Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בשביל הכיף כי כולם אוהבים להתווכח איתי, נכנסתי לבדוק מה המחירים שאני מקבל בסיזר פאלאס בווגאס...

b9e741431357e4ff3e04e0697b50b154.jpg

8e021e39a10692db03ae25f5f834911a.jpg

016c6e58caeb17d11fa785f8505fd41f.jpg

כשנסעתי לדרום אגם טאהו לפני כמה שבועות קיבלתי סוויטה ענקית שכללה סלון גדול, חדר ארונות, חדר שינה ו2 חדרי אמבטיה עם ג'קוזי בתמורה לresort fee שהיה רק $30... אמריקה :)

haters will hate

פורסם

אני נוסע עם המשפחה בתאריך זהה לשלך (רק שאני נוסע עם אל איטליה ודלתא). נוחת בווגאס, ישן בטראמפ הוטל ושכרתי דרך אלבר למחזיקי מועדון ״חבר״ במחיר הכי טוב שיכולתי למצוא כולל חברות בארה״ב. רק תבין שגיסי גר בטקסס ובדק ומצא שההצעה שקיבלתי היא הטובה מכולן ואין בה עמלת החזרה במדינה שונה. אוספים בווגאס (גרנד צ׳ירוקי) ומחזירים בלוס אנג׳לס. אין עמלת החזרה,חוזר ואומר.

המחיר שלך בנצי בסיזר לא פחות ממדהים.

אני עדיין יכול לבטל בטראמפ אם יש מצב למחירים דומים בסיזר...-)

ישן בווגאס שלושה לילות מה30.09

תודה רבה.

פורסם

הייתי שנה שעברה בספטמבר בוגאס ומשם נסעתי לסאן פרנסיסקו ולוס אנגלס, לקחנו את הרכב בוגאס והחזרנו בלוס אנגלס - ע"פ המתווך

holidayautos החברה בסוף הייתה אלמו-ALAMO - אין תשלום נוסף על לקחת רכב בנואדה ולהחזיר בקליפוניה והפוך...

אני מתכנן להגיע גם בתאריכים האלה +- לאזור אז אם תוכלו לשלוח לי את התכנון טיול (

flytomars

ו

לא סטוקר נשבע

:)

ובנצי איך אפשר להגיע למספרים האלה שאתה משכיר? אני לקחתי רכב ועלה לי 400$ +-... ל 10 ימים אבל זה היה רכב גדול (GMC terrain)..

פורסם

הטריין מקביל לrav4 שזה בערך הקטגוריה הנמוכה ביותר לSUV (לאחרונה דחפו גם את הטראקס).

כרטיס האשראי שלי מספק ביטוח לרכב שכור , בנוסף הפוליסה שלי על הקאדילק מכסה רכב שכור וכך גם הפוליסה של האופנוע אז אין לי צורך להוסיף את הביטוח ההזוי של חברות ההשכרה, וזה מצחיק שמקיף לאופנוע (וולקן 900) עולה לי $37 לחודש ולקאדילק עולה באיזור ה$60 לחודש.

המחירים של השכרת רכב תלויים מאוד במועד ההזמנה, אני עוקב אחרי המחירים על בסיס כמעט יומי וברגע שאני מגיע לאיזור ה$20 ליום אני סוגר, בדרך כלל זה בין שלושה לחמישה ימים לפני מועד ההשכרה.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^מפחיד אותי לחכות עד לרגע האחרון עם ההשכרה, אני כנראה אשלם יותר במודע...

Drx- התכנון טיול שלי נמצא בקובץ במחשב בעבודה, אבל לא יודע כמה הוא יעזור לך שכן הוא מבולגן לגמרי בגלל כל מיני אילוצי ברזל (באמצע נוסף פסטיבל הזקנים בקואצ׳ילה שקצת טרף את הקלפים, כמוכן אני צריך לבקר חבר שנמצא שעה מרדינג וגם הוא יתפנה רק בסוף השבוע כך שהתכנון שלי רחוק מלהיות אופטימלי או בכלל הגיוני :-) )

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל בפעמיים שלי בחוף המערבי שכרתי דרך אלאמו כבר מהארץ (יש להם נציגות מקומית כאן), מלאס וגאס עם החזרה בסן-פרנסיסקו *ללא קנס החזרה*. שווה לברר אם הסידור הזה עדיין תקף.

פעם שלישית שכרתי גם כן דרך אלאמו בניו-ג'רזי, מסלול מעגלי.

הייתי מאוד מרוצה בכל הפעמים, הכל היה כפי שהוסכם בלי בעיות ועיכובים. יש להם גם ביטול השתתפות עצמית אז אפילו לא בודקים את הרכב לשריטות/מכות בלקיחה ובהחזרה.

לקחתי gps מהארץ, ובאחת הפעמים נהגתי רוב הזמן עם ווייז (סים אמריקאי עם דאטה)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...