשק חם יהסס פחות להתערב מאשר, כמו שכתבתי, להתקרב למרחק עריפה לאדם אחוז אמוק עם חרב ארוכה ביד. אני מניח שאתה מבין את זה, אבל בשם הקונספציה או ההטרלה חייב לטעון את ההיפך. זה בסדר.

אני לא יודע מה הניסיון שלך בירי, באקדח או בכלל, אבל זה לא משהו שלא ניתן ללימוד, כולל ירי על מטרות נעות, כולל אקדח. יש שפע מסגרות לכך, בכל העולם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אגרוף אפשר ללמוד באימון על שק. אתה חושב שזה כמו להתאגרף במציאות עם יריב שזז, מגן על עצמו ומחזיר אגרופים? זה חושב שזה אותו דבר להתאגרף עם חבר או להתאגרף עם מישהו שמוכן להרוג אותך בשביל לזכות במקום ה-1?

אוקי אדם חף מפשע נהרג. זה מאוד מצער. בכנות. אבל כמה אנשים חפים מפשע היו נהרגים אם בגרמניה היו יותר אקדחים ברחובות?

לכל דבר יש מחיר.

חבל שאתה חושב שכל מי שלא מסכים איתך מטריל בכוונה. אבל זה מה יש.

פורסם

מה הניסיון שלך שאתה מדבר מתוכו? הבנו כבר שאתה חושב שאף אחד לא יודע לעשות שום דבר (למרות שרק בשרשור הזה יש כמה וכמה אנשים שלמדו לא רק לפוצץ מטרות נייר אלא גם מטרות נעות וסצנריואים יותר מורכבים). מכוח מה אתה מדבר? מה הניסיון שלך עם נשק? או אומנויות לחימה שאתה כ"כ מדבר עליהן (הנה למשל משהו שאני בחיים לא אעשה, כי אני לא טוב בזה. גם בחיים לא אשא סכין כי אין לי מושג מה לעשות איתה יש יותר סיכוי שהיא תמצא את הדרך לתחת שלי מאשר למי שיבוא לתקוף אותי). אבל אתה - מכוח מה אתה טוען?

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מורכב? קלי קלות. מכוונים עם העכבר ולוחצים lmb כדי לירות. אם רוצים ממש לכוון טוב מחזיקים את rmb כדי להיכנס למצב כוונת.

פשוט ביותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש עוד תופעות שליברלי יימצא מוזרות בארהב. למשל, היא יותר דתית מכל מדינות המערב.

היא גם הכי פחות הומוגנית מבחינה אתנית. שונות אתנית מקטינה סולידריות.

גם יש בה יותר מרכזים אורבניים צפופים (צפיפות יוצרת אלימות).

אני חושב, וזו מחשבה לא מבוססת, שארהב מבוססת על נרטיב ידוע, אבל מי שיוצא עצמו מחוץ לשיטה,מתקשה להתקיים, ואין מסגרת חלופית.

יהודי,למשל,יקבל תמיכה מקהילה יהודית, אם יהיה בצרה. יש לו קבוצה אתנית עם נרטיב משותף,מעבר לנרטיב האמריקאי.

אמריקאי צריך בגרות, עבודה, ושלא יהיה לו ילדים מחוץ לנישואין, ורב הסיכויים שמצבו הכלכלי יהיה תקין.

ואין כמעט רשת ביטחון אם נכשלת באלו.

זה מתכתב עם הנרטיב של הזכות לשאת נשק. התפיסה של האוטונומיה של הפרט. במדינה מודרנית זה אנכרוניסטי, אבל קשה לבטל סימבוליות של נרטיב.

כמו שקשה לבטל את המכונית הפרטית, למרות שברור שהסעת המונים יותר הגיונית. מכונית זה לא רק תחבורה. זה גם אומר לבעליה משהו על עצמו.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

אני מסכים עם רוב (כל?) הדברים שרשמת, אבל לא הבנתי איך זה מתקשר להודעה שלי.

מבחינת הדאטה שספייר חלק: ארה״ב ממוקמת במקום בעייתי, מוקפת במדינות אשר רובן המוחלט אינן ב״ליגה״ שלה.

רוב המדינות המערביות אליהן ארה״ב מושווית בד״כ, לא נמצאות בטבלה.

עולה השאלה: מהם הגורמים המשפיעים ביותר על המיקום הבעייתי בכמות מתים מנורמלת לאוכלוסיה של ארה״ב? ריבוי הגירה? קרבה לדת? בעיות קליטה? (...) - וכמובן: זמינות הנשק?

הן כשמשווים למדינות מערביות בכלל, ואין כשמשווים לכאלו שהיו מתירניות בנשק ואז ביטלו זאת בפרט, נדמה לי שזמינות הנשק זה פקטור מאוד דומיננטי במיקום הבעייתי של ארה״ב בטבלה.

ואז עולה השאלה - איך זה שכ״כ הרבה אמריקאים מתנגדים לרגולציה על נשק? ואני חושב שההודעה שלך מתייחסת לזה יפה. בכלליות, אני חושב שקל/נוח/טבעי לאדם להסתכל על המיקרו (יש לי נשק ==> אני יכול להגן על עצמי) ולא על המאקרו (יש לכולם נשק ==> יש סבירות גבוהה יותר להגיע לסיטואציה אלימה). גם אם זורמים עם הטענה שנשק להגנה עצמית זה חיובי, אני לא מסוגל למצוא שום טענה לוגית שתסתור קיום בדיקות רקע מקיפות וסינון קפדני לפני מתן היתר, ומתן היתר מלכתחילה לרובי סער ונשקים עם פוט׳ נזק גבוה.

אני לא חושב שיש ויכוח על זה שהמצב כרגע בארה"ב לא אידאלי, לכן יש דיון כל כך ער בנושא. הרי אחרת כנראה שכולם פשוט היו מבסוטים ולא פוצים פה.

לגבי מדינות מערביות אחרות, אני גם כאמור חושב שהמודל הישראלי הרבה יותר טוב מזה האמריקאי (בדיקות כשירות, מעקב צמוד, עבר רלוונטי וכו') אבל המצב בארה"ב כרגע נתון ואי אפשר לעשות ריסטארט ולהתחיל מחדש, לכן הדיון הוא על איך (אם בכלל) לשנות את המתכון הנוכחי כדי להגיע למקום טוב יותר, וכל אחד באופן טבעי מושך לכיוון שלו.

וזה לא "יש שטוענים", זה אשכרה הסיבה שזה בחוקה. היום זה נשמע מפגר, אבל כשבוחנים את ההיסטוריה של האם האמריקאי בימים שלפני הכרזת העצמאות שלהם (שהבריטים ניסו להחזיר אותם אל מתחת לכנפי הממלכה), אני די יכול להבין אותם. האם היום, בעולם של טנקי אברמס ונשק כימי/גרעיני הזכות הזאת, מהסיבה הזאת, רלוונטית? פחות. האם היא עדיין חשובה מסיבות אחרות? בהינתן מצב של מדינה רוויה ברובים (חח.. רוויה.. ברובים.), אני חושב שכן.

כמובן שזו הסיבה המקורית שזה בחוקה, גם ציינתי את זה בהודעה שלי, אבל אני מתפלא לשמוע אנשים שטוענים שהסיבה ההיא נכונה גם היום. בזמנים ההם היה הגיון מסוים בטענה הזו, כיום אני חושב שזה תמוה לטעון שצריך לאפשר רובי סער לאזרחים ע״מ לספק הגנה מהממשלה הפדרלית (או שצריך הגנה כזו מלכתחילה). מילא לטעון שצריך רובי סער בשביל להגן מפורצים, או אולי סתם כי רובים זה ממש כיף וכו׳, אבל הגנה מהממשלה הפדרלית...? לא חושב שאמ16 יעזור לך במיוחד (ולא חושב שצריך לספק לאזרחים אמצעים להתנגדות אלימה נגד מוסדות המדינה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל... אני מסכים עם כמגאי (לגבי הקטע עם המסך).

אבל אני מתפלא לשמוע אנשים שטוענים שהסיבה ההיא נכונה גם היום.

לך תמצא נתון/טבלה/גרף של כמה אייקיו מצטבר יש בארה"ב ביחס לאוכלוסיה, משהו אומר לי שהיא לא תהיה במקום שני :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...