Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות בdsg7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום [emoji2]

רציתי לשאול לגבי הdsg7 שנמצא בסיאט איביזה 2016 ב86 אלף, התקלות שהיו לגיר הזה עדיין קיימות או שאין ממה לחשוש?

פורסם
שלום [emoji2]

רציתי לשאול לגבי הdsg7 שנמצא בסיאט איביזה 2016 ב86 אלף, התקלות שהיו לגיר הזה עדיין קיימות או שאין ממה לחשוש?

הגיר הזה חולה מהיום שהוא נולד ואתה שואל אם אין ממה לחשוש? תיזהר....אתה עלול להיות הפראייר הבא! מניח שהבנת את הנקודה!

פורסם

איתמר,

תקרא בעיון את הקישור לשרשור ששלח Ilia044.

קח בחשבון שעשויות להיות תקלות ואל תאמין לכל מה שאנשי המכירות של סיאט וכו' יאמרו, מכיוון שאנשי מכירות יעשו הכל כדי למכור מתוקף תפקידם ולכן חשוב לבדוק את העובדות וטוב שבדקת בפורום.

כשהתעניינתי לפני כשנה בסיאט ליאון FR, הבטיח לי סוכן המכירות באולם התצוגה בהרצליה פיתוח שכל התקלות של הגיר כבר תוקנו.

למען האמת, לא האמנתי לו לרגע ולצערי העובדות מוכיחות שעדיין אנשים חווים תקלות עם הגיר ברכב חדש.

פורסם (נערך)

לפי מה שהבנתי עד עכשיו שזה בעיקר מזל, אני יכול אחרי 20 אלף קמ ולהחליף קלאצים ויכול לעבור 100 אלף בלי בעיות, הבנתי נכון?

עריכה אחרונה על ידי itamar2
פורסם
לפי מה שהבנתי עד עכשיו שזה בעיקר מזל, אני יכול אחרי 20 אלף קמ ולהחליף קלאצים ויכול לעבור 100 אלף בלי בעיות, הבנתי נכון?

בערך שמע זה גם עניין של שימוש ברכב..

יכול להיות בן אדם שעבר 7000 קילומטר בפקקים ותנועה עירונית ונזקק להחלפת מצמדים,

ולעומת זאת יכול להיות בן אדם שעשה כמה עשרות אלפי קילומטרים

בכבישים מהירים (ששם החלפת ההילוכים מתבצעת פחות מאשר בפקקים \ תנועה עירונית והבלאי נמוך יותר)

ולא נזקק להחלפת מצמדים. בקיצור הבנת אותי אני מאמין, לכל אחד הבלאי שונה וזה תלוי גם בשימוש בגיר

למרות שכן אני מסכים שזה לא הגיוני שכאשר אתה קונה רכב חדש אתה צריך לקחת בחשבון שאם תיסע איתו 90% מהזמן בפקקים או תנועה עירונית ככל הנראה תצטרך החלפת מצמדים, אבל בנתיים לבן דוד שלי יש אוקטביה חדשה עם DSG7 והוא עשה איתה 15,000 קילומטר שרובם היו בתנועה עירונית והכול טוב אצלו בנתיים.

פורסם

רכב חדש בלי בעיות ! רק כמה הערות :

אל תנסע בעיר בכלל !

לא להאיץ בכלל !

לא לנסוע מעל 80 !

ולנסוע מקסימום 20 קמ' ביום !

מקווה שהבנת את הנקודה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

מניסיון, הבעיות של פעם, באמת בשנים שציינת כבר לא קיימות, בטח לא באחוזים מעל התקן של כל מוצר. הגיר הזה מאוד נוח ויעיל. אני גם זוכר שמה שאייפין את התקלות בגיר באותן שנים בעיתיות זה שהן הופיעו די בהתחלה, כלומר מהר מאוד אפשר היה לדעת אם הגיר בסדר או לא. לי היה גיר כזה גם מהדור הישן ולא היתה בו בעיה אבל בכל זאת בחרו להחליף אותו כמו לכולם במסגרת הקמפיין ואחרי זה באמת הרגשתי שהוא עבד יותר נעים וחלק. אני רק לא מבין איך רכב 2016 כבר עם 86 אלף קילומטרים???

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מדובר על 86 אלף ש"ח, מחיר הרכב.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם (נערך)

86 אלף ש"ח לא ק"מ [emoji28]

יש לי עוד שאלה לגבי האיביזה החדשה,יש סיבה מסויימת למה נותנים רק שנתיים אחריות?

תודה רבה למי שענה ועזר לי להבין את מצב הגיר.

עריכה אחרונה על ידי itamar2
  • תוכן חדש...