Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2004 1.4 סטלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

רציתי את חוות דעתכם בנוגע לסיאט איביזה 2004 1.4 דגם סטלה,

מעוניין לקנות אחת יש לי כבר הצעה עם 136 אלף קילומטר אוטומטית יד 4 אחרי טיפול טיימינג ב130 אלף ב11 אלף שקל

מה שאני צריך זה שהרכב יהיה דיי חסכוני (1/13)

שיהיה דיי זריז אני יודע שיש לה 75 כ"ס אבל רציתי לדעת כמה מהירה היא יכולה להיות ושהטיפולים לא יהיו יקרים

אם האוטו עונה על הדרישות האלה אני יותר מאשמח לקנות אותו

נ.ב יש לרכב קילופי צבע בפגוז' הקידמי וצריך פחחות וצבע כמה יעלה לי ?

מה אומרים ?

עריכה אחרונה על ידי naty8520
אי מסירת פרטי המשך
פורסם

רכב די איטי, לאמי הייתה פולו עם אותה יחידת הנעה כרכב ראשון, צריך הרבה גז. ירושלים צריך גם מצערת מלאה כדי לעלות בקצב סביר. לא הרכב למי שרוצה להיות ראשון ברמזור, לנהגים רגועים סבבה.

תבדוק שחלונות החשמל עולים/יורדים חלק ואחיד ולא נתקעים באמתע הדרך או משהו ואת מערכת ה-ABS (בעייה מוכרת ברכבי VAG, תיקון יכול לעלות מעל אלפייה בחלונות וכמה אלפים במקרה של ה-ABS), תבדוק שאין נורות מיותרות בלוח המחוונים שעלולות להעיד (בין היתר) על מחשב ניהול מנוע שעבר אירוע מימי (הוא רגיש לרטיבות), שאטם הראש לא נוזל, שהתיבה האוטומטית לא מזייפת (לא מעלה הילוכים מוקדם מידי ולא מסרבת להוריד הילוך, במגבלות האםשר והרצוי).

1/13 תקבל בבין עירוני, בנהיגה משולבת הצריכה תהייה גבוהה יותר.

פורסם
רכב די איטי, לאמי הייתה פולו עם אותה יחידת הנעה כרכב ראשון, צריך הרבה גז. ירושלים צריך גם מצערת מלאה כדי לעלות בקצב סביר. לא הרכב למי שרוצה להיות ראשון ברמזור, לנהגים רגועים סבבה.

תבדוק שחלונות החשמל עולים/יורדים חלק ואחיד ולא נתקעים באמתע הדרך או משהו ואת מערכת ה-ABS (בעייה מוכרת ברכבי VAG, תיקון יכול לעלות מעל אלפייה בחלונות וכמה אלפים במקרה של ה-ABS), תבדוק שאין נורות מיותרות בלוח המחוונים שעלולות להעיד (בין היתר) על מחשב ניהול מנוע שעבר אירוע מימי (הוא רגיש לרטיבות), שאטם הראש לא נוזל, שהתיבה האוטומטית לא מזייפת (לא מעלה הילוכים מוקדם מידי ולא מסרבת להוריד הילוך, במגבלות האםשר והרצוי).

1/13 תקבל בבין עירוני, בנהיגה משולבת הצריכה תהייה גבוהה יותר.

ואם נדבר על איביזה 2004 דגם ספורט עם מנוע 1.4 ו100כ"ס גם לו עלולות להיות אותם בעיות ועלי לבצע את כל הבדיקות הנדרשות הנ"ל?

פורסם

אני חושב שאין כאלו אוטומטיות ורק ידניות, אבל לא סגור.

הביצועים כבר טובים יחסית (ולכך רק תורמת התיבה הידנית), תבדוק שהוחלף טיימינג כל 60 אלף קמ (במנועי ה-16 שסתומים לא מכיר בעייה כרונית של נזילות מאטם הראש).

פורסם

כן התכוונתי לידנית האמת שאני ממש רוצה אותה פשוט המחיר הנ"ל קצת גרם לי לפזול לדגם אחר

העלויות של טיפולים חלפים וכו' יקרים יחסית או שדיי סבירים ? רכב ראשון שלי ככה שאין לי מושג

ואני רואה שאתה מבין עניין אס אני אשאל עוד שאלה

מה עדיף יונדאי גטס עם מנוע 1.6 או איביזה דגם ספורט ?

פורסם

החלפים לא זולים, אבל לא ברמה של רכבי יוקרה, סביר. הגטס יותר זולה לאחזקה, אבל מצד שני אוטומטית בעוד שהסיאט ידנית.

מה עדיף מאיזו בחינה? ביצועים? בטיחות? אמינות? נוחות נסיעה? מרווח?

פורסם
החלפים לא זולים, אבל לא ברמה של רכבי יוקרה, סביר. הגטס יותר זולה לאחזקה, אבל מצד שני אוטומטית בעוד שהסיאט ידנית.

מה עדיף מאיזו בחינה? ביצועים? בטיחות? אמינות? נוחות נסיעה? מרווח?

עדיפות לביצועים אמינות ובטיחות ועל הדרך תצרוכת דלק שלא תהרוג אותי (1/12-13)

• תוכן חדש...