Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייקרות ביטוח צד ג' ללא סיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בן 23, מבוטח כבר 4 שנים באותה חברת ביטוח.

ביטוח צד ג' בשנה האחרונה עלה 780 ש"ח ולפני שנתיים בערך 840 ש"ח.

היום הסוכנת ביטוח התקשרה אליי ואמרה שהמחיר התייקר ל 980 ש"ח. (לא היו לי תאונות טפו טפו טפו).

האם חלה עלייה במחירי הביטוח מצד כלל?

אגב הביטוח חובה לא השתנה בכלל. זכור לי שהייתה הוזלה במחירי ביטוח החובה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הוזלת ביטוח החובה נמוגה בעשן.

ביטוח צד ג' אמור לפצות את מי שתפגע בו חס וחלילה במקרה של תאונה, מכיון שכך נלקחים בחשבון שווי הרכבים האחרים על הכביש. בנוסף יש השפעה גם שיעור השתתפות עצמית, יכול להיות שהשנה הסוכנת שלך עובדת עם מבטח אחר, תשאל אותה מה השתנה ותבקש לקבל הצעות של מספר חברות ביטוח.

פורסם

גם לי התייקר המקיף אבל בקטן. משרד האוצר פועל בצורה רצינית להוריד את מחירי ביטוח החובה והשמועה אומרת שחברות הביטוח מנסות למזער את ההפסד מביטוחי חובה ע"י העלאת מחירי המקיף וצד שלישי ולכן לא הופתעתי מהעליה אצלי. כנראה הן לא מרוויחות מספיק.אם אצלי הייתה לא הייתה העלאה רצינית לא הייתי ממהר לשלם את מה שהציעו לך אלא מחפש אלטרנטיבות.

פורסם

מציע לא להסתמך רק על סוכנות הביטוח אלא לעשות סקר שוק (אפשר להיעזר ב-WOBI כדי לראות הערכה למחיר + השוואה בין מה שכל חברה מציעה)

• תוכן חדש...