Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 301 שינויים שהדגם עבר בשנת 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

שלום.

אז הזמנתי פיג'ו 301 שבמבצע המוכר דגם 1.2 גיר רובוטי puretech.

הבנתי שהדגם הוא החדש, של שנת 2016 אחרי השינויים, לא הצלחתי למצוא מה הבדיוק השתנה מהדגם הקודם שהחל בשנת 2014, והאם זה טוב או רע?!

ואשמח לשמוע חוות דעת של בעלים לאותו רכב, גם אם זה קוטל את התדמית שלו, לפחות לדעת מה מצפה לי :)

פורסם

לא יודע לגבי המראה שלו, אך המנוע של הדגם עבר חיזוק קטן. במקום 75 כ"ס יש לו 82 כ"ס ומומנט גבוה יותר.

שיפר מעט את ביצועיו וצריכת הדלק.

הרכב עבר הורדה במשקל העצמי , כניראה שינוי במבנה הרכב.

בנוסף הדגם אובזר בבקרת שיוט מערכת לבדיקת לחץ אוויר בצמיגים ומערכת עצור וסע

בשעה טובה ומוצלחת

פורסם

למיטב ידיעתי המנוע עבר שדרוג לגרסה העדכנית של 82 סוס שמשרתת גם את ה-208, לא יודע על עוד שינויים.

קנית את הרכב מיבואן או מליסינג 0 ק"מ בסביבות 70K?

פורסם

לדעתי גם הגיר אמור היה להשתנות לגיר אוטומטי פלנטרי של אייסין במקום הרובוטי. Tתה כתבת בפירוש שזה רובוטי אז אני מניח שאתה יודע מה רכשת. שווה בדיקה....

פורסם

הדגם החדש עם גיר פלנטרי - לא במבצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הרובוטי מגיע רק עם מנוע ה1.2, איך אפשר לדעת בעת קבלת הרכב שמדובר בדגם עם המנוע החדש של ה82 כ"ס ולא 72?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני אבדוק, חשבתי שזה רק לאופנועים.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מציע לכל מי שחושב לקנות רכב דרך CARCOST בטרייד אין, לא לחשוב פעמיים, זה כמובן כולל שקרים.

בהתחלה אומרים לך שעושים טרייד אין.

בעת התשלום וסגירת עסקה, אומרים לך שהם יכולים לתת בסביבות 30 אחוז ממחיר הרכב.

ואחרי זה, פשוט מודיעים שהעסקה היא ללא אפשרות לטרייד אין.

ובזה יש לי רכב חדש, אך אני עדיין תקוע עם הרכב הישן שלי.

וחשוב לציין שכל זה קרה עוד לפני שראו את הרכב בכלל.

בסוף הציעו לי להשאיר את הרכב אצלהם וימכרו בסביבות ה42 אחוז ממחירו, נשמע לי כמו בדיחה עלובה, אני לא יודע אם אוכל לעשות זאת, לא יודע אם אוכל לסמוך על חברה מלאה בשקרים כזו.

בקיצור, כבר שילמתי מקדמה, אני נושא מתוסכל, אך זו כנראה תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלי איתם, פשוט בושה.

פורסם

מקדמה אפשר לבטל. למעשה כל עוד הרכב לא נרשם על שמך סביר להניח שתוכל לבטל עם קנס קטן. אני פעמיים ביטלתי קנייה אחרי תשלום מקדמה. אין בזה שום פסול .

Guest ספורטמוטורי
פורסם (נערך)

הבעיה שחברת הליסינג עצמה לא כל כך אשמה בזה, אפילו הם מנסים לעזור, למרות שההצעה שלהם של ה30% ממחיר הרכב די הרתיחה אותי, אך CAR COST הם אילו ששיקרו מלכתחילה.

אני כרגע בשלב שלא יכול לבטל, הבעיה שאין עם מי לדבר בCARCOST, הם כמובן צריכים לחזור אלי, אך זה לא קורה מן הסתם, לצערנו זה די אופייני לרוב ספקי שירות בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ספורטמוטורי
  • תוכן חדש...