Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מוצגות בגיליון התעבורתי כל העבירות ואין התיישנות ? (לצורך העניין הורשעתי בנהיגה תוך חציית קו הפרדה רצוף לפני כ-8 שנים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למיטב ידיעתי - כל העבירות מוצגות בגליון הרשעות תעבורתי, גם אם אלו עבירות שחל עליהן התיישנות.

עבירות שחלה עליהן התיישנות, לא נלקחות בחשבון ע"י משרד הרישוי בעת חישוב הניקוד התעבורתי (חישוב מספר הנקודות שצברת).

פורסם

אין "התיישנות" על עבירות.

מבחינת נקודות (משרד הרישוי) יש להן תוקף המוגדר בחוק.

מבחינת המידע המוצג לשופט בבואו לגזור דין, כולן רשומות

פורסם

אני מתכוון לכך,שאני מחפש עבודה כנהג ואולם יש לי שתי עבירות עבר תעבורתי משנים 2002/2004 - ברירות קנס,דוח חניה אחד וב 2008 עקיפה על פס הפרדה רצוף.

האם הכל רשום גם אם עכשיו גליון הנקודות הרשמי במשרד הרישוי הוא 0 ?

פורסם

התשובה חיובית

אצלי בספר יש עבירות מלפני 50 שנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון שעבירות תעבורה הן בדין הפלילי אבל לא נראה לי שהן מופיעות במרשם הפלילי (תעודת יושר)

לעניות דעתי גליון ההרשעות שלך אינו מכביד ואינו מראה על מסוכנת.

בהצלחה!

פורסם
נכון שעבירות תעבורה הן בדין הפלילי אבל לא נראה לי שהן מופיעות במרשם הפלילי (תעודת יושר)

לעניות דעתי גליון ההרשעות שלך אינו מכביד ואינו מראה על מסוכנת.

בהצלחה!

הבעיה היא שהחברה הקולטת מבקשת גיליון נקי וזה לא המצב... לא יודע מה הם יחליטו ...

• תוכן חדש...