Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אתה שומע סטסטר, גם כאשר הרכב לא מניע ?

יש ברכב קודן?

ניסית לפנות לחשמלאי רכב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כן תמיד יש סטרטר..

לא...

לא..

יש לציין שהבעיה התחילה לא מזמן והרכב לא שלי ועכשיו בעל הרכב אמר שזה קרה לו כמה פעמים שלפעמים הבעיה שהרכב לא מניע קורה ולפעמים לא..

עריכה אחרונה על ידי androider
פורסם

הבעיה בהתנעה קרה בבוקר או התנעה חמה (לאחר שהרכב עמד ואז לא מצליחים להניע נניח אחרי 15-20 דקות) ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזו שנה הרכב?

יש משבת התנעה מקורי?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
בן כמה המצבר ? תאריך ייצור שלו אמור להיות רשום עליו.

נקנה חדש של שנ"פ לפני כחצי שנה

פורסם (נערך)
איזו שנה הרכב?

יש משבת התנעה מקורי?

אלעד

שנת 98..

משבת התנעה (אמבולייזר) נראה לי שמקורי והוא מנוטרל אבל אם הבעיה הייתה באה משם אז הרכב היה אמור לא להתניע גם שהוא חם לא??

פורסם

משבת התנעה= הכוונה בד"כ לאימובילייזר מקורי או לא המותקן ברכב ובעצם מונע מאדם לא מורשה,להתניע את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
משבת התנעה= הכוונה בד"כ לאימובילייזר מקורי או לא המותקן ברכב ובעצם מונע מאדם לא מורשה,להתניע את הרכב.

כן,בדיוק בדקתי באינטרנט וערכתי..

פורסם
שנת 98..

משבת התנעה (אמבולייזר) נראה לי שמקורי והוא מנוטרל אבל אם הבעיה הייתה באה משם אז הרכב היה אמור לא להתניע גם שהוא חם לא??

?????

פורסם

האם יש סימנים לכך שפעם היה קודן ברכב? (לוח מקשים שאינו פעיל/חורים או שאריות דבק במקומות אסטרטגיים)

אם ביטלו קודן על ידי ליפוף חוטים ללא הלחמה עלולים להתקל בבעיות הנעה אקראיות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
נסה לתת חצאי סוויץ3 פעמים עם המתנה של 3 שניות בין סוויץ לסוויץ ואז תניע תראה אם מניע ישר.

בסופו של דבר הרכב מניע אבל לפעמיים זה סיוט השאלה ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה לצמיתות?

• תוכן חדש...