Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה מחשב פוג'יטסו לפני שש שנים, שורד כמו חדש.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה לא מעוניין בפוג'יטסו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין דל ווסטרו, לטיטיוד וXPS?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

XPS היא סדרת הביצועים של דל.

ווסטרו הוא הסדרה העסקית הבסיסית.

לטיטיוד הוא הסדרה העסקית היותר "מתקדמת" - ממוצב מעל הווסטרו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצאתי XPS עם מפרט סבבה, העניין שהוא עולה כמעט 3000₪ יותר מהאינספיירון עם מפרט זהה, אין לו אפשרות לשדרוג RAM ואין לו מסך מגע. :roll:

המצב קשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אז מה בסוף רכשת?

את זה:

http://ksp.co.il/?uin=33196

פורסם (נערך)
הטופ גיר הוא לא טופ גיר כי החליפו מנחים, והמחשב אינו מחשב כי הכניסו טעטשפאד... מה יהיה עם כל הפרוגרעס הזה?!

שמת לב שאתה הופך לזקן נרגן בשנים האחרונות? :wink:

מיני הקפצה לטובת עדכון קליל :)

יצא לי להתעסק מעט עם מחשב touch של אחי (Lenovo IdeaPad). האמת, מגניב וגם נוח. במיקרים רבים עברתי ב"טבעיות" לגעת במסך במקום המקלדת (או ה touch pad המסורתי).

במיוחד נוח כשאין עכבר.

הלכתי לאכול את הכובע :-D

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מתעלק

דיברו כאן לא מעט על האסוס UX305

אני מבין שיש לו כמה תתי - דגמים.

באייבורי למשל, יש את הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16596

אבל במקומות אחרים ראיתי דגמים שונים מעט.

על כל פנים, המחיר שלו נע באיזור ה4000 ש"ח, והתכוונתי לרכוש אותו אחרי שהמחשב שלי כבר גמר את הסוס.

המוכרן באייבורי סניף י-ם הציע לי את אותו הדגם בדיוק [לדבריו], אבל "מוחדש". המחיר: 3000 ש"ח.

לטענתו, מוחדש יכול להיות מכמה סיבות, ואין לו דרך לדעת מה הסיבה במקרה הספציפי הזה, אבל אני יכול להזמין את המחשב, ובקבלה שלו אחשף לסיבת היותו מוחדש ולא חדש [אולי אריזה פגומה? אוי פיקסל שרוף?], ואז להחליט את לקנות או לבטל.

במקרה של ביטול המקדמה תוחזר במלואה.

מה אתם אומרים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש כמה סיבות שלא רכשתי את האסוס, למרות שהרבה מהדגמים שלהם מציעים מפרט מצוין תמורת מחיר סביר.

הזן בוק כמובן נראה טוב יותר מהדל שרכשתי אותו, אבל ממה שאני שומע יש הרבה תלונות על האחריות של אסוס. כסטודנט לא מתאים לי להתעסק עם זה. בדל יש לי אחריות עד הבית, טכנאי מגיע אליי ומתקן את המחשב שלי.

מעבר לכך, קראתי תלונות על איכות חומרים נמוכה והעובדה שיש למחשב רק שנת אחריות אחת מרתיעה. :x

פורסם

לא יודע אם השירות של אסוס השתפר או לא, אבל הייתי פוסל אותו רק בגלל האחריות קצרה. בתקציב הזה מותגים אחרים מציעים 3 שנים.

מחודש ע"י היצרן? מה עם האחריות? הפער הזה קצת מחשיד.

פורסם

מחודש אני לא יודע ע''י מי ולא מה הסיבה שהוא נקרא כך.

יכול להיות משהו שולי כמו אריזה פגומה, עודפים ייבוא, אולי היה בתצוגה באיזה סניף, אולי היתה תקלה אצל לקוח שבגינה קיבל חדש.

את כל ההודעות אני אמור לדעת כשהמחשב יגיע לסניף.

לגבי פער המחיר, דוקא לי נראה סביר. בפחות מזה לא הייתי פוזל לכיוון.

שירות האחריות שנה אחת, כמו בחדש.

נכון שהייתי רוצה אחריות ל3 שנים, אבל אם התקציב הוא 3000₪, לוקחים את המקסימום שנותן הכסף הזה, לא?

המקביל שלו מבית דל למשל, יעלה כ5000 ₪.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אם זה מחודש יצרן ניחא, אבל אם זה חודש בארץ...

דל לא מוכרים מחודשים בארץ, אז אי אפשר להשוות. רק לשם הדוגמא: אתמול המחשב הזה נמכר ב35% המבצעים האלה לא נדירים. תוסיף מע"מ,דמי משלוח וכנראה שתגיע למחיר דומה.

http://www.dell.com/us/dfb/p/laptops

deee.PNG

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

בד"כ אפשר לרכוש הארכת אחריות משנה לשלוש - המחיר סביב 300 ש"ח. כמובן צריך לבדוק מה אפשרי בעסקה הספציפית.

כקוריוז - יש לי Dell Inspiron 6400 שנרכש ב-2007 (בסתיו יהיה בן 9), שימש אותי 6 שנים כתחליף לנייח ועדיין פועל 24/7, אם כי בשימוש קל מאד, ואשר שחוץ משני פרמוטים עדיין תקין לחלוטין בלי צורך בטיפולים. כמובן עגלה - למה מצפים ממחשב בטכנולוגיה ישנה עם 2 ג"ב RAM ו-Win Vista - ואני לא משקיע בניקוי שלו - אבל מהווה מחמאה ל-Dell.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...