Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתבלט בין שני רכבי גרנד סיניק דיזל.

האחד הוא שנת 2012 עם 85000 ק"מ. הרכב הוא יד שניה. ביד הראשונה הוא היה רכב תצוגה של קרסו ובשלוש שנים האחרונות הוא בבעלות פרטית.

השני הוא שנת 2013 עם 135000 ק"מ. הוא יד ראשונה מליסינג.

הרכב השני יקר יותר בחמשת אלפים ש"ח.

האם השנתון עדיף או שהק"מ הנמוך עדיף?

תודה.

פורסם

קח בחשבון ש 2012 זה הדגם לפני מתיחת הפנים ו 2013 זה כבר הדגם המתוח - אבל מלבד פרונט שונה אני לא יודע מה ההבדלים.

פורסם
קח בחשבון ש 2012 זה הדגם לפני מתיחת הפנים ו 2013 זה כבר הדגם המתוח - אבל מלבד פרונט שונה אני לא יודע מה ההבדלים.

nישהו יודע להגיד מה ההבדלים המשמעותיים בין הדגמים?

פורסם
nישהו יודע להגיד מה ההבדלים המשמעותיים בין הדגמים?

מבחינת השוק המקומי שלנו, רק עיצוב שונה לחזית הדגם, גם לא בטוח שדגם ה-2013 הנדון הוא לאחר מתיחת הפנים (הדגם המחודש, אם אני זוכר נכון, הגיע רק בחודשים האחרונים של 2013).

פורסם
רכב תצוגה=רק באולם תצוגה או אחד שגם עשו עליו נסיעות מבחן?

עשו עליו נסיעות מבחן. אבל זה היה בבעלות הקודמת לפני שלוש שנים.

פורסם

רכב הדגמה, לא רכב תצוגה - יש הבדל גדול.

ועדיין , 85 אלף קילומטרים או 135 אלף קילומטרים זה הפרש רציני. גם הרכב השני לא היה בידיים פרטיות.

עם כל המגרעות של רכב הדגמה, הייתי בוחר ברכב עם 85 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לו אני במקומך הייתי הולך על ה-2012 גם קילומטראז' נמוך יותר וגם מחיר זול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיימינג במנוע הזה הוא ב-160000 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תלוי באיזה תקן הרכב - יורו 4 או יורו 5. צריך לבדוק מול שירות הלקוחות לפי מספר הרכב. במנוע K9K יכול להיות החלפת רצועת טיימינג ב 120 אלף או 150 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את ה 2012.

רשמת שההבדל במחיר הוא 5000 שקלים, אבל שניהם צריכים להיות הרבה הרבה מתחת למחירון, כל אחד מסיבותיו שלו.

אני מניח שלשני המוכרים אין הרבה "קופצים". נצל זאת לטובתך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אל תניח דברים כאלו: בתור רוכש פוטנציאלי אני עוקב אחרי השוק של הסניק דיזל כבר הרבה זמן, והוא חם - רכבים טובים יש מעט מאוד והם נעלמים מהר מהלוחות, וגם הבעייתיים (קילומטראז' גבוה) נעלמים תוך פרק זמן לא מופרך. יש מישהו ביד 2 (גרנד סניק כחולה) שרוצה יותר ממחיר של חדש "כי זה המחירון"... היחידות שראיתי שנתקעים איתן הן הבנזין ודיזלים שבורות, יש באלדן בהוד השרון אחת שחורה שיושבת כבר כמה חודשים טובים.

אני בסוף קניתי חדש כיון שלא מצאתי יד שניה טובה.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • תוכן חדש...