Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מספר תהיות שרציתי לחלוק אתכם:

1. מדוע בסופר נמכרים ירקות ופירות לא ראויים למאכל אדם? כמו שלחם לא נמכר כשהוא חצי אפוי מדוע למכור בננות ירקות יותר ממכבי חיפה שמביס אחד ניתן לאבד מספר שיניים? או אבוקדוים שיכולים בזמנם הפנוי לשמש כיידוי על כוחותינו ביהודה ושומרון בזכות קשיחותם, אם כמובן מחירם לא היה אסטרונומי.

כולנו שומעים סיפורים על הגלות, בה מחירי ירקות ופירות יקרים יותר מישראל (לא בכל המדינות כמובן) אך שם המוצר שאתה מקבל בשל ומוכן לאכילה.

2. מנהג הטיפים או התשר - ויכוח עתיק יומין אך בכל זאת, מדוע מנהג הטיפים תקף למלצרים אך פסח על חלק מהמקצועות שבאמת זקוקים לו ונותנים לנו שירות לא פחות קשה מהגשת מפית וצלחת, למשל קופאיות?

לא הגיע הזמן להעלים את המנהג המגוחך הזה של טיפים מהעולם?

עוד דברים יתווספו בהמשך..

מ.ש.ל

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

1. לא יודע למה, אבל אם אתה מחפש פירות וירקות לכמה ימים קרובים, כדאי לך לגשת לירקן הקרוב לביתך ולקנות שם את המוצרים.

2. האמת שזה סוג של בושה לשאול: כמה פעמים כשעשיתי את הקניות לבד, הגיע עובד מהסופר ועזר לי לארוז את המוצרים בשקיות. לא היה לי נעים לשאול אם מגיע לו טיפ. לצערי היום משלמים טיפים לפי התרבות ולא לפי הצורך.

פורסם
לצערי היום משלמים טיפים לפי התרבות ולא לפי הצורך.

"טיפ" הוא בכל אופן עניין תרבותי. אם הוא היה צורך הוא היה חלק מן התשלום עצמו ומהשכר של נותן השירות.

יש תרבויות (בעיקר אסיאתיות) שבהן הקונספט הזה לא מוכר כלל, ואם תשאיר תשר - ירדפו אחריך כדי להחזיר לך את הכסף ששכחת...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

1. חיי מדף (של הסופר)

2. מנהג מגוחח.

אם מישהו ממש עשה מעבר לעבודתו יאתה במעמדך בא לך לתגמל אותו אז סבבה, זה שזה נהיה מובנה כמעת לכל מי שנותן לך שרות שהו חיי על טיפים ולא ממשכורת זה שרש הבעיה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
כי כותרת כמו "חנות סלולר" יותר אינפורמטיבית

מ.ש.ל

צודק, שיניתי אותה ל "חנות סלולר מומלצת" - האמת שזה גם לא מספיק, אבל זה מ 2013... הייתי אז צעיר ובכושר :lol:

אני תוהה למה גברים לא שמים פד בתחתונים בכדי למנוע סימנים של שתן וכול השאר.

רדיוס הסימן מעיד ביחס ישר על הגיל, לפעמים כשאני לא זוכר בן כמה אני זה עוזר. לשאר הסימנים אין נוסחא חד חד ערכית.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הצחקתם אותי.

לפני כמה שנים טובות בילתי עם חברים באחד הפאבים בהרצליה.(גם היום כמובן)

כשרצינו לסגור חשבון המלצרית באה לחבר שלי עם היד מורמת ואומרת " לא כולל טיפ" או מה עם הטיפ"?

מקרה שלא יישכח לעולם...

דרך אגב , אני דווקא די נדיב בטיפים בפאבים, וככל שהבחורה יותר שירותית כך תקבל יותר כסף... זה אשכרה עובד הנחמדות הזאת:-D

פורסם
אני תוהה למה גברים לא שמים פד בתחתונים בכדי למנוע סימנים של שתן וכול השאר.

חלק שמים, אחרת לא היו מייצרים את זה:

6a07ec3eb42c9d5b449d32fa98ebf35e.jpg

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מספר תהיות שרציתי לחלוק אתכם:

1. מדוע בסופר נמכרים

2. מנהג הטיפים או התשר

1. כי יש כאלה שקונים

2. מנהג מגונה ומיותר בכל תחום שהוא.. אבל אתה צודק, אם למלצר ולשליח מגיע, גם לקופאית מגיע.. וגם לי מגיע טיפ על כל שורת קוד שאני כותב..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

יש סופרים בהם אין לך הרבה ברירה, או שלא תקנה או שתקנה ותחכה בבית עד שיבשיל.

זה נראה תמוה כמו לקנות תרנגולת ולחכות שהיא תוליד ביצה

מ.ש.ל

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...