Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 107 עם גיר הרובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאסטה יש גיר רובוטי מ2013.

נוחה יותר מהפיגו ובטיחותית יותר אך האוטומטית לא מתקרבת לחיסכון של ה107.

הספארק הידנית עם מנוע 1.2 תהיה זריזה יותר ובטיחותית יותר,היא גם קטנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאסטה אוטומטית נהייתה רובוטית בתחילת-אמצע 2013, יחידת ההנעה עם מנוע 1.2 וגיר ידני הייתה לפני ואחרי מתיחת הפנים.

אם שקלת איביזה ידנית תבדוק גם פאביה ידנית, זה די אוטו רכב, ותבדוק שאין נזילות מאטם הראש.

מה ספארק בשנתונים הללו הייתי נמנע בגלל הדבר הזה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599771-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-2010-212-%D7%93%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%9E%D7%93-%D7%A0%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%AA (אמ;לק- דוושת קלאץ נשברת בשנתונים 10-12).

סקודה סיטיגו- להערכתי אתה יכול למצוא בסביבות 2013-2014, אחלה רכב, אבל במקומך הייתי מחפש סיאט מיי- אותה גברת בשינוי אדרת, ועם מנוע 75 סוס לעומת 60 לרוב בסיטיגו, רק שים לב שבמשלוחים הראשונים מושב הנהג לא מתכוונן לגובה.

פורסם

אני מחפש שהרכב יעשה 1-13 בערך, מבחינתי רכב כזה זה מספיק חסכוני. אם יעשה 1-15 אני בכלל אהיה בשקט ואהיה מרוצה עד השמיים (לפחות מהיבט צריכת הדלק) לגבי הרובוטי בפיאסטה,איך הוא? זה מצמד אחד כמו בפג׳ו או שני מצמדים? יצא לי לנסוע בפג׳ו (לא זוכר איזה דגם) גם גיר DSG,באיביזה,ובפביה ספייסבק שבכולן היה DSG ולא הרגשתי בכלל את הגיר,היה תענוג. גם בפיאסטה הגיר ככה? מקסימום אני אקח שנתון של 2011-12 אמור להיות בסדר לא? (שוב מבחינתי צריכת דלק 1-13 זה מספיק,1-15 אני בכלל מרוצה) עקרונית אני פחות בעד רכב ידני אני פשוט ממש אוהב את האיביזה (כנראה שככה זה בגיל 22) אבל אבדוק גם את הסקודה (למרות שכרגע אני יותר בכיוון הוויתור על ידני) סיאט מיי-לא חשבתי על זה. אבדוק. ניתן למצוא אותה אצל החברות הגדולות?

פורסם

ה107 נוסעת מצויין בכביש 6 כולל נסיעות ארוכות לב"ש. אני מדבר על הידנית אבל לדעתי גם הרובוטית תהיה בסדר.

מכל הקטנות היא משמעותית הכי חסכונית. לדעתי היא גם מתנהגת הכי טוב בסיבובים בהשוואה לשאר הקטנטנטות(אל תצפה לב.מ.וו. אני מדבר רק על יציבות ורמת התיקשור ).

בעליות זה כבר סיפור אחר והמנוע הקטן לא כיפי ולא מאפשר עקיפות בלי תכנון מראש.

מרווחת מאד ב2 המושבים הקידמיים ביחס לגודל. המושבים נוקשים אבל נוחים-דווקא בנסיעות ארוכות. 2 המושבים האחוריים צפופים. הבגאז' הוא יותר סלסלה מאשר בגאז'.

אם אתה מחפש צריכת דלק אין לה מתחרות. היא גם אמינה ולדעתי כיפית.

אם אתה לא מחפש חיסכון בדלק אלא פינוקים ו"סלון של מכונית גדולה" לך על הקוריאניות.

החבילה הכי מאוזנת במשומשות יכולה להיות דווקא הפנדה. אני אישית לא הסתדרתי איתה בגלל כסא גבוה מדי, אבל אם אתה לא גבוה במיוחד זו לא בעיה אמיתית.

פורסם

היא ממש לא משמעותית חיסכונית יותר במידה ומדובר על גיר ידני.

הפנדה גם חיסכונית לא פחות,אלטו גם כן.

התנהגות כביש אכן יחסית למיני טובה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...