Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני משתעשע ברעיון להחליף לדיזלית ידנית חדשה, ומדיקת ההיצע מסתבר שגם דאציה נכנסו למשחק...

מישהו כבר הספיק לעשות נסיעת מבחן/לרכוש? מה הרשמים?

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי GAD57
פורסם

יצא לי לנהוג עליה לפני שבוע-שבועיים בערך,

המנוע-גיר פשוט מצויינים, הרכב מרגיש קליל וזריז ביחס לדיזל הרעש שלו לא נורא יחסית וברוב הנסיעה הרכב לא שידר לי שאני נוהג על רכב דיזל(אין את הכבדות שעד עכשיו אפיינה הרבה פעמים מבחינתי את המנוע 1.5 של רנו) - הגיר נוח וקליל יותר לטעמי מהקליאו 900 סמ"ק,

בנוסף לי המושבים מאוד נוחים.

הקושי שלי איתה זה איכות החומרים שקצת מבעסת וכל מיני החלטות מוזרות של הנדסת אנוש כמו חלונות חשמל ובקרת שיוט בקונסולה המרכזית ולא על ההגה והדלתות וכו' אבל אם זה לא מפריע לך זה בחירה מצויינת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

דני

תודה,

אני מחפש לשדרג מI20 אוטומטת09 ב2 אספקטים עיקריים:

צריכת דלק, שכרגע אני עומד על 1 ל14 , שבזה בטוח יהיה שיפור...

נוחות נסיעה, אני נוסע כ80 ק"מ כל יום (בעיקר בינערוני), בנוכחית זה לא שיא הנוחות, וגם הרכב מתחיל לשעמם...

מה שאתה אומר על הנדסת האנוש ברכב קצת מטריד, אבל חייב לשבת ברכב בשביל לראות כמה זה מפריע, עדיין מדובר ביות מ20K הפרש לעמת האלטרנטיבות...

אך היא מבחינת בידוד רעשים?

ד.א.

לא ידעתי שהדגם קיים בארץ מחודש פברואר..

עריכה אחרונה על ידי GAD57
  • תוכן חדש...