Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מוכר באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי מוצר אלקטורני באמצע אפריל שהגיע לאחר חודש, בפועל היה בשימוש שבוע אצלינו. עלות המוצר 40$.

לאחר שבוע הוא התחיל לעשות בעיות אז פנית למוכר כאשר בחרתי בתיאור הפניה "the item is not as described".

המוכר בהתחלה היה נחמד וניסה לעזור ואף ביקש תמונות של המוצר והמצב שבוא הוא לא עובד.

לאחר התכתבות של שבועיים הוא כתב לי במפורש שהמוצר עובר אצלם QC לפני שליחה והיות שהמוצר ישן יותר משלושה חודשים הוא כבר לא באחריות ושאני אתקן אותו בעמי.

ניסיתי לעשות אסקלציה לאביי דרך resolution center והמוצר בכלל לא מופיע ברשימה.

השאלה שלי מה אני עושה במצב הזה ואיך אני כן פונה לאיביי שיבחנו את הכייס שלי?

תודה.

פורסם
R&B, חזור לדף הליסט באייבי ובדוק שם אם יש אחריות למוצר בכלל.

ומה מדיניות ההחזרות של מוצרים עפ"י הליסט.

יתכן שהמוצר נמכר "As is" ואז לא ניתן להחליפו.

נסה לפנות לשירות הלקוחות של eBay. מהניסיון שלי הם עונים תוך 24 שעות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
R&B, חזור לדף הליסט באייבי ובדוק שם אם יש אחריות למוצר בכלל.

ומה מדיניות ההחזרות של מוצרים עפ"י הליסט.

לא כתוב כלום על אחריות, המוכר אמר לי בהודעות שהאחריות היא לשלושה חודשים. ניסיתי להסביר לו שהתחלנו להשתמש במוצר לפני שבועיים, כאשר אחרי שבוע כבר פניתי אליו.

אפשר בבקשה קישור לשירות לקוחות של איביי?

פורסם

עדכון:

לא מצאתי איפה ליצור קשר באיביי ופתחתי קייס בפייפל.

אחרי שבוע שיחות במסרים עם המוכר שמירב התוכן הסתכם בכמה הם מצטערים.

עשיתי אסקלציה לפייפל לבדוק את הכייס.

מאז אני מקבל כל יום למייל הפרטי אימייל מהמוכר שמציע לי החזר של כמה דולרים בודדים.

השאלה שלי אם זה מקובל שמוכר ישלח מיילים באופן פרטי ולא דרך מערכת מסרים של פייפל?

לענות לו על המיילים האלו או לחכות להחלטה של פייפל?

פורסם

דבר איתו רק דרך הודעות באי ביי, כך זה ניתן לסקירה ע"י אנשי הפייפאל ויסייע לקבלת החלטות. בעקרון פיי פאל נותנים לו תקופה של 3-4 ימים להגיב ואם התגובה לא מקובלת עלייך ,הם מחליטים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תיאבק איתו, היה לי לפני 3 שנים בערך סיפור עם מוכר ששלח לי עדשה תקולה וכל פעם נתן לי סכומים מגוחכים, בסוף הוא החזיר את כל הכסף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...