Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה לא נהג חדש אז נחסכו לך צרות רבות, כמו נהיגה מונעת תיאוריה וכו', אלא עם יש לך כבר עבירות רבות באמתחתך.

לפי מה שכתבת בהודעה הראשונה זו העבירה הראשונה ( העבירה הראשונה שנתפסת :evil: )

למרות כל מה שכתבתי

לך לצלם את התיק תעלה לכאן ונראה היכן אתה עומד..

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא נהג חדש אז נחסכו לך צרות רבות, כמו נהיגה מונעת תיאוריה וכו', אלא עם יש לך כבר עבירות רבות באמתחתך.

לפי מה שכתבת בהודעה הראשונה זו העבירה הראשונה ( העבירה הראשונה שנתפסת :evil: )

למרות כל מה שכתבתי

לך לצלם את התיק תעלה לכאן ונראה היכן אתה עומד..

אכן העבירה הראשונה.. מצאתי אדם שניים שפירסמו באינטרנט שעשו עבירות זהות ובמצב כמעט זהה(נהגים צעירים גם כן) ולא קיבלו שלילה נוספת(בבית משפט, ללא עורך דין). בכל מקרה יום שני אצלם את התיק.

פורסם

קשר עין רצוף. היה איתו 3 נוסעים. (לא ברור). הופחתו 5 קמ"ש. יש תאורת רחוב. אני הפעלתי מחוץ לניידת בלי כחולים. היה רוכב בנתיב שמאל. תאורת רחוב תקינה. נבדק (משהו).

תגובה : 1. מצטער לא שמתי לב. 2. אולי לא נכון.

אז אני "רק" חצי צדיק :lol:

פורסם

בקנטים

ככל שאני מבין את הכתב / הכתוב, הוא מציין שנסעת בנתיב השמאלי כאשר אתה בודד פעמיים. פעם בשורה השניה , פעם בשורה השלישית לפני הסוף.

מציין שהשטח מואר אולי במקום תקינה כפי שכתב גויה אז אולי תקנית ואל זה מתחברת המילה אחריה נבדק. שלא ברור כיצד הוא בדק זאת.

אח"כ במילוי הטופס הוא מסמן V באופן חופשי.

לפי הדו"ח לא היה עימו מישהו נוסף כאתת.

האם אתה זוכר אם נסעת בשמאלי או בימני? לדבריך מישהו אחר היה בשמאלי.

הממל"ז שהופעל נגדך הוא יחסית חדש. בסוף הטופס יש מקום שבו הוא היה צריך לציין מתי הוא קיבל את ההסמכה להפעלתו. לא מילא זאת. אולי לא הוסמך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין לי מושג אם הוסמך או לא,יש דרך לברר?

בכל מקרה מבאס, אני כבר נוטה להאמין למה שהוא כותב וזהו בעיקר כי לדעתי אני פשוט לא זוכר טוב את האירוע. רשם שהיה רוכב לפני לא?(או שזה בודד באמת..)

מה אני עושה מכאן?

פורסם

אתה פונה לתביעה במכתב רשום ומבקש כי יעבירו לך את החומר הזה.

"נוהל הפעלת ממל"ז מסוג 20-20 UltraLyte" , " נוהל בטיחות בהפעלת ממל"ז מסוג 20-20 UltraLyte"

המטרה ערעור בטחונה של התביעה, כי אולי הולך להיות להם פה מאבק משפטי, דבר שיקל אולי להשגת עיסקת טיעון.:-D

יש כשלים נוספים בעבודת השוטר.

לא רק שלא ציין את מועד הסמכתו ( אולי יתקנו זאת בהמשך בעת מתן עדותו בה יציג את תעודת ההסמכה ) כעת אתה לא מעורר עיניין זה.

בסיום המשמרת היה צריך לציין כי ביצע שתי בדיקות , אכן סימן זאת ב V אבל לא רשם מה היו תוצאות הבדיקה " תקין" כמו שעשה בבדיקה לפני המשמרת.

הבדיקה השלישית בדיקת תיאום היה צריך לסמן גם בתחילת המשמרת כי היה תקין וגם בסיום המשמרת כי היה תקין.

אלה משמיטים את הקרקע על תקינות המכשיר בעת שבדק אותך , ומחייבים את הזיכוי שלך.

את הנקודות הללו אי אפשר לתקן רטרואקטיבי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנוסח המלא

קשר עין רצוף. היה איתו שלושה

נוסעים. נסע בודד בנתיב

שמאלי. ראה מהירות וטווח גילוי.

הופחתו 5 קמ"ש. יש

תאורת רחוב אני הפעלתי

מחוץ לניידת בלי כחולים

היה בודד בנתיב שמאל.

תאורת רחוב תקינה ( אולי תקנית )

נבדק(ה).

שוטר מאוד לא מרוכז , חוזר פעמיים על הנושא של רכב בודד ועל נושא התאורה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוקיי, אז בגדול עכשיו אני רק רושם להם מכתב בנוגע למתי הממלז קיבל הסמכה לשימוש? בנוגע לבדיקות וסימון ה וי ללא רשימת ה"תקין", אין מה לשלוח ולבקש אישור לזה נכון?

את המכתב אני שולח למשטרת נצרת?

פורסם
אתה פונה לתביעה במכתב רשום ומבקש כי יעבירו לך את החומר הזה.

"נוהל הפעלת ממל"ז מסוג 20-20 UltraLyte" , " נוהל בטיחות בהפעלת ממל"ז מסוג 20-20 UltraLyte"

יותר ברור מזה.

בסה"כ מבקש את שני המסמכים האלה.

ותעשה את זה כמו שכתבתי לך 2-3 שבועות לפני מועד הדיון ב 17.1.17

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא חושב שיש שוטר שזוכר מתי עבר הסמכה, זה סתם סעיף תקוע שם, בדיוק כמו שהמספר האישי שלו לא כתוב למטה וזה שהסדר מילוי לא נכון.

ט.ל.ח

פורסם
יותר ברור מזה.

בסה"כ מבקש את שני המסמכים האלה.

ותעשה את זה כמו שכתבתי לך 2-3 שבועות לפני מועד הדיון ב 17.1.17

מצטער על ההבנה האיטית, אני פשוט צעיר, בצבא וחסר ניסיון בנושא ולכן לוקח לי קצת זמן להבין.

אחרי שאני מקבל את המסמכים, אני צריך לבדוק אם אכן הוסמך? כי יכול להיות שהמכייל לא הוסמך? בנוסף, כשאגיע למועד הדיון לפני הדיון יגיע נציג מהתביעה לסגירת עסקת טיעון- שם, על מה אתה מציע לי להתפשר ולסגור עסקת טיעון ועל מה לא? האם ממש יש שיח, או שזו הצעה - כן לא ומשם ממשיכים. במידה ואני לא מסכים, אני יכול פשוט להישפט באותו יום(ולא לבקש דיון נוסף, להתכחש והכל?), להגיד שלא האמנתי שהגעתי למהירות ושאני לא רגיל לנסוע במהירויות האלה ולכן האמנתי שלא, אבל כנראה לא שמתי לב?

פורסם

בוא נגיד ,מהיכרותי עם המערכת, את הממל"ז מפעיל רק מי שהוסמך, כך שישועה לא תבוא מכאן כנראה.

בנוגע לשאלה השניה -המפגש הראשון זה הקראה,שואלים אותך מודה או לא מודה באשמה. מודה באשמה - גוזרים עונש על המקום ומסתים הסיפור. לא מודה - קובעים דיון נוסף לצורך הוכחות, אז גם מוזמן השוטר להעיד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

נפשט

אתה מבקש במכתב רשום לקבל את שני המסמכים שכתבתי לך. לא יותר ולא פחות.

הם לא קשורים להסמכה של השוטר בכלל.

הם קשורים לממל"ז עצמו, וכיוון שהמכשיר הוא רק כמה שנים בשירות, יש לו הנחיות שונות מאשר הממל"זים הוותיקים.

אתה מבקש אותם כדי שנלמד , ובעיקר כדי "להפחיד" את התביעה שאתה הולך לעשות להם חיים קשים, ואז יהיה קל יותר להגיע לעיסקת טיעון טובה.

בישיבה הראשונה אתה גם יכול להודות ברצח רבין...

בוא נתקדם צעד צעד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...