Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס דור 3

Fadi Hag Yehya
שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי משנת 2012 ומעלה שיהיה מאובזר חזק וחסכוני ולא האצ'בק , התקציב שלי הוא עד 70אלף אפשר למתוח ל75 אם יהיה דבר משתלם

חפשתי רכבים ומצאתי פורד פוקוס סדאן 2013 2.0 טיטאניום , אני ידוע לגבי הבעיות של הגיר אבל יש אחריות 5 שנים על הגיר ו10שנים על מחשב הגיר.

אני רוצה חוות דעת על הרכב , ועוד אופציות אם נכנסות לי בתקציב

בהתחלה חיפשתי גיפונים קטנים אבל אף אחד מהן לא נכנס לי בתקציב , בהתחלה התעניינתי ברנו קפצ'ור ולא מצאתי בחברות הליסינג בתקציב שלי.

וחפשתי סיאט לאון 2013 ולא מצאתי בחברות הליסינג (אני מודע היא האצ'בק אבל היא משתלמת כי היא מאובזרת)

אני צריך את עזרתכם אם יש הצעות לרכבים אחרים , וגם רוצה חוות דעת לגבי הפורד פוקוס.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סתם הפוקוסים החל מ-2012 נמכרים במחירי רצפה. יש הרבה בעיות גיר ושום אחריות לא תפתור את זה. אז מה אם יש אחריות? זה לא פותר אותך מלבקר במוסך כל חודש וזה ממש לא נעים ומעצבן. הזול עולה ביוקר. ואם כבר חפשת רכב חסכוני אז לא תמצא את זה בפוקוס.

לגבי אופציות אחרות: אני ממליץ על רנו פלואנס 2012-2013 מנוע 2.0- מנוע חזק, הרכב מרווח מאוד, מאובזר, נוחות הנסיעה טובה מאוד והמושבים נוחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?452921-%D7%AA%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8&highlight=

תקרא, תפנים, תחליט. אם זה רכב שני שיכול להיות במוסך ולא מפריע לך אז זו יכולה להיות אופציה טובה במחיר זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סתם הפוקוסים החל מ-2012 נמכרים במחירי רצפה. יש הרבה בעיות גיר ושום אחריות לא תפתור את זה. אז מה אם יש אחריות? זה לא פותר אותך מלבקר במוסך כל חודש וזה ממש לא נעים ומעצבן. הזול עולה ביוקר. ואם כבר חפשת רכב חסכוני אז לא תמצא את זה בפוקוס.

לגבי אופציות אחרות: אני ממליץ על רנו פלואנס 2012-2013 מנוע 2.0- מנוע חזק, הרכב מרווח מאוד, מאובזר, נוחות הנסיעה טובה מאוד והמושבים נוחים.

גם רנו פלואנס נמכרת במחיר רצפה כי אין לה שוק במנוע הבנזין רק מנוע הדיזל משתלם אבל הוא יקר ולא נכנס לי בתקציב מנוע הדיזל ברמת הגימור המאובזרת

ולגבי צריכת דלק רנו פלואנס בנזין לא חסכונית לפי מה שקראתי בכתבות והפורד פוקוס צורכת דלק פחות מהפלואנס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוקוס אקובוסט ידנית, יש אחת ביד 2 בפחות מ-70K.

גם גרסת הסטיישן עם מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר ידני.

הלוואי שהייתי יכול לקנות את הפוקוס 1.6 טורבו , אבל אני לא יכול לנהוג ידני

ומכוניות סטיישן לא באות בחשבון כי אני לא אוהב אותן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה רע בטויוטה קורולה שנת 2012 עם גיר אוטומט (אומנם 4 הילוכים),רכב חסכוני ,אמין ונוח.

רמת גימור gli הפלטינום עם מולטימדיה. שומר על הערך ולדעתי תמורה מלאה לכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה רע בטויוטה קורולה שנת 2012 עם גיר אוטומט (אומנם 4 הילוכים),רכב חסכוני ,אמין ונוח.

רמת גימור gli הפלטינום עם מולטימדיה. שומר על הערך ולדעתי תמורה מלאה לכסף.

אני שונא את הדגם הזה ובכלל אני שונא טויוטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי I35, קיה פורטה.

קיה פורטה בכלל לא מאובזר וגם חדשה 2016 לא מאובזרת.

יונדאי אי35 שנת 2013 לא מאובזרת ,והדגם שאחרי מתיחת הפנים לא נכנס לי התקציב, אם תמצא לי בחברות הליסינג אי35 אחרי מתיחת הפנים עד 80 אשמח לבדוק אותה , אני מעדיף את גרסת סופרים כי יש בה הרבה אבזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...