Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי קורולה שנת 2000

אני מחפש המלצה לרדיו HU - סלוט אחד, ורמקולים קומפוננט

תקציב - מקס' 1000 , אבל עדיף הרבה פחות מכך

אשמח גם להמלצה למקומות באזור פתח תקווה והמרכז

תודה

פורסם

אני מניח שאתה מעונין בר"ד עם BT, בהתאם לשרשור הקודם שלך.

משכך, הזולים ביותר שאני חושב עליהם יעלו סביב 500 ש"ח.

פיוניר DEH-X4850BT נמכר בכ-520 ש"ח.

ויש את הפיוניר MVH-X385BT (ללא דיסק ורק יציאת מגבר אחת לעומת שתיים לנ"ל) ונמכר ב-480 ש"ח.

יכול להיות שתצליח למצוא את הדור הקודם (ספרה שניה 7) קצת יותר בזול.

לגבי קומפוננט, ובהנחה והגודל הוא 6.5, אפשר גם ללכת למשל על פיוניר, TS-A1605C שנמכר סביב 400 ש"ח.

יש עוד כמה אפשרויות קרוב למחיר הזה, מלמעלה ומלמטה, אבל אני לא יודע בהכרח מה יתאים לך (האמירה תקפה גם לפיוניר הנ"ל).

יש גם בוודאי אפשרויות נוספות מעבר למה שאפשר למצוא בזאפ לצורך הענין.

פורסם

כן נכון

BT זה הפיצ'ר הכי חשוב בשבילי

אין לי צורך בקורא דיסקים.

כמה שאלות:

1. הנ"ל כולל התקנה? או מחיר רק לציוד? אם ללא התקנה, כמה צפויה לעלות התקנה?

2. מה זה משנה שיש יציאת מגבר 1 או 2? אני לא מתכנן שדרוג מעבר למה שמתוכנן עכשיו

3. יש העדפה לציוד של פיוניר?

4. איך אני יודע אם הגודל הוא 6.5?

נ.ב. בגדול, אין לי בעיה להזמין ציוד מחו"ל, השאלה היא אם זה משתלם בטווחי המחיר הנ"ל, והאם מתקינים "מקבלים" את זה. כי אני לא יודע להתקין ציוד

פורסם

1. אלו מחירי המוצרים נטו. התקנה היא אקסטרה. ברכישה מרוכזת במקום אחד שגם מבצע התקנות אולי אפשר להוזיל את מחיר החבילה כולה.

תצטרך לבצע סקר שוק לקבלת אומדן טוב יותר.

2. אם אין לך כוונה להוסיף מגבר, אז זה חסר משמעות עבורך. יחד עם זאת מומלץ לעבור על המפרט של כל מכשיר (ואפשר גם חוברת הפעלה וגם אולי למצוא מכשיר בתצוגה להתרשם ממנו) כדי לוודא שאכן עומד בדרישותיך.

3. פיוניר נותנים VFM טוב, בעיקר בתחום הר"ד. לגבי רמקולים, בגלל שזה ענין אינדיבידואלי יותר, קשה לי לתת לך מענה חד משמעי (גם לא יצא לי לשמוע יותר מדי אפשרויות אם בכלל בשנים האחרונות, אז עצה שלי בענין איננה מבוססת יותר מדי מלכתחילה).

אתה יכול לחפש הודעות של Audio King להמלצות עד 700 ש"ח, יש שם כמה יותר זולים מהרף. ובטח יש עוד שרשורים עם תקציבים דומים.

וכמובן, אפשר לחפש אפשרויות בפורום יד שניה.

4. אני די משוכנע שמדובר ב-6.5, אבל יכול להיות שנדרשות התאמות קטנות ביחס לתושבות הרמקולים המקוריים.

המתן לתשובה מדויקת יותר מבעלי רכב דומה, או שהוסף לרשימת השאלות שלך אצל המתקינים.

5. אני גם לא בטוח שמשתלם להזמין כאלו מוצרים מחו"ל, אבל צריך לבדוק פרטנית ולא לשכוח כמובן עלויות משלוח ומכס.

פורסם

דיברתי עם מתקין שחבר שלי המליץ עליו

הוא אומר שפחות כדאי לי לקחת BT (כי אני רוצה את זה בעיקר למוזיקה)

הוא ממליץ על רדיו עם AUX USB DISC

כולל התקנה 400-500 שקל

כמה זה נורמלי לבקש על התקנה?

האם זה נורמלי לבוא למתקין עם ציוד ולשלם רק על ההתקנה?

פורסם

כולל התקנה, אבל על איזה מכשיר מדובר?

לדעתי טווח של 100-300 ש"ח הוא הגיוני (רק ר"ד), אבל אני ממש לא מעודכן בתמחורים בימינו (ולכן גם הטווח הרחב יחסית).

המכשירים של פיוניר מאפשרים גם שליטה על מוזיקה בחיבור USB לטלפונים מסויימים ועל הדרך מספקים טעינה (לדעתי עד 1A במכשירים החדשים). אם זה מספק אותך, אתה בהחלט יכול לגלח מהמחירים שהזכרתי קודם כ-200 ש"ח ולרכוש מכשירים בסיסיים עוד יותר.

אבל אם אתה כן יכול להנות מהערך המוסף גם של דיבורית לביצוע שיחות, או שאתה מעדיף סביבה נטולת חוטים (החיבורים הם בקדמת המכשירים), אז זו לא נשמעת לי כמו עוד השקעה גדולה במיוחד (אבל כיסך הוא שלך).

אם אתה מוטרד מענין האיכות, ראה למשל את השרשור הבא.

כשזה מגיע לרמקולים, מחיר ההתקנה תלוי מאוד בהיקף העבודה וגם בתמחור שמציע כל מתקין לאותה עבודה (בין אם בצדק או שלא).

נורמלי לשלם רק על התקנה או לא - זה גם משהו לברר פרטנית.

מתחת לשרשור שלך יש שרשור של chaimb, למיטב זכרוני הוא עם רכב זהה.

תוכל אולי לבקש תגובתו כאן אם חסרים לך עוד פרטים.

למרות שהמערכת שלו יותר מתקדמת ממה שאתה מבקש.

פורסם

כמה דברים:

1. אל תרכוש מכשיר לא של מותג.

2. שווה לך להוסיף כ 200 ש"ח בשביל בלוטוס לשיחות והזרמת מדיה.

3. בקורולה שלך, הרמקולים זה 6.5 אינטש. אם זה קומפוננט עבה, תצטרך תושבות מעץ, ולקדוח את הדיפון ועליו לשים את הרמקול.

4. כדאי לרכוש ולהתקין במקום אחד זה מוזיל עלויות ופותר בעיות אם יצוצו.

5. ממה שידוע לי מחיר התקנה בסיסית הוא כ 80-120 ש"ח עבור הרדיו ללא מתאמים, ועבור קומפוננט 120-150 ש"ח. במידה ואתה רוכש ומתקין בשתי מקומות, את כל הבירורים והשאלות תעשה לפני הרכישה.

בקיצור, תעשה את מה שתום כתב לך.

פורסם

1. נראה לי שהלקח כבר נלמד.

4. רק לקחת בחשבון שכל מקום עשוי לדחוף מותגים שהוא מעדיף ולא בהכרח מתאימים לך. נכון שמדובר על תקציב נמוך בסה"כ, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כחלק מההתנהלות ותיאום הציפיות מול החנות/מתקין.

פורסם

הלקח נלמד (:

אני אשמח להמלצה עבור מקומות שעושים התקנות כאלה באזור המרכז - ועדיפות לפתח תקווה רמת גן

אגב.. תקלות באות ברצף אז..

ובקיצור הפאנל של הלחצנים של החלון שקוע למטה

IMG-20160614-WA0002.jpgIMG-20160614-WA0003.jpg

פורסם

בהתחשב במעבר לאחרונה של ישראל ג'וניור לפ"ת, הוא היה הפניה הראשונה שלי בהקשר זה.

בצע חיפוש למציאת דרכי התקשרות איתו.

רק לידיעה, כי אין לו סדנה/חנות משלו, אבל זה ממש לא בעיה ויש לו הכלים לעבודה מקצועית והוא גם מוכר ציוד.

• תוכן חדש...