Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לשיחת טלפון ממספר זר.

לאחרונה, בעקבות עבודה חדשה, מתקשרים אליי, לא מעט אנשים חדשים.

אני מרגיש מטומטם כשאני עונה "הלו"...

איך אתם עונים?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך אנדרואיד תתקין ME ותוכל לדעת בזמן אמת מי הבנאדם בצד השני.

אם יש לך אייפון, כמוני, תתקין ME, אל תענה, תמתין שיסיים לצלצל, תעתיק את המספר לאפליקציה, תמתין שהיא תמצא אותו, ואז תחזור אליו, כאילו אתם מכירים כבר שנים: "אהלן יוסי ! מה העניינים?! "

Stay Dirty

פורסם

עונה הלו, מפוצל לשניים - ההלו בעברית וברוסית שונים, חברים שלי מתפקעים בצחוק מזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שלווווווום

ובבבררככההה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מרים את השפורפרת וממתין לשמוע מי בצידו השני של הקו ורק לאחר ששמעתי מספר מילים אני עונה בדרך כלל "לך תזדXXן".

למה ? כי 95 אחוז מהשיחות לקו הטלפון הביתי הם שיחות ספאם.

איזה כייף לי :)

פורסם

הלו, פשוט.

אם יש לך אנדרואיד תתקין ME ותוכל לדעת בזמן אמת מי הבנאדם בצד השני.

אם יש לך אייפון, כמוני, תתקין ME, אל תענה, תמתין שיסיים לצלצל, תעתיק את המספר לאפליקציה, תמתין שהיא תמצא אותו, ואז תחזור אליו, כאילו אתם מכירים כבר שנים: "אהלן יוסי ! מה העניינים?! "

אין דרך יותר פשוטה לעשות את זה?

באנדרואיד יש מגוון אפליקציות שמציגות את המספר בשיחה נכנסת.

פורסם

~

וואזאאאאאאאאאאפ?! :lol:

(למי שלא מכיר את הקלאסיקה:

)

בנימה רצינית יותר, אם זה מחו"ל אני בד"כ אומר: Hello, this is Derish.

אם זה מישראל, הכל הולך. אחד היתרונות של המזרח התיכון הוא שבד"כ אין כללי טקס.

פורסם

לאחרונה אני מקבל טלפונים ממקובלים לזיווג טוב, סחבק זורם עם השיחה ואז היא שואלת מה השם של הבחורה? אני אומר לה בהלצה שאני גיי ,הטלפנית לא יודעת מה זה גיי.

אומר לה אוהב גברים. לא הפיקה לאומר יישמור אותנו האל מקבל ציליל של ניתוק.

פורסם

עונה הלו ומי שלא טוב לו יום טוב לו. :lol:

הבעיה שאצלי בד"כ ה-"הלו" נשמע עצבני, ואז הטון משתנה עם זהות המתקשר (עבודה, חברים) או נשאר (כל אדם אחר).

• תוכן חדש...