Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 במבצע מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש המכירות אומר שבדגם 2016 נעשתה מתיחת פנים כלומר אחרי שכבר החליפו את המנוע והגיר לאלה של ה208 עשו מתיחה נוספת.

מישהו שמע על זה ??

נהג ותיק

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למייטב הבנתי הגיעו מספר יחידות עם המנוע והגיר החדשים בצורה של לפני מתיחת פנים, אחרי זה בוצעה מתיחת פנים, המנוע והגיר החדשים נשארו.

אולי לזה התכוון איש המכירות. בכל מקרה, לא היו שתי מתיחות פנים.

פורסם
להבנתי, כשהרכב מתיישן נוצרות רעידות.

מתיישן באיזה מובן ? אחרי כמה שנים או קילומטרים זה מתחיל להיות מורגש ? (גם והא ממבחני הדרך לליסנג בזמנו אמר ש 3צילנדרים בגלל שלוחצים חזק בתחילת נסיעה יכול לפגוע בבוכנות לאורך זמן.)

פורסם
להבנתי, כשהרכב מתיישן נוצרות רעידות.

כפי שרועי העיר הרעידות לא נוצרות כתוצאה מהתיישנות המנוע/גיר אלא כתוצאה מבלאי בתושבות התומכות בהם וזאת תופעה שקיימת בכל רכב, גם כזה עם יותר צילינדרים. ואינה ייחודים דווקא לכלי רכב עם חטיבת כח של שלושה צילינדרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק תוספת קטנה - הרעידות לא נוצרות רק בגלל תושבות בלויות.

הרעידות נוצרת גם בגלל שעם הזמן נוצרים הפרשים בין הצילינדרים. באחד מזרק עובד טוב יותר, בשני פחות. בשלישי יש יותר פיח, ברבעי פחות. באחדמיש שסתום דולף טיפה, בשני לא וכו'. וזה גורם ליותר ויברציות ממה שהיה במנוע חדש עם כל הצילינדרים 100% זהים.

במנוע תלת צילינדרי שפחות מאוזן מטבעו, סביר שירגישו את הרעידות האלו יותר.

בכל מקרה, מנוע של 1.2 של 208-2008-308 מצויד במשקולת איזון אשר תפקידה בדיוק לאזן את הרעידות. יחסית למנועים תלת צילינדריים אחרים במכוניות מיני זולות, הוא מאוד חלק ואינו רועד.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על 2008 (אחרי המתיחת פנים) ואין ספק שהרעידות מורגשות היטב בעמידה ברמזור בטורים נמוכים עם מזגן עובד.

זה מרגיש כמו מונית דיזל של פעם.

אולי רכב ההדגמה לא תקין אבל מדובר ברעדות שאי אפשר להגיד שהן זניחות.

הם מאוד מעורפלים בנוגע למתיחת פנים באמצע שנת דגם. לדעתי הדגם עם מנוע 1.2 היה בחו"ל שנתון 2015 ולפה הביאו אותו רק ב2016 לפני שהיצרן עשה לו מתיחת פנים. ככה יצא שיש שני דגמים שונים לאוטו רכב בשנת 2016.

נהג ותיק

פורסם

הם מאוד מעורפלים בנוגע למתיחת פנים באמצע שנת דגם. לדעתי הדגם עם מנוע 1.2 היה בחו"ל שנתון 2015 ולפה הביאו אותו רק ב2016 לפני שהיצרן עשה לו מתיחת פנים. ככה יצא שיש שני דגמים שונים לאוטו רכב בשנת 2016.

לא נדיר שעושים מתיחת פנים באמצע השנה.

פשוט תפריד בין מתיחת פנים לשינוי מנוע.

הם לא באו ביחד, המנוע החדש היה זמין (ככל הנראה) עוד לפני מתיחת פנים.

פורסם

קראתי ביקורות בחו"ל על דגם 1.2/110 משנת 2015 לכן נראה לי שהיבואן פשוט לא הביא את הדגם עם המנוע הזה

בשנת 2015 ורק השנה החליט להביא אותו ואז באמצע השנה עשו מתיחת פנים.

נהג ותיק

פורסם

kalda01 - מבצע המכירות של היבואן הסתיים.

קיבלת תשובות נכונות לכל שאלותיך לגבי השינוי במנוע ומתיחת הפנים.

בוצע על ידך נסיעת מבחן בפיג'ו 2008 וציינת שהרגשת רעידות בעמידה ברמזור,

באם הרכב מתאים לדרישותיך אתה מוזמן לרכוש ולהנות ממנו.

כפי שציינת הרכב היגיע לישראל בשנת 2016 בשתי תצורות (לפני/אחרי מתיחת פנים).

האם ניתן לעזור ולעדכן אותך בפרטים נוספים או שהנושא מוצא עד תום.

פורסם

נכון, מבצע המכירות של היבואן הסתיים לגבי הדגם אחרי המתיחת פנים.

לגבי הרעידות אני מנסה לברר האם זו היתה בעייה ברכב ההדגמה או שככה זה צריך להיות בדגם הזה.

נהג ותיק

פורסם (נערך)

אני נוהג ב308 1.2,אמנם עם קצת יותר סוסים,אבל בדיוק אותו המנוע,הרכב כבר עם 130K ואין שום רעידות והרכב סוחב מעולה,כנ"ל ב208 אוטומטית שיצא לי לנהוג,אין רעידות בכלל ולכן נראה לי שזאת תקלה,מתאים מאד ללובינסקי לתת ללקוחות פוטנציאליים לנהוג ברכב עם תקלה..השירות

שם נשאר גרוע כשהיה,חשבתי שלפחות בשיווק יש שיפור.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

האמת שעשיתי נסיעת מבחן ב208 לאחרונה ולא היו רעידות בכלל. אני רוצה לקוות שמדובר בתקלה ברכב ההדגמה כי הרכב מוצא חן בעיניי.

נהג ותיק

פורסם

אני לא מכיר רעידות חריגות בדגם הזה, וגם במקומות אחרים שהוא מותקן (208 ו-308 שהוזכרו קודם) זהו מנוע מרשים. עם כל זה שתיקח בחשבון שמצופה ממנוע 3 צילינדרים להציע רעידה קלה במיוחד בעמידה, לעומת 4 צילינדרים. מציע לך לדבר עם הסוכן שמטפל בך ולבדוק מולו אם אפשר לעשות נסיעה ברכב אחר.

פורסם

מסתבר שניתן עדיין לרכוש יותר בזול את ה2008 לפני מתיחת הפנים אבל עם מנוע 1.2/110.

הסוכן טוען שכל ההבדל זה בעיצוב הגריל ובמערכת אחיזת כביש לשלג ובוץ.

האם באמת אלו כל ההבדלים ?

נהג ותיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...