Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אתחיל ואמנע תגובות עצבניות וכעוסות מהכותרת, לחלוטין יש לי אשמה במקרה, אך היא חלקית, ובמקום קנס הפילו עלי הרבה מעבר.

לנושא,

בן 19, שנתיים וחצי רישיון ללא עבר של עבירות. כביש פתוח וריק באמצע הלילה, מותרת נסיעה ב90 קמ"ש ואני כשנסעתי עם שני חברים ראיתי מידי פעם במד מהירות 120 קמ"ש. עצרה אותי משטרה והראתה לי במד לייזר 143 קמ"ש, 138 לאחר הפחתה

לא הצלחתי להסביר לשוטר שאין סיכוי שזה אני, ולא נשמע שהם הקשיבו. לקחו אותי לקצין ששלל לי מנהלתית את הרישיון לחודש וזימן אותי למשפט בינואר.

הסיבות שלדעתי זה לא אני:

1.אכן ראיתי במד מהירות מידי פעם 120, ולא הייתי נותן לעצמי לעבור את המהירות הזו.

2.רכב לפני פשוט טס והם לא עצרו אותו, ואני מאמין שהלייזר זה ממנו והפילו את זה עלי פשוט כי אני עצרתי להם(וכי היה ה30 לחודש והיו צריכים לסיים מכסה.. )

3.חברים שלי שנסעו לידי אמרו לי על שני הדברים האלה גם הם

4.הרכב הוא סקודה פאביה 2005 , 1300 סמ"ק אוטומט עם שלושה אנשים.. בכביש 6 הוא בקושי מדגדג את ה120 אחרי האצה ארוכה, אני באמת מתקשה להאמין שהוא מסוגל להגיע למהירויות האלה.

שלושתינו חברה אחראיים ורציניים, בדיוק אחרי נפילה מקורס טיס ואני חושב שזה משהו שיכול להראות על האמינות שלנו בבית המשפט לא?

בכל מקרה אני עכשיו מתלבט מה לעשות- ללכת עם עורך דין ולפשוט רגל בשביל החודש רישיון הזה? או שהעונש בבית המשפט לא צפוי להיות גבוה ולכן עדיף לוותר ופשוט לספוג את זה?

בקיצור לשאלות:

1.מה אני צפוי לקבל ללא עורך דין ועם עורך דין?

2.האם אתם ממליצים לי לנסות לערער או פשוט להתחנן לחיי פחות או יותר? סה"כ איך עובד התהליך, מה אני יכול לעשות?

המון תודה, סה"כ עכשיו אני חייל עם מעט מאוד כסף והרישיון מאוד חשוב לי בתקופה הזו- שאני רואה קצת בית בין תפקידים. מה גם שאני באמת נהג זהיר ואחראי, ואני מאוד מתבאס מזה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם קטע האכיפה היה מואר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
האם קטע האכיפה היה מואר?

לא, חשוך. לא לגמרי כמו הכבישים שלחלוטין לא רואים כלום, אבל מעט מאוד מנורות. אוכל לברר בדיוק כי אני לא זוכר במדויק, אבל בגדול חשוך.

פורסם

אם חשוך הדו"ח לא תקין.

מה נכתב בדו"ח?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם חשוך הדו"ח לא תקין.

מה נכתב בדו"ח?

הכתב לא ברור, דברים רגילים- מהירות מעל המותר, נשמע כמו דברים טכנים לחלוטין. עבר רפרוף על ידי עורך דין שלא העלה משהו בעייתי. יש סיכוי ששוטרים עמדו בעמדה שהיא חשוכה? נשמע לי לא הגיוני שמראש ילכו לחכות במקום שכזה.

מה האפשרויות הנוספות? ומה לחפש בדו"ח עצמו?(כתוב הרבה דברים, מה גם שיש גם שימוע וגם את הדוח שקיבלתי במקום, לא בטוח למה אתה מתכוון)

תודה שוב.

פורסם

כמה דברים - נסעת 120 ,לדבריך, בכביש של 90 , באופן מודע - אחראי אתה בטוח לא.

עכשיו לעצם העניין - ייתכן ומד מהירות של הרכב מזייף (לא נדיר ברכבים ישנים).אז אולי אכן נסעת 140

בנוגע לרכב נוסף שהיה על הכביש -האם זה נרשם בדו"ח? אם לא, אפשר לערער את אמינות הדו"ח אם כל שלושתכם תעידו במשפט.

בנוגע לסבירות שפאביה 2005 תגיע ל140 קמ"ש -אז לפני כמה שנים, הייתי עד לסקודה פורמן טנדר , מודל 94 אם איני טועה, עם 4 נוסעים די גדולים,מגיעה ל140+ . ככה שטיעון זה אינו יחזיק מים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

נכון, אבל זה קנס 750 שקלים+ נקודות ולא הזמנה לדין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם 120 בכביש שבו מותר 90 זה הרבה.

מאה אחוז. תודה על המידע הענייני.

פות"ש, לא הבנתי אם היה חשוך או לא. אם היו אמצעי תאורה אז לא נראה לי סביר שתוכל להוכיח עצמתם.

אולי כדאי לעלות צילום של הדו"ח ולתת למומחים לעבור על זה. תשמיט פרטים אישיים רק לפני שאתה מעלה.

כמו כן, במידה וכל האפשרויות ייגמרו, אני הייתי פונה לאופציה של עסקת טיעון בתקווה שיורידו ל750+נק'.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגישה שלי היא שהרישיון הוא דבר יקר ערך וחשוב מאוד לשמור עליו מכל משמר. איכשהו תמיד כשמסתבכים זה מגיע בצרורות ואז אפשר להגיע למצבים לא נעימים של שלילה ארוכה. בנוסף, ההסטוריה של עברות התנועה שלך חשופה לעיני כל קצין משטרה לאורך זמן רב ועלולה להטות את הכף לרעתך בעתיד.

לכן אני תמיד לוקח עורך דין במקרים כאלה. יקר אבל מבטיח את התוצאה הטובה ביותר.

גילוי נאות - אני לא עורך דין ואין לי שום טובת הנאה מההמלצה הזאת. פשוט מספר מה אני עושה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פות"ש

מה שניקו כתב

לא אתה ולא העו"ד המרפרף מספקים אותנו כדי לתת לך עצה טובה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

הדוח רשום בעיפרון ומאוד לא ברור, ניסיתי לצלם הכי טוב שהצלחתי,אבל אני מתקשה לקרוא אותו גם במציאות.

https://srv214.gif.co.il/images/278965IMG_20160801_115802.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=700660.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=58024770.jpg

עריכה אחרונה על ידי Echrom
פורסם

הדו"ח בגדול תקין. כל הפרטים המהותיים נמצאים. אבל -אין אזכור לרכב נוסף שעבר שם (בהנחה שאכן היה כך) - לפי חתימה בדו"ח - השוטר היה לבד, אתם 3 באוטו שיכולים לספק עדות להמצאות רכב נוסף בזירה.

אין גם התייחסות לתנאי תאורה במקום - ממליץ לצלםמספר תמונות ממקום המדובר בשעה בה נערך הדו"ח כדי לתת לשופט/תובע מושג על כמות האור במקום (כמובן שאם יש תאורה מספקת, אין כל תועלת בכך מבחינתך)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
הדו"ח בגדול תקין. כל הפרטים המהותיים נמצאים. אבל -אין אזכור לרכב נוסף שעבר שם (בהנחה שאכן היה כך) - לפי חתימה בדו"ח - השוטר היה לבד, אתם 3 באוטו שיכולים לספק עדות להמצאות רכב נוסף בזירה.

אין גם התייחסות לתנאי תאורה במקום - ממליץ לצלםמספר תמונות ממקום המדובר בשעה בה נערך הדו"ח כדי לתת לשופט/תובע מושג על כמות האור במקום (כמובן שאם יש תאורה מספקת, אין כל תועלת בכך מבחינתך)

תודה רבה !

ראשית, הבנתי שבלילה בתנאים הללו על השוטר להיות עם שוטר נוסף, ואכן היה כך, אתה בטוח שלפי הדו"ח השוטר לבד? האם זה מספיק כדי להתלונן על זה?

בנוגע לתאורה, אני לא גר באזור אבל אוכל לנסות להשיג תמונה בלילה משם, אבקש מחבר שיצלם בעזרת המכשיר הסלולרי.

דבר נוסף, במידה ויש את העדות של שלושתינו(שלושתינו בצבא עכשיו, בתפקידים קרביים , האם אוכל לבקש עדים במשפט והצבא יהיה מחויב לשחרר אותם ביום המשפט?) עד כמה העדות של שלושתינו(כולנו נקיים, בלי שום עבר בכלום ואחרי חצי שנה בקורס טיס אם זה עוזר לאמינות) שווה משהו מול עדות של שוטר?

פורסם

שוטר לא חייב להיות עם שוטר נוסף בשום תנאי כדי שדוח יהיה קביל.

היתרון היחיד בהמצאו של שוטר נוסף הוא בעדות נוספת נגד עבריין התנועה.

אם החיילים יקבלו זימון לבית משפט, הצבא יהיה חייב לשחררם.

פורסם (נערך)

תודה.

יש שני כשלים רציניים בדו"ח

לא מופיע בדו"ח כי השטח היה מואר.

לא מופיע כי הרכב היה בודד .

כל אחד מהם בוודאי שניהם יחד , אמורים להעיף את כתב האישום הזה לפח הזבל של ההיסטוריה.

בייחוד שעדות שלושתכם טוענת כי היה רכב שעקף אתכם במהירות מסחררת, שאותו אולי השוטרים לא הספיקו לעצור, או לא בא להם לנהל מרדף אחריו.

גם לא ברור בדיוק היכן נתפסת גיאוגרפית חוץ מאשר על כביש 77 לכיוון טבריה.

היה צריך להיות סימון בתחילת הדו"ח בין מספר אפשרויות למיקום. אם מדובר באמצע שום מקום, ציון של מספר הק"מ של אותו כביש לדוגמה הקילומטר ה 24 ו400 מטר ממערב למזרח. אולי הק"מ 73.1 כתוב שם?

לפי ויקפדיה הכביש אורכו "רק" 42 ק"מ לכן אין את הק"מ ה 73.1

תראה אם אתה רואה משהו יותר ברור בעותק שלך.

שאלה?

האם השוטר נסע אחריכם עד שעצרתם בצד , או עצרתם ליד הניידת? מתי ראית את איתות השוטר לעצור?

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...