Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס דור 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פוקוס אקובוסט ידנית, יש אחת ביד 2 בפחות מ-70K.

גם גרסת הסטיישן עם מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר ידני.

סתם לידיעת הציבור - האקובוסט המדוברת (מבני עטרות) כבר לא רלוונטית, נקנתה לפני שבוע ע"י חבר שלי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מה אתה מחשיב כהרבה אבזור?

אני כותב מהחשוב עד הפחות חשוב:

מזגן עם בקרת אקלים , מראות מתקפלות חשמלית , חיישוקי מגניזיום , שליטה מההגה על הרדיו , חיישני תאורה, חיישני גשם , כניסה והנעה ללא מפתח (עדיף אבל אפשר בלי) , מערכת מולטימדיה (אם יש רכב בלי אז אני רוצה שיהיה קל להתקין לו מולטימדיה תואמת מקור ) , חיישני חנייה ומצלמת רוורס (כי אפשר להתקין בזול) , מערכות ביטחות מקוריות (כי אפשר להתקין MOBILEYE) .

פורסם

מובילאיי לא תמצא בשנתונים האלה אולי רק בעסקאות של מגרשי טרייד אין למיניהם.

יש את ה C4 של סיטרואן, יש גרסאות מאובזרות, יש גם דיזל רובוטי שאולי יכנס בתקציב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בנוגע לC4 , יחסית מאובזרת לשנתון אבל ה1.6 4 הילוכים מיושן ואיטי וה1.6 טורבו עם מנוע בעייתי , מה שמותיר את הדיזל.

יש רנו מגאן סטיישן ,בנזין או דיזל ברמת אבזור הגבוהה צריכה לענות על רוב דרישות האבזור.

פורסם
מובילאיי לא תמצא בשנתונים האלה אולי רק בעסקאות של מגרשי טרייד אין למיניהם.

יש את ה C4 של סיטרואן, יש גרסאות מאובזרות, יש גם דיזל רובוטי שאולי יכנס בתקציב.

אני לא יודע מה לגבי אמינות ומחיר חלקים של c4 דיזל , וכי זה רכב דיזל אני יודע שעלויות האחזקה יותר יקרים מרכב בנזין , תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...