Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונה למומחי הפורום, אני הבוס של הכביסה בבית מזה כ20 שנים

חוץ מסוג אחד, שרכשתי לפני כעשור, הצהוב בתמונה, כל השאר לא שווים - הוא היחיד שמחזיק מעמד בשמש הישראלית ולא נשבר או מתפורר, ויש לו מפתח מספיק גדול, שבשילוב עם קפיץ חזק, יכול להחזיק גם כריות ושמיכות

אני מבקש הפניות למקומות שמוכרים אטבים כאלה

במקום השני, הכחול, די חזק, אבל המפתח שלו לא מספיק גדול והקפיץ חלש

במקום השלישי, האטב מעץ, יחזיק כל החיים, אבל עם מפתח כה צר, יכול לתפוס רק חולצות טריקו

שתי האחרונים הורודים, הם אחים לאותו דיזיין עלוב שמתפורר, מתפרק ונשבר

תודה

Atavim.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה מייבש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנמניאק, הבן אדם ביקש כוס חלב והמלצת לו לקנות רפת.

מצטרף לבקשה, ומוסיף שיהיו עמידים נגד ילדי טרור קטנים

פורסם

לא שווה מלחמות. מה שלא נהרס מהקרינה נופל ונשבר, או שמותחים את הקפיצים בגלל איזה מעיל דובון.

בקיצור - פעם בשנה להשקיע כמה לירות בהחלפת האטבים השבורים, וחסל.

ולא לשכוח - הכל "סיני".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הצהוב שבתמונה אני מחפש כבר כמה שנים - כל מה שקניתי בזמן האחרון ( גם מה שנראה בסדר) היה כסף זרוק.

יש לי עוד פריט טריוויאלי שאני לא מצליח למצוא באיכות שמספקת אותי - קולב בגדים ( לא מפלסטיק שנשבר ולא מעץ שהוו שלו נפרד משאר הקולב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האטבים האחרונים שקניתי והייתי מרוצה מהם היו מאיקאה עיצוב כמו השחור שבתמונה שלך, אבל פעם אחרונה שהייתי שם ראיתי סוג אחר, לא ניסיתי אותו.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם סוג של אטבי מתכת, אבל זה יקר. לדעתי עדיף לקנות בגרושים מה שיש בסופר וכשנשבר לקנות חדש.

זה כמו עם ווישרים לאוטו, יש את הסיני ב30 שקל שמחליפים כל שנה ויש את האיכותי של בוש שעולה פי 10 ומחזיק בקושי 3 שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שמנמניאק, הבן אדם ביקש כוס חלב והמלצת לו לקנות רפת.

זה מבטל כמעט לגמרי את הצורך באטבים.

פלוס אתה מקבל בגדים נקיים ויבשים עוד באותו יום (זה בתנאי שיש לך גם מכונת כביסה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מייבש צורך הרבה חשמל.

וחוץ מזה אין כמו לתלות ולהוריד כביסה כשממש מתחשק לך ללכת לישון, או למצוא יצירת אמנות מלשלשת יונים על החולצה הכי טובה שלך דווקא ביום של ראיון עבודה.

עם מייבש אין את כל הכיף הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנחנו לא גרים באנטרטיקה , אין צורך במייבש בארץ לדעתי .

השניים הקיצוניים מימין הם מלפני כמה שנים טובות לכן הם מחזיקים , איכות הייצור הייתה גבוהה .

אני מעדיף אט אט לעבור לעץ , יש גם כאלו ארוכים מעט יותר ואז ניתן לתפוס בדים עבים , ואם כבר עבים אז ממליץ לפזר כמה וכמה ולא ליצור לחץ נקודתי עם 2 , כי אז נשארים סימנים על הבד וזה מבאס .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אמא שלי גם תמיד מתלוננת שהם מתפרקים.

לפני 4-5 שנים קנינו באיקאה אטבים שחלקם מחזיקים מעמד עד היום.

היום כבר לא מוכרים אותם, לפנ חודש חודשיים קניתי סוג אחר מאיקאה, בנתיים שורדים.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

בתור בוס של כביסה, היפטר מכל האטבים ותייבש במייבש.

12 שנים שלא תליתי גרב! הכל מכנס למייבש גם מעילים וצמר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

גם אני סובל מהאטבים המתפרקים. לפני כחודש קניתי את אלו באיקאה:

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={28E8F96C-BE97-4AE9-A348-3DE63819270A}&details_type=1&itemid={73929F98-1BF2-4097-B1AA-0A73C8B97AD1}

נראים לי איכותיים יותר אבל עוד מוקדם לשפוט.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

במדינה חמה כמו שלנו לא צריך מייבש.

ענין האטבים הוא נושא כאוב (אם נהיה דרמטיים) וגם לי פעם הייתה אובססיה וחיפשתי. לדעתי יש חומר בגוגל על המלצות לאטבים שמחזיקים מעמד, לא זוכר כבר.

אני זוכר שאיביי היה יקר יחסית.

פורסם
אנחנו לא גרים באנטרטיקה , אין צורך במייבש בארץ לדעתי .

במדינה חמה כמו שלנו לא צריך מייבש.

אמרו אנשים שאין להם ילדים.

שורה תחתונה - לתלות כביסה???? לתלות דובון? ברור שהאטב יתקלקל, אתה יודע כמה שוקל דובון? דוב בוגר שוקל 750 ק"ג.

ביום שהמייבש התקלקל, הזמנתי חדש עם משלוח מהיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...