Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני הייתי עושה מבחינה רציונלית - קונה מליסינג 0 קילומטרים טויוטה יאריס style ( בערך ב 88 אלף שקלים ). גם אחרי 4-5 שנים רכב כזה עדיין נמכר במחיר גבוה ( יחסית לרכבי מיני או סופרמיני אירופאיות ) . לסיאט רק שנתיים אחריות, וזה לדעתי חסרון לא קטן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הבעיה באיבזור של האיביזה ב 83 אלף?

דווקא איבזור מכובד מאוד.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם זכרוני אינו מטעה אותי ניתן לקחת 208 מאובזרת מליסינג ב-83/4.

יש אפשרות לפחות שהיבואן יוסיף לי את המסך מולטמדיה בגרסה הבסיסית?

איזה הבדלים יש בין המאובזרת לבסיסית?

פורסם

4 חלונות חשמל לעומת 2, כיוון מראות חשמלי , בקרת שיוט ,פנסי לד וערפל , מערכת מקורית ודיבורית , מרים חלונות ועוד כמה פריטים עיצוביים מבחוץ.

זכור לי מבצע שהאקסס הוצעה עם מולטימדיה אז יכול להיות שיוכלו להוסיף לך.

האקטיב מוצעת ב0 ק"מ ב84 אלף ש"ח.

פורסם

בקרת שיוט, פנסי ערפל, DRL לד, מראות מתכווננות חשמלית (באקטיב ידנית), מסך מגע מקורי, בלוטוס/אוקס, 4 חלונות חשמל, ג׳נטים מגנזיום, חלונות כהים, מראות/ידיות לא שחורות.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
מה הבעיה באיבזור של האיביזה ב 83 אלף?

דווקא איבזור מכובד מאוד.

אם אתה משווה את האיביזה סטייל של היום עם האיביזה AM5 שמכרו אותה עד אמצע 2015 (כי הAM5 זה הסטייל של היום של האיביזה, מגיע עם כמה דברים יותר, כל הלוח שעונים, איפה שהמהירות וזה, מגיע כמו בלאון, הכל דיגיטלי) מגיע עם מצב AUTO בפנסים, זה לא היה, מגיעה עם המערכת מקורית של ספרד עם מסך מגה (אז היה מגיע מערכת רגילה שלא כזה אהבתי).

לי היה את הגרסה רפרנס ואבא שלי לקח לי אותה לנסיעה לצפון +3 אנשים מבוגרים וכיסא תינוק עם האחיינית שלי ולא היה להם שום בעיה של נוחות ברכב שנסעו הלוך חזור לטבריה + עצירה בדאלית אל קרמל (או איך שלו כותבים את זה) בלי שום בעיה.

הטיפולים של האיביזה לא כאלה יקרים, טיפול ראשון זה משהו כמו 500/600 ש"ח בצמפיונס ושני 1000+, אחרי זה אתה יכול לעשות בחצי מחיר במוסך רון בתל אביב, עדיף לעשות את ה2 הראשונים בצמפיונס אבל בתכלס אתה לא חייב.

אתה יכול לשים עוד איזה 5000 ש"ח ותקבל ג'אנטים מגנזיום ומעשנת יד, זה שיכולך כבר.

חושב ש בסה"כ אחלה רכב למחיר שלו.

פורסם

אני יודע,בגלל זה שאלתי מה הבעיה עם האיבזור של האיביזה,הסטייל די מאובזרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני יודע,בגלל זה שאלתי מה הבעיה עם האיבזור של האיביזה,הסטייל די מאובזרת.

אני חושב שאם אתה לא רוצה את הFR בגלל שעולה 30 אלף יותר ומספיק לך הסטייל. זה אחלה רכב.

הרכב הראשון שלי ביחד עם אבא שלי זה ספארק 2011. ידני (שעדיין אצלו) וזה הבדל מאוד גדול. הספארק גם אחלה רכב אם אתה לא צריך משהו גדול יותר.

רבל אני אני זוכר נכון, הספארק שמגיע עם כל התוספות, עולה כמו האיביזה סטייל, אז אם אתת שואל אותי, בשביל את האותו סכום, איביזה בלי לחשוב.

הספארק ו הi10 אין לו תא מתאן גם בכלל, כאילו מממש קטן.

תעשה נסיעה על כל הרכבים, תראה מה יותר נוח לך ותחשוב ל מה אתה צריך את הרכב בדיוק. ותראה.

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

מי שאיבזור מדבר אליו יותר מהשילוב המעט מטריד של שתי שנות אחריות וגיר עם היסטוריה מעט מפוקפקת ( הגם שנסיוני הפרטי עם גיר זהה באוקטביה מלמד על אמינות טובה מאוד ואופן פעולה מעצבן ), צריך בהחלט לשקול את האיביזה.

פורסם

לא נסעתי עליה אלא רק התרשמתי באולם התצוגה,האמת? ניראית טוב יש לנו בעיר כמה כאלו ובאמת ניראית לא רע,מושב נהג רחב ומרגיש די נוח,אם כי מעט נוקשה,מאחור מאוד מאוד מרווח,הרבה יותר מהאיביזה,תוסיף לזה תדמית אמינות ואופציה שאפשר לבדוק,אבל היא עולה כבר 90+,ובמחיר הזה יש את הפיגו 208 עם מנוע טורבו.

פורסם
מה אומרים על האיביזה 5 דלתות 1000 טורבו? 86 אלף

יש לנו בעבודה ספארק וספייס סטאר, 2 עולמות שונים לחלוטין.

ה"ביתשימושי" כפי שהיא מכונה אצלנו הוא בימבה רועשת ולא יציבה, הספארק לעומת זו היא רכב חסכוני ולא נותן הרגשה זולה כמו הספייס.

סע נסיעת מבחן בשניהם ואז תבין.

לפי החקירות שעשיתי אם כבר אני לוקח אוטומט ב80 אלף וחשבתי על הספארק הi10 והפקינטו שהם מוצעים באיזור ה80 אלף.

עדיף לקחת סופר מיני בדמות האיביזה עם מנוע טורבו 1.0 ב86 אלף,או הפגו 208.

אומרים על האיביזה שהוא עם גיר בעייתי מה אומרים?

מה אומרים על שני הרכבים האלו בכללי?

מאוד ממליץ על האיביזה, ברמת איבזור STYLE אתם מקבל הרבה רכב, הן מבחינת ביצועים ואיכות נסיעה והן מבחינת אבזור ופינוקים.

לרכב יש הכל, וצריכה מאוד חסכונית.

לגבי הגיר- נגמרו ימי החשש מDSG. לצורך העניין ד"א אמא שלי עברה כבר 3 רכבים עם DSG מהיום שהגיר הזה יצא. בחיים לא היו לה תקלות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מאוד ממליץ על האיביזה, ברמת איבזור STYLE אתם מקבל הרבה רכב, הן מבחינת ביצועים ואיכות נסיעה והן מבחינת אבזור ופינוקים.

לרכב יש הכל, וצריכה מאוד חסכונית.

לגבי הגיר- נגמרו ימי החשש מDSG. לצורך העניין ד"א אמא שלי עברה כבר 3 רכבים עם DSG מהיום שהגיר הזה יצא. בחיים לא היו לה תקלות.

זה כמו רובוטי ? לא הבנתי

• תוכן חדש...