Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2007 אוטו' או המלצה אחרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שרכב עבר באדום והשבית לי את האיביזה מחפש רכב חדש שיהיה צעיר ועד 25 אלף, ראיתי שהגולף אפשר למצוא אחת 2006-7 בתקציב השאלה איך הרכב לא מצאתי תשובה יד משמעית.. בנוסף פתוח להצעות אחרות אוטומט בלבד שיהיה צעיר ולא זקן ואמינות

פורסם (נערך)

אוטומט, צעיר, אמינות, חזק, נוח, די חסכוני ומספיק מאובזר- פיאט בראבו רובוטית.

עוד אופציה די אמינה אבל מעט עגלתית- פוקוס 1.6, עדיף אחרי מתחת הפנים (יש בקרת יציבות), ובה תשים לב לרעשי מנוע חריגים- אולי בעייה במערכת ההזרקה; משאבת מים תקינה- קרו מקרים שהיא והגלגלת שלה התקלקלו וזה יצר התחממות; תבדוק שההגה לא כבד

וקשה לתפעול, דבר שיעיד על מפלס נוזל הגה כוח נמוך/דולף-

https://www.youtube.com/watch?v=XyOy35qSJWM.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

הבראבו חורגת מהתקציב והאמת שגם משום מה לא קורצת לי, ממש לא אוהב את המראה של הפוקוס... בכל זאת עוד הצעות ותגובה לגבי אמינות הגולף?

פורסם

גולף אוטו צעיר? מדובר בבחירת הפנסיונרים בגרמניה כבר שלושים שנה ברציפות...

חבל שאתה פוסל את הפיאט מראש. - בראבו 2009 בתקציב (ולא, אני לא מוכר עדיין) ותהיה עדיפה במובנים רבים.

בתקציב שלך ועם דרישה לאוטומט + אמין + אופי "צעיר" אין הרבה אופציות.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

• תוכן חדש...