Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנימה זו, סוף שבוע נפלא לכולם! שלכל הרווקים פה יהיה סופ"ש מלא דייטים, נתראה לאסיפת העצות והסיפורים השבועית ביום ראשון בבוקר.

איזה דייטים? הסופ"ש שלי הולך להיות מלא בגריז, קפה שחור, אבק בלמים והרבה גברים מזיעים בחליפות עור.

מזכיר לי את זה:

rmRCd9a.png

לא שציפיתי שהאופנוע ישיג לי דייט, אבל בינתיים אני מכיר בעזרתו יותר מידי גברים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה דייטים? הסופ"ש שלי הולך להיות מלא בגריז, קפה שחור, אבק בלמים והרבה גברים מזיעים בחליפות עור.

אורגיית BDSM במחלקת חימוש?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, יש סרטים מצחיקים וכייפיים , אבל אנחנו יודעים שזה סרט, ראה את הסרט שושנת קהיר הסגולה

התפרסם אתמול מחקר בדיוק על נושא דומה - ידידות בין גבר לאישה.

והתברר כי אין דבר כזה, תמיד אחד מהצדדים בשקט , האמין ורצה כי מערכת הידידות

תהפוך לקשר רומנטי, לכן חבל להיקשר ולחיות באשליות.

טוב שהכרתה את הבחורה הזו - כעת יש לך אמת מידה איך אתה אמור לחוות הכרות עם בחורה.

וכאשר תכיר בחורה אשר תעשה לך קצת פרפרים כאלה ותהיה מתוקה, זה הכיוון הנכון.

אייל.

אני יכול להעיד על זה שיש לי ידידות בקטע אפלטוני לגמרי.

סתם דוגמא- השבוע ידידה שלי הזמינה אותי אליה לראות סרט, הגעתי לשם, ראינו שני סרטים, הלכנו לישון (כן, רק לישון, בלי שום דבר מעבר), בבוקר שתיתי קפה ונסעתי הביתה.

וכן, אני בטוח שהיא לא רוצה אותי בסתר או משהו כזה.

וזה לא מקרה יחיד, היו עוד הרבה ואפילו מתקופת התיכון.

פשוט רוב הגברים לא יכולים לשלוט בעצמם כשהם ליד מישהי, במיוחד בסיטואציות כאלו.

They are trying to ban me...

פורסם

יש לי חברות אפלטונית מצויינת עם כמה נשים, יכולים לישון באותה המיטה, אפילו להיות ערומים ביחד אבל בלי כלום בינינו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

איזה שרשור הזוי. פעם מדברים על זונות, פעם על ידידות אפלטונית. עוד 10 ימים ידונו בשאלה האם אנו לבד ביקום והאם יש חיים על מאדים.

פורסם
אורגיית BDSM במחלקת חימוש?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

בערך.

DSC0013.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא יודע.יש לי המון חברים עם לב זהב ,מרוויחים לא רע ו..עדיין רווקים.נכון ,לא בראד פיט ,אבל עדיין.לדעתי רוב הישראליות חושבות שהשמש זורחת להן מהמנוש ולכן היחס .מי שמפסיד אלו רק הן.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
איזה שרשור הזוי. פעם מדברים על זונות, פעם על ידידות אפלטונית. עוד 10 ימים ידונו בשאלה האם אנו לבד ביקום והאם יש חיים על מאדים.

אם תדפדף כמה דפים אחורה תגלה שבנצי כבר קיבל עשרים ושלושה מאצ'ים בטינדר ממאדים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי חברות אפלטונית מצויינת עם כמה נשים, יכולים לישון באותה המיטה, אפילו להיות ערומים ביחד אבל בלי כלום בינינו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

להיות ערומים בלי סקס?

בא לי להקיא.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

חבר, אתה קורא הארץ?

גם מסתובב עם קרוקס ברחוב ומשקפי שמש שכל עדשה צלחת לווין?

ככה משיגים בחורות מסוג מסויים מאוד

אני הגעתי למסקנה שאתרי הכרויות זה נטו מראה ורצוי כמה שיותר מהשבלונה של זיפים ותמונות בלי חולצה.

למרות שכולן כותבות שזה פוסל אוטומטי, עובדתית שני חברים עם פרופילים כאלה כל יומיים בדייט ושניים שטיפה מלאים ובלי תמונות ערום עם 4 מאצ'ים שאחד מהם זה כנראה חתול ששיחק עם הטלפון או משהו כזה

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...