Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני בעלת ניסאן מיקרה, צבע הרכב אפור מטאלי.

אני מעוניינת לקנות ערכת חידוש הצבע.

מה שכולל לפי הבנתי: פלסטלינה, פוליש, ווקס, אוטם וכו'.

מה אתם ממליצים?

אני מחפשת ערכה פשוטה, לא משהו מקצועי ויקר.

מוכנה להשקיע עד 150 ש'ח.

וכמובן שתהיה פשוטה לשימוש.

תודה!

פורסם (נערך)

מחיר לא ריאלי בעליל.

התכנון לאחר הפרוייקט הוא תחזוקה ביתית? או שטיפה במכון/מכונה?

שואל כי לא רואה טעם להשקיע ולשטוף במכונים לאחר מכן.

כך או כך תוסיפי לעניין שמפו, מגבות איכותיות (הרי את לא רוצה להרוס את הלכה ולעבוד לחינם) לניגוב/ייבוש הרכב ומגבות שונות להסרה של ההגנה והפוליש, פדים שונים שאיתם את מורחת את הווקס/אוטם/פוליש.

בקיצור, ממליץ בחום להעלות תקציב, גם לקיט פשוט שבפשוטים.

סתם כדי לסבר את האוזן:

שמפואים פשוטים מתחילים באיזור ה-40, פלסטלינה? הפשוטה עולה כעשרה שקלים מאיביי, לא נוחה לשימוש בעליל ויש הטועים שגורמת יותר נזק מאשר תועלת בידיים לא מיומנות.

פוליש? מן הסתם עובדת באופן ידני, אז אולטימייט קומפאונד - סביבות שבעים שקלים.

פדים? חמישה שקלים למריחת הגנה, פדים ידניים לפוליש? סביבות 25 ש״ח.

מגבות ייבוש? פשוטה עולה כשבעים שקלים, תצורת וואפל, לא מומלצת בעליל.

מגבות לבאפינג? סביבות 25 שקלים לאחד, את תצטרכי שניים לפחות (לא מערבבים את המגבת של ההגנה עם המגבת של הפוליש).

יש עדיין נוזל סיכוך לפלסטלינה, יש כפפת שטיפה, לא דיברנו בכלל על ההגנה - ומדובר במוצרים הכי זולים שניתן לקנות בארץ/איביי.

להמשיך?

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

לפי השאלה, אני מבין שהחלטת להישאר עם הרכב? כלכלית, זו החלטה נבונה.

מחזק את הדברים שנכתבו לך למעלה, גם מוצרים בסיסיים, יעלו הרבה מעל מה שהקצבת. אם בכוונתך להשאיר את הרכב אצלך, ולהמשיך לתחזק ולפנק אותו, תעלי את התקציב. ההנאה תהיה כולה שלך.

פורסם

תתחילי לשוטט בפורום, לקרוא, להבין איך הכל עובד ובעיקר איך שומרים על הרכב אחרי פרוייקט מושקע, ואז תחליטי במה את משתמשת, כמה ומתי.

פורסם

150 זה סכום שלא יספיק לציוד בסיסי, זה תחביב/תחום לא זול.

אם התכנון שלך הוא הוצאה חד פעמית אז לא ממולץ, החשוב מכל הוא תחזוקה נכונה של הרכב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

רויטל 150 שקל לא יספיק לציוד הכי בסיסי(אולי שמפו עם ווקס שמתנדף אחרי זמן קצר וכפפה ועם הרבה מאמץ אולי מגבת או שניים ליבוש).

בגדול אני התחלתי גם מכלום, אחרי חקירות בפורום(שטיפה נכונה, ישום ושימוש נכון במוצרים שונים) התייעצות על חבר פורום יקר(אורן) ועוד אנשים באמת טובים שעזרו,נתנו עייצות והכוונות מעולות, געתי למסקנה שאין מנוס אלה להשקיע כמה מאות שקלים על ציוד שטיפה+חומרים(מגבות יבוש+מגבות ווקס/אוטם, פדי ישום ווקס וחומרים שונים,כפפה איכותית לשטיפה(מאוד חשוב),חומרי ניקוי כלליים ויעודיים,חומרי חידוש פלסטיקה וגומי,אוטם+ווקס ויש עוד דברים ברשימה, אומנם כרגע נעצרתי עם הקניות למרות שמגרדות הידיים להזמין עוד דברים ולהתנסות בחומרים חדשים ושונים וליראות מה עדיף על פני מה, טוב אבל כל אחד והשריטה שלו:lol:)

בגדול אם אין דחף חזק להשתגע על חידוש ושמירה על הצבע והניקיון ההשקעה צריכה להיות על ציוד שטיפה ויבוש טוב שמפו נחמד ואיזה ווקס/אוטם ברמה סבירה.

לגבי פירוט מחיר שיפופו נתן פירוט חלקי על טווח ריאלי הכי זול.

כפפה נורמלית תעלה לך מ50 שקל ומעלה, מגבות איכותיות(תלוי לאיזה צרכים ייבוש/הורדת שאריות ווקס-אוטם) מ30 ועד כמה מאות שקלים.

תדפדפי כאן בשירשור תוכלי למצוא אולי מס' דברים שיעניינו אותך(יש גם מבצעים ציוד שונה מחברות איכותיות אצל יעקוב אלטר) יש גם מגבות טובות שאפשר לרכוש מאיביי.

סורי על החפירה, בוקר טוב והמשך יום מעולה,

איליה.

• תוכן חדש...